-
Sbohem Patricku
Ahoj, taky je mi líto že zemřel, ale to se dalo čekat, s rakovinou slinivky vydrží málokdo víc než rok *9* , teď se už aspoň netrápí a v nebi je mu dobře s tatínkem a sestrou. Patrick nikdy nepatřil k hollywodským krasavcům, ale měl v sobě charisma a lidskost *4* *4*
Sbohem Patricku *9* -
-
Re: Sbohem Patricku
to jo *9* *9*
-
-
Svět ve smutku
Patriku, zůstaneš v našich srdcích napořád!!! Hodně síly tvé rodině. -
.......................
prave se divam na hrisni tanec proooooc musel umrit zrovna on *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: .......................
každej jednou umře a zrovna u něj je jasný proč! Spíš se ptej proč musel onemocnět on! -
-
Re: Re: .......................
jo kdyby byl život jednoduchý tak jak ho vidíš zřejmě ty a přeber si to jak chceš
-
-
-
budeš nám chybět
Měj se tam nahoře dobře . Budeš nám chybět.. Umřel Michael teď Patrick ... Kdo příště? -
-
Re: budeš nám chybět
NEVÍÍÍM,ASI Z TOHO UMRU JÁ!!! *9* *9* ZACNU BRECET...
-
-
baby
Patick Swayze je supr herec držime palce abi de ta rakovina sratila -
Všem fanouškům ! ! !
Ahoj všichni,
dnes jsem dostala zprávu, že se Patrick po zápalu plic cítí lépe !!!!!!!!!!
Helena *15* -
Patrick
Ach jo, to nemůže být pravda, ale je to bohužel tak. *9* Copak Hříšný tanec,báječný to film a Patrick(Johnny) v něm, ale až budou dávat film Duch, budu plakat a bude mi smutno, ale on by určitě nechtěl, aby jsme byli smutní a plakali, jenže tomu nezabráníme. *5* Patrick byl úžasný člověk a navždy bude v našich srdcích. *4* a vždycky když mi bude smutno a podívám se na jeho fotografii... *4* Patricku budeš nám chybět, ale nebudeš daleko, protože jsi v našich srdcích.!.. *9* *4* -
Upřímnou soustrast!
Moc velká škoda, že boj s rakovinou prohrál! *9* Alespoň, že jsou tady jeho filmy! Hříšný tanec je prostě NEJ! *4* -
Nová zpráva o Patrickov !!!!!!!!!!!
Patrick údajně vzdal boj s rakovinou.
Zpráva z Fan Clubu:Hello everyone,
Annett Wolf (Patrick's publicist) has just issued a denial - this is the
link to the report.
In friendship and with hugs, Margaret.
http://www.nydailynews .com/gossip/2009/01/29/2009-01-29_b east_star_patrick_swayze_didnt_stop _his.html
*9* *9* -
Všem fanouškům ! ! !
Patrick úplně přerušil léčbu, poté, co mu lékaři sdělili, že naděje na vyléčení je mizivá.
"Zemřu doma a v kovbojských botách"....to řekl Patrick...
Helena -
-
Re: Všem fanouškům ! ! !
Já jsem dneska na internetových stránkách Blesku a taky časopisu People četla,žePatrickova mluvčí People sdělila,že tyto zprávy nejsou pravdivé.Patrick stále bojuje a léčbu nepřerušil,takže mu posílám všechnu lásku , sílu a podporu ,aby to vydržel!!!!! -
-
Re: Re: Všem fanouškům ! ! !
Tady je odkaz
http://www.blesk.cz/clanek/1 08931/patrick-swayze-se-stale-leci. html
-
-