Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tanečnice

JA TĚ HODNĚ MOC MOC MOC MOC MILUJU A
    VĚŘÍM ŽE SE UZDRAVÍŠ
    a NEUMŘEŠ *13* KYŽ TI JE NEJHÚŘ TAK SI VZPOMĚN NA NAS TVÉ NEJVĚTŠI FANYNKY LASKO MOJE NEJVĚTŠI *14* *14* *14* *14*
  • cool

je to tejpek taky tancuju ale asi nedokážu to co on *3*
  • Miluju patricka!!!

Patrick je prostě nádhernej uplně ho žeru..!!!!chtěla bych ho vidět naživo..ikdyž už zestárnul ae to mi je jedno prostě je dokonalej...chtěla bych si s ním i kldně zatancovat *14* prostě je neeeej......a doufám že to dopadne dobře s tou rakovinouu *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miluju patricka!!!

Obávám se, že to s tou rakovinou dobře nedopadne, jestli má rakovinu slinivky, která je jedna z nejhorších tak je to nejspíš konec. Šokovala mě upoutávka na České televizi k filmu Duch, kde se hovořilo o duchu zemřelého Patricka Swayzieho, v této situaci mi to teda moc vtipný nepřipadá.
  • Patrick

Patriku nevzdávej to držíme ti palečky.Moc na tebe myslíme tvoje fanynky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • PATRICKOVI

PŘÁLA BYCH PATRICKOVI ABY SE SEŠLI S BEJBY -GREIS A SNAD NATOČÍ HŘÍŠNÝ TANEC TŘI.KDYBY -SE TAK PATRICK ZAMILOVAL DO GREIS.MYSLÍM ŽE JSOU PRO SEBE JAKO STVOŘENI ASPON V HŘÍŠNÉM TANCI TO TAK VYPADALO. SNAD SE Z NICH STANOU PŘÁTELÉ.
    ELISA

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: PATRICKOVI

Pata má svou ženu,která ho miluje,proč jsou tyto diskuze *9*

S tebou souhlasím...kdyby byla trojeshka zase o nich byla by to nádhera... *14*
      Jenni tedˇ vypadá skvěle a Patrick bojuje..držím mu palečky a ze srdce ho miluji i když je už starší Hříšný tanec mám pořád před očima *14*

si nej herec drzim ti palecky at se uzdravis si fajne doufam ze natocis aspon jeste 3 dil hrisneho tance *14*

oni spolu,ale během natáčení pletky měli byli do sebe dost zamilovaný:)
      • Re: Re: PATRICKOVI

Ahoj,
        píše se o tom snad v nějakém článku?
        Dej mi vědět, prosím.
        Dík,
        Helena *7*

....jen malé upřesnění..Jenifer Grey..a při natáčení Hříšného nebyli moc velcí kámoši.. *8*

No to nevím kde bereš takové informace, jako že při natáčení Hříšného tance nebyli Patrik a Jenifer kámoši, je to ta největší blbost, co jsem četla. Naopak sám Patrik o ní řekl, že byla úplně přirozená a perfektně se mu s ní spolupracovalo. Setkali se potom spolu ještě v jednom filmu, bylo to něco o válce, ten název už nevím. To jen tak pro upřesnění.

Ježiš promiň, to patřilo na kopku *3*

Nesmíš tolik číst bulvár.. *13*
  • Info o Patrickovi

Ahojda, možná zvláštní dotaz, ale nevíte někdo, jak je Patrick Swayze vysoký?
    • Re: Info o Patrickovi

....178 cm.. *3*
  • PATRICK

DNES SE STÁLE DOKOLA DÍVÁM NA HŘÍŠNÝ TANEC NA DVD KAŽDÝ DEN SE MODLÍM ABY NEUMŘEL SNAD MĚ BŮH VYSLIŠÍ
    ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: PATRICK

jo to ví jen buh,snad tonevzdá,ale játra jsou svině,ty nejdou transplantovat,je tokruté,že tyto nemoce potkávají jen ti dobří lidé,mému synovi je 5let a už mame zasebou operaci,chemču,transplantaci kostní dřeně ozářky,léky a už jsme tři roky čistí,jo rakovina si nevybírá,
      Přemýšlím jak pomoct,v Německu je institut co prodává leky na rakovinu apomáhá to,i my jsme to využili,sice nemáme slinivku,ale oni by poradili,tyto dfiskuze nemám rada,něktěří jsou i.....jakse může někdo těšit z neštěstí jiného
      Marie
    • Re: PATRICK

nauč se vyjmenovaná slova - slyyyšet, mlýn.......
  • patrik bojuj!

Patrik bojuj,držím Ti všetky prsty aby si sa z tej choroby vylízal!!! *14* *14* *14*
    • Re: patrik bojuj!

Ano bojuj ty to určitě přežiješ,jsi dost silný na to aby jsi tu rakovinu překonal,kdyby jste si o tom se mno někdo chtěl popovidat tak mi napište na meila puma.393@seznam.cz
      díky a budeme mu krasavcovi všichni hezky držet pa lečky:)
      on se z toho vylíže *14* *14* *14* *14* *14*
  • patrikovi

PATRIKU PROSÍM TĚ NEVZDEJ TO JESTLI TO VZDÁŠ TAK MI ASI PUKNE SRDÍČKO
    ELISA *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: patrikovi

to asi všem zustane smutek v srdci,ale ještě není konec,možná se stane zázrak
  • patrikovi SWAYZEMU

MILUJU FILM HŘÍŠNÝ TANEC PATRIKU JSI MŮJ IDOL A VŽDY MÝM IDOLEM ZŮSTANEŠ VŠICHNI V ČESKÉ REPUBLICE NA TEBE MYSLÍME
    ELISA *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit