Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • patrikovi SWAYZEMU

*14* *14* *14* *14* *4* DRŽÍM PATRIKOVI VŠECHNY PĚSTI A VĚŘÍM ŽE JE SILNÝ A TUTO NEMOC PORAZÍ A ŽE TO NEVZDÁ STAČÍ JEN VĚŘIT
    JÁ MU VĚŘÍM A DOUFÁM ŽE VĚŘÍ I ON.
    ELISA *4*
  • Achoj

miluji ho *1* *14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14* 6* *14* *14* *6*14* *14* *14* *14*
  • Je to pravda??

Je pravda že Patrik umřel?? *9*
    • Re: Je to pravda??

....neumřel a všich ni co mu fandí a mají ho radi věří, že se tak nestane.. *15*
  • Pište Patrickovi ! ! !

Ahoj všichni, znovu připomínám adresu, na kterou můžete Buddymu psát:
    WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 902 10
    USA

pište a posílejte hlavně pohlednice, atˇ
    ví, že na něj lidi nezapoměli!!!! *14*
    • Re: Pište Patrickovi ! ! !

jakýmu Buddymu co to má být
      • Re: Re: Pište Patrickovi ! ! !

"Buddy" je Patrickova přezdívka z dětství........ *3*
  • Jsme s Tebou!!!

Patricku bojuj a nevzdávej se!!! Jsem šokovaná z toho, proč zrovna lidi, kteří za něco stojí musí bojovat s něčím tak zákeřným a hnusným jako je rakovina *9* *9* *9*
  • Patrik

Drzim Ti palce,aby si vyhral nad tou "bestiou". *4* *4*
    • Re: Patrik

Anooooooooo Patricku ty to zvládneš ty jsi na to tak siilný,musíš všichni na tebe myslíme broučku jsi fakt super:) *3*
  • Můj idol

.... a tím taky zůstane navždy, tj do konce mých dní. Téměř 30 let mám pod sklem na stole v práci jeho fotku vedle Jacka Nicholsona, protože na mužích neobdivuji jen fyzickou krásu. Tihle dva mě chytli za srdce tím, co umí a jaké uznávají hodnoty. Moc mu přeji, aby svůj boj s tou stupidní nemocí neprohrál. Ale bojím se.
  • herec

Ahojte.
    Herec Patrik Swayze sa zapísal do môjho povedomia kultovým trhákom Hriešny tanec,kde som si ho veľmi obľúbila a odvtedy som videla každý jeho film.Je výborný herec,krásny chlap a iste aj milý človek.A preto som nahnevaná na boha,prečo vlastne dopustil aby ho postihla taká strašná choroba ako je rakovina.Nie je to spravodlivé a je mi to veľmi ľúto.Pevne verím,že bude ešte dlho žiť.Držím mu silne všetky palce.
    "Patrik uzdrav sa,budeš chýbať všetkým ľudom,ktorý ťa majú radi." *14* *4* *14*
  • patrik

patrik je super....a myslim si že to co ho potkalo přežije...a navic je ve znameni lva...jako ja...a naše životni heslo je ... "všechno zvládnu"...takže to zvladne i on....a ja mu věřím...jeho asi nejlepší film je opravdu hříšný tanec ale jsou tu i další super filmy...doufam že mu všichni budem držet palce
  • bojovník

Autor: evula - 08.03.2008 21:22 Oznámkuj jako ve škole
    Titulek: Re: Správnej chlap 1 2 3 4 5

ahoj tiež ma"dorazila"tá správa o Patrickovi je dosť kruté,že práve taký ľudia ktorý si to najmenej zaslúžia sa dočkajú od života len takýchto kopancov do zadku.Je to zlatý človek a držím mu palce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit