Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosba

Ahojky všichni fanoušci Patricka, moje babička ho milovala a pořád jenom slyším, že by ještě chtěla znovu vidět seriál Sever a Jih. Prosím, prosím nemáte ho někdo z vás. Koupím nebo pokud by byla možnost to vypálit. Chtěla bych jí udělat radost bude mít narozeniny. Předem děkuji
    • Re: Prosba

Seriál Sever a Jih si můžete stáhnout na Ulož.to!
    • koombo1

Re: Prosba

Ahojky, mám Sever a Jih. Bohužel ted´mám PC mimo provoz. Pokud vydržíš, seriál ti vypálím. Lépe se domluvíme přes mail - kolombo1@seznam.cz.
      Helena *15*
    • Re: Prosba

Seriál Sever a Jih momentálně běží s českým dabingem na STV 1 myslím,že každou sobotu či neděli a Patrickův seriáL Zvíře vysílá Nova každou neděli kolem půl jedenácté v noci
  • Novinky-dodatek

SUPER kalendář 2008 celý s barevnými fotkami Patricka!
  • Patrick Swayze

Je mi moc líto Patricka.
    Byl to velký bojovník.
    Sbohem!Byl jsi úžasný.
    Hříšný tanec a Pomáda. *4*
    • spaadi88

Re: Patrick Swayze

Tak to je rána.Pane Bože,mohl toho ještě tolik stihnout,byl to pěknej chlap a velkej bojovník! *9*
  • Kdo

Kdo by chtěl také kalendář nebo magazín mohu objednat na sebe. Kalendář stojí 8 Liber, magazín 5 Liber. Jsou zasílány z Velké Británie-sídlo fanklubu.
    • Re: Kdo

..podla informacii na stranke fanklubu su kalendare uz vypredane.
      • Re: Re: Kdo

U nás vyšlo DVD Dirty Dancing (49,-Kč).
        Jsou na něm i záběry z natáčení fimu. Pokud bys ho chtěla daruji ti ho.
      • Re: Re: Kdo

Tak to mne mrzí. Ale magazín by ještě byl.
  • mijaja

Neeee

To není možné!!proč všichni dobří lidé musí odcházet tak brzy!!! zrovna včera jsem se dívala na youtube.com na videa z hříšnýho tance a ráno se dozvím tohle *9* RIP Patricku *14* *9*
  • škoda

Holky je mi to moc líto.Byl fakt úžasnej chlap.
  • je to tak smutné

Je to hrůza, pro mě byl tím nejlepším tanečníkem a Hříšny tanec byl tak užasny jen díky jemu! *14*
  • dalibor.77

???

Patrick byl nejvetší hvězda..jeho filmy jsou skutečně hvězdné.škoda šetu uš není mezi námi,velká škoda..v naších srdcích zůstane navždy.
  • reportáž

Hledám skalní fanynky Patricka do dnešní reportáže do zpravodajství. Ozvěte se mi co nejdříve na 725 58 68 79.
  • koombo1

POZOR KNIHA !!!

POZOR !!! 5.8.vyjde kniha Patricka a Lisy The Time of My Life pod názvem Žil jsem skvělý život.
    http://www.arara.cz/produc t/304888
    *14* *15* *15* *15*
    • jarka83

Re: POZOR KNIHA !!!

Sice knihy moc nečtu, ale tuhle si koupim a přečtu.
      • ei123

Re: Re: POZOR KNIHA !!!

Tuhle knizku jsem si koupila a je super uz mam od nej druhou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit