-
.ouu
no to teda doufam ze tu porad jeste bude!!...slysela jsem buhvico tk doufam ze to neni pravda. -
áá
patricka zboznuju uz jenom kdyz jsem poprvi videli film dirty dancing!!...tam se z nej muzu posrat a padat pritom na drzku:D:D!! zboznujuuu *14* *1* -
Promiňte..
Fakt?? ty jo..tak to je síla..tak to promiňte..ale měla jsem zaručené zprávy, že už bohužel není mezi námi..tak to sorry, ale nečetla jsem to v bulváru.. Ale každopádně mu přeju jenom to nejlepší..a vám se omlouvám..nemyslela jsem to špatně -
-
Re: Promiňte..
Ahoj,
posílám ti link, na kterém najdeš rozhovor s Patrickem ze 7.1.09. -to abys věřila, že žije.
Zprávu jsem dostala dnes brzy ráno ze svého Fan Clubu ve Velké Británii.
Helena
Http://abcnews. go.com/Entertaiment/story?id=658668 7&page=1 *15* -
Re: Promiňte..
Ahoj,
nic se neděje. Naopak, když se o někom říká, že zemřel, tak prý bude ještě dlouho živ!
Zdravím
Helena *14* -
-
Re: Re: Promiňte..
tak doufejme, že to bude pravda a že bude ještě dlouho mezi námi.. *4*
-
-
-
Je mi to líto..
Ahojky lidi, asi vás zklamu, ale Patrick už nežije, bohužel nad ním zvítězila rakovina a on už neměl dost sil..je mi to hrozně líto..mějte se hezky ahoj -
-
Re: Je mi to líto..
Zklamu tě, ale Patrick stále žije a dokonce natáčí film The Beast - Zvíře.
Jako aktivní členka mezinárodního Fan Clubu
bych byla jedna z prvních, která by to věděla.
Helena -
Také jsem pátrala, jak to s Patrickem je v současné době. Myslím, že nás zbytečně děsíš.
*13*
Jak znám náš bulvár, určitě by nenechal tuto informaci bez povšimnutí. Doufám, že tato mylná informace přinese Patrickovi štěstí a naopak svůj boj s rakovinou vyhraje. Držme mu všichni palce, je to silný chlap a bojovník. *3* -
Ahojky, hledela jsem informace o tom, jak Patrik bojuje s rakovinou, ale podle všeho všude píšou, že je naživu. Jak jsi zjistila, že svůj boj prohrál? Víš kdy? Pokud je to tak, je ho velká škoda.
-
-
vydrž!
snad jen jeden jediný film jsem neviděla, a je mi líto že jich už moc nenatočí.Má úžasné charisma a přeju mu ať ještě hodně dlouho jej šíří kolem sebe.Držím mu palce! -
-
Re: vydrž!
ALE NATOCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*
-
-
PATRICK
SOJKA....................TY ZHEBNI PATRICK JE SKVELY CLOVEK -
Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti
ahojky jsem jeho fanynka od utleho detstvi a moc me rani kdyz slysim jak ho propiraji novinama a nevim zda vzdy rikaji pravdu.
Vim ze rakovina je hnusna nemoc a cloveka vnitrne uzira,ale pokud bojuje clovek jako ze Patrick ju tak zvitezi.
Budu na nej vzpominat stale at je nebo neni mrtvej.
Moc mu drzim palecky at zvitezi *3* -
-
Re: Je to tanecnik meho detstvi i dospelosti
Ahoj,
Patrickovi fandím taky už téměř 20 let.
Je to moje věková kategorie a proto mu fandím stejně nadšeně jako když mu bylo 35 - v Dirty Dancing.
Včera jsem dostala ve 23.20 zprávu ze svého Fan Clubu od prezident Clubu Margaret zprávu, že je Patrick vnemocnici s pneumonií.Má hodně oslabený imunitní systém. Tak mu držím pěsti. Pokud by tě ta zpráva zajímala celá a pokud bys chtěla nějaká Patrickova fota, ozvi se mi na mail kolombo1@seznam.cz.
Helena
-
-
patrick
Jen to nevzdávej bojuj ze všech sil *13* *5* -
patrik
dnes jsem četla na netu,že je to s ním špatné že se už loučí s rodinou a s nejbližšími,je mi to líto v mých 18letěl hříšný tanec a jeho kouzlo je dodnes -
Patricku BOJUJ!!!!!!!
Tohoto výbornýho herce jsem vždycky milovala...Hříšný tanec je můj nejoblíbenější film, který jsem viděla nejednou. Když jsem letos zjistila, že Patrick onemocněl a že mu zbývá jen pár dní, hodně se mě to dotklo. Ihned spekulace vyvrátili a Patrick bojoval...Vím, že rakovina je jedna z nejhorších onemocnění a že jen "vyvolení" vyhrajou. Nevím jak je to s jeho zdravím teď (přece jen bulváru se nedá na 100% věřit), ale přeji si, aby ON byl jeden z mála z těch vyvolených. Patrick BOJUJ!!!!!!!