Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patrick

*16* Tady je ale mrtvo ! ! !
    Našla jsem toho správného Badíka (kámoše).
    Mizíme z této mrtvé stránky.

kolombo1 + alisana *4*
  • Nový kontakt

Konaktní adresa na Patricka-zdroj
    www.superiorpics.co m

Ve Fanclubu si říkají Buddy's (přátelé) Patricka Swayze.

Takže kde jste všichni Badíci?

To fandíme jen dvě ???
    • Upresnenie :o)

Este na upresnenie ... Buddy ..to je aj prezyvka Patricka este z detstva.Helenka..aky je tvoj najoblubenejsi film s patrickom ? A dakujem ..ja mam hriesny tanec niekolkokrat ...a aj dokument o tom .ako sa natacal...
      • Re: Upresnenie :o)

Ahojky ty máš dokument jak se natačel hříšný tanec nemohla by jsi mi ho poslat? prosím moc:-))

Na dokument o natáčení bych se ráda podívala. Škoda ze jsi tak daleko.

Na dokument o natáčení bych se ráda podívala.
        • Re: Re: Upresnenie :o)

nuz pokusim sa to s mojimi malymi skusenostami skopirovat ..a ak sa mi to podari ..rada ti to poslem .
          • Re: Re: Re: Upresnenie :o)

No to bych měla obrovskou radost! Já pošlu fotečky, třeba bude pro tebe aspoň jedna, kterou nemáš.Pa.
            • Re: Re: Re: Re: Upresnenie :o)

posielam ti maila :o)

Díky, to jsem nevěděla. Můj nejoblíbenější film? Je jich několik-Road House,Duch,Dirty Dancing(ten byl první, který jsem viděla), ale Point Break je pěkný-Patrick tam dokazuje, že by byl skvělý fotbalista.
        Je milý a těch několik vrásek mu na šarmu neubralo.
        Registrovala jsem se v klubu ve V.Británii-poslali mi opravdu moc pěkné obrázky-budeš-li chtít pošlu kvalitní bar. kopie.Pa.
        • Re: Re: Upresnenie :o)

Ahojky Mohla byjsi mi prosím poslat ty fotëčky od Patrika já ho uplně zbožňuju je to uplně výjmečný skvělí herec a z jeho nemoci jsme uplně zdrcena tak krásný chlap držím mu palce a fandím mu ať se hlavně uzdraví. Hříšný tanec miluju ze všech filmů nejvíce:-)
  • Kdo

Kdo by chtěl také kalendář nebo magazín mohu objednat na sebe. Kalendář stojí 8 Liber, magazín 5 Liber. Jsou zasílány z Velké Británie-sídlo fanklubu.
    • Re: Kdo

..podla informacii na stranke fanklubu su kalendare uz vypredane.
      • Re: Re: Kdo

U nás vyšlo DVD Dirty Dancing (49,-Kč).
        Jsou na něm i záběry z natáčení fimu. Pokud bys ho chtěla daruji ti ho.
      • Re: Re: Kdo

Tak to mne mrzí. Ale magazín by ještě byl.
  • Dodatek dotatku

Web: www.patrickswayze.net(nastavit hledání "ve všech řečích")
    Mail: fanclub@patrickswayze.net
    Vše jen v angličtině!
  • Novinky-dodatek

SUPER kalendář 2008 celý s barevnými fotkami Patricka!
  • Novinky

Zdraví "stařenka"Helena!Nový kontakt na Patricka:Wiliam Morris Agency,One Wiliam Morris Place,Beverly Hills,California90212,USA.Další je možný přes Official Patrick Swayze International Fan Club.Adresa u mě.Mám od nich SUPER kalendář na r.2008,klubový magazín,časopis s Patrickovou fimografií(super fota),velkou fotku P. s Lisou z Vánoc2007 a 2 nádherné velké plakáty s Patrickem! Tak pište,pište Pátˇovi-samozřejmě jen anglicky!
  • Ahoj

Ahoj, píše "stařenka" Helena.Chce tady z toho spolku vůbec někdo opravdu fandit Patrickovi, nebo jen skučet jak je krásnej!
    • Swayze

Takze .Swayze hraje v epizode MASH-u s nazvom Blood Brothers vojaka choreho na leukemiu.Je tu nejaky fanda co sa zucastnil autogramiady ked bol na slovensku a ma nejake fotky ? Mozme pomenit ...
  • oprava

Foto s bratrem.
    Patrick- 2 bratři-Don a Sean Kyle Swayze,
    2 sestry-Bambi a Vicky Swayze.....
  • Dodatek

Našla jsem Patrickovo foto s otcem.
    Zdroj- Internet explorer, klíč. slova patrick swayze biography.
  • Dotaz

Má někdo více podrobný životopis- výška,otec, sourozenci(bratr+sestra), jejich fota. Mám jen Patrickovo foto s matkou a jeho. Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit