-
Swayze
*9* *9* *9* byl to hodně dobrej tanečník, zpěvák a herec...je to dost hrozný že takhle brzo umřel...byl hodně mladej x( áách joo.....chudák malej *9* *9* *9* ať je mu země lehká...... *9* *9* -
skvělý tanečník,herec,muž
Odešel skvělý člověk a mám pocit,že tato skutečnost je nevratná.Nikdo tuto osobnost nedokáže nahradit,protože každý člověk je originál a takovýchto originálu v posledním čase ubývá kosmickou rychlostí.Přeji Patriku Swayzimu at je mu zem lehká. *4* -
Patrick Swayze
Říká se,že o kom napsali,že je po smrti,že tu bude o to déle.Bohužel přes pokrok v medicíně se nedaří přemoci rakovinu,lidé s ní bojují jak se dá a co jim síly stačí,ale marně.Je to bolestná ztráta pro rodinu,přátele,fanoušky a ostatní.At je Ti Patricku země lehká a Tvůj tanec v nebi at nemá chybu jako v Hříšném Tanci.Budu na Tě vzpomínat. *4* -
forever
Tenhle človíček bude v mím srdci napořád...Forever Patrick!!! *4* Byl naprosto dokonalým hercem i tanečníkem...bojoval dlouho, ale síly vždy musí někdy dojít!!! Ale legendy žijí napořád a nikdy tomu nebude jinak...miluju Hříšný tanec!!! *3* *14* *14* Nikdy nezapomenu!!! -
Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti
ahojky jsem jeho fanynka od utleho detstvi a moc me rani kdyz slysim jak ho propiraji novinama a nevim zda vzdy rikaji pravdu.
Vim ze rakovina je hnusna nemoc a cloveka vnitrne uzira,ale pokud bojuje clovek jako ze Patrick ju tak zvitezi.
Budu na nej vzpominat stale at je nebo neni mrtvej.
Moc mu drzim palecky at zvitezi *3* -
-
Re: Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti
Ahoj,
Patrickovi fandím taky už téměř 20 let.
Je to moje věková kategorie a proto mu fandím stejně nadšeně jako když mu bylo 35 - v Dirty Dancing.
Včera jsem dostala ve 23.20 zprávu ze svého Fan Clubu od prezident Clubu Margaret zprávu, že je Patrick vnemocnici s pneumonií.Má hodně oslabený imunitní systém. Tak mu držím pěsti. Pokud by tě ta zpráva zajímala celá a pokud bys chtěla nějaká Patrickova fota, ozvi se mi na mail kolombo1@seznam.cz.
Helena
-
-
Je mi líto
Byl skvělí, talentovaný, úžasný a oblíbený. Ale právě takové lidi si rakovina vybírá. Č -
-
Re: Je mi líto
as nejde vrátit spátky, ale vzpomínka ano! -
-
Re: Re: Je mi líto
skoda
-
-
-
Je mi to líto..
Ahojky lidi, asi vás zklamu, ale Patrick už nežije, bohužel nad ním zvítězila rakovina a on už neměl dost sil..je mi to hrozně líto..mějte se hezky ahoj -
-
Re: Je mi to líto..
Zklamu tě, ale Patrick stále žije a dokonce natáčí film The Beast - Zvíře.
Jako aktivní členka mezinárodního Fan Clubu
bych byla jedna z prvních, která by to věděla.
Helena -
Také jsem pátrala, jak to s Patrickem je v současné době. Myslím, že nás zbytečně děsíš.
*13*
Jak znám náš bulvár, určitě by nenechal tuto informaci bez povšimnutí. Doufám, že tato mylná informace přinese Patrickovi štěstí a naopak svůj boj s rakovinou vyhraje. Držme mu všichni palce, je to silný chlap a bojovník. *3* -
Ahojky, hledela jsem informace o tom, jak Patrik bojuje s rakovinou, ale podle všeho všude píšou, že je naživu. Jak jsi zjistila, že svůj boj prohrál? Víš kdy? Pokud je to tak, je ho velká škoda.
-
-
Miluju tě
Navždycky. Nikdy nenahraditelný. Nikdo lepší už nepřijde. Tanečník, zpěvák, herec a sexy chlap. Tak to je asi všechno co ... co bych chtěla říct. *9* *9* *9* -
-
Re: Miluju tě
Nebyla jsem sice jeho fanynka,ale je mi ho líto....byl to dobrý herec *9* *9*
-
-
Mooc mě to mrzíí
Jdu se dívat na hříšný tanec..
Byl si jedinečný, krásný a talentovanýý... *9* -
Já ho zbožňovala
Tak správa o jeho smrti mě dostala!!! Podlomila se mi kolena a brečela sem jak malá!!!!!! Chci jen říct byl jsi báječný, vyjímečný a užasný....tanečník, herec a zpěvák!!!!! A v našich srdcích zůstaneš na VĚKY!!!!!! Prostě zbožňuju tě pořád!!!!!!!!!! *9* *9*