Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

sbohem

Sice nejsem nějak velká fanynka Patrika,já obdivuji Heathe Ledgera který taky umřel,ale já se připojuji ke kondolenci a všem fanynkám přeji úpřimnou soustrast,vždyť kdo by neznal Hříšný tanec nebo Ducha kde skvěle hrál.
    R.I.P.Patriku *9*
  • hruza

kdyz mi nasi zdelili co rikali ve zpravach o patrikovy tak se mi taky udelalo docela zle,takovej krasnej chlap a pry ma poslednich 5 TYDNU zivota,hruza *8* *8*
  • reportáž

Sháním fanynku Patricka, která má doma ještě nějaké jeho plakáty, obrázky apod. Chystám reportáž do dnešních zpráv na TV Nova. Ozvěte se na 725 58 68 79
  • to zvládne

Taky mu držím palce je to super herec a taky krásnej chlap když jsem se to dozvěděla chtělo se mi brečet..tak hodně štěstí
    • Re: to zvládne

Já tomu taky věřím, že to zvládne! Přeci to nevzdá jen proto, že v novinách píšou, že mu zbývá jen 5 týdnů života! Je to bojovník a určitě to ZVLÁDNE! *4*
      Strašlivě mu držím palečky a věřím, že to dopadne dobře... *3*
  • koombo1

Kondolenční kniha

Pro všechny - na www.patrickswayze.net je možné napsat do kondolenční knihy pár vět rodině Patricka....
    Prosím pište....!
    Helena
  • nika1979

Patrick Swayze

všem fanouškum a faninkam toho to našeho společneho idola Patricka Swayzeho. vám všem přeju upřimnou soustrast
    aj jeho rodině manželce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* *16* *9* *5* *16* *9* *9*
  • bebesitt

Sbohem

Bude to znít už asi trochu ohraně, ale přidávám se k těm, kteří truchlí nad nepříjemnou strátou našeho oblíbence.
    Je mi to moc.
    Sbohem!!!
  • koombo1

Kondolenční kniha

Já jsem napsala toto :
    I wish my condoleances by Lisa and family of Patrick. Patrick was a excellent dancer, big actor of cinema and cowboy.
    I don't never forget him.
    Helena
    Czech republic
    Nebude vadit, když to opíšete...
    Helena
    • Re: Kondolenční kniha

Už jsem Lise a jeho rodině napsala. Je mi smutno z toho, že odešel zrovna Patrick.....vynikající herec a tanečník.
  • terusinaa

Chudák

Další ztráta. Sice nejsem jeho velká fanynka, ale je mi ho líto a tohle si nezasloužil. Stejně tak jako Michael Jackson... co je tohle za rok? *9* :'-( ať se tohle už nikomu nestane! Hlavně pokuď je mladý a má toho ještě hodně před sebou. To i Patrick mohl natočit spousty filmů... stejně jako MJ, kterým připravoval turné... R.I.P. Patrick and Michael :-*
    • kristyn875

Re: Chudák

přesně tak..je mi z toho fakt smutno..když umřel Majky tak to bylo nejhorší..řekla sem si že už fakt nesmí nikdo takhle umřít..tenhle rok je fakt nejhorší *9*
  • Povzbudťe Patricka

Zdravím všechny Buddies!
    Margaret-Club President zveřejnila se svolením Lisy a Patrickova tiskového mluvčího tuto adresu:

WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 90210
    USA

Povzbudťe Patricka-Buddyho!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit