-
sbohem
Sice nejsem nějak velká fanynka Patrika,já obdivuji Heathe Ledgera který taky umřel,ale já se připojuji ke kondolenci a všem fanynkám přeji úpřimnou soustrast,vždyť kdo by neznal Hříšný tanec nebo Ducha kde skvěle hrál.
R.I.P.Patriku *9* -
hruza
kdyz mi nasi zdelili co rikali ve zpravach o patrikovy tak se mi taky udelalo docela zle,takovej krasnej chlap a pry ma poslednich 5 TYDNU zivota,hruza *8* *8* -
reportáž
Sháním fanynku Patricka, která má doma ještě nějaké jeho plakáty, obrázky apod. Chystám reportáž do dnešních zpráv na TV Nova. Ozvěte se na 725 58 68 79 -
to zvládne
Taky mu držím palce je to super herec a taky krásnej chlap když jsem se to dozvěděla chtělo se mi brečet..tak hodně štěstí -
-
Re: to zvládne
Já tomu taky věřím, že to zvládne! Přeci to nevzdá jen proto, že v novinách píšou, že mu zbývá jen 5 týdnů života! Je to bojovník a určitě to ZVLÁDNE! *4*
Strašlivě mu držím palečky a věřím, že to dopadne dobře... *3*
-
-
Kondolenční kniha
Pro všechny - na www.patrickswayze.net je možné napsat do kondolenční knihy pár vět rodině Patricka....
Prosím pište....!
Helena -
Patrick Swayze
všem fanouškum a faninkam toho to našeho společneho idola Patricka Swayzeho. vám všem přeju upřimnou soustrast
aj jeho rodině manželce. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *5* *16* *9* *5* *16* *9* *9* -
Sbohem
Bude to znít už asi trochu ohraně, ale přidávám se k těm, kteří truchlí nad nepříjemnou strátou našeho oblíbence.
Je mi to moc.
Sbohem!!! -
Kondolenční kniha
Já jsem napsala toto :
I wish my condoleances by Lisa and family of Patrick. Patrick was a excellent dancer, big actor of cinema and cowboy.
I don't never forget him.
Helena
Czech republic
Nebude vadit, když to opíšete...
Helena -
-
Re: Kondolenční kniha
Už jsem Lise a jeho rodině napsala. Je mi smutno z toho, že odešel zrovna Patrick.....vynikající herec a tanečník.
-
-
Chudák
Další ztráta. Sice nejsem jeho velká fanynka, ale je mi ho líto a tohle si nezasloužil. Stejně tak jako Michael Jackson... co je tohle za rok? *9* :'-( ať se tohle už nikomu nestane! Hlavně pokuď je mladý a má toho ještě hodně před sebou. To i Patrick mohl natočit spousty filmů... stejně jako MJ, kterým připravoval turné... R.I.P. Patrick and Michael :-* -
-
Re: Chudák
přesně tak..je mi z toho fakt smutno..když umřel Majky tak to bylo nejhorší..řekla sem si že už fakt nesmí nikdo takhle umřít..tenhle rok je fakt nejhorší *9*
-
-
Povzbudťe Patricka
Zdravím všechny Buddies!
Margaret-Club President zveřejnila se svolením Lisy a Patrickova tiskového mluvčího tuto adresu:
WKT Public Relations
335 North Maple Drive
Suite #351
Beverly Hills
CA 90210
USA
Povzbudťe Patricka-Buddyho!!! *14*