Přejít na výpis diskuzí

Patrick Swayze

OSOBNOST 31.12.2006 
657 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bojuj

HŘIŠNY TANEC PĚKNY FILM I ON TOJE ŠKODA COJO POTKALO *4* *4*
  • Povzbudťe Patricka

Zdravím všechny Buddies!
    Margaret-Club President zveřejnila se svolením Lisy a Patrickova tiskového mluvčího tuto adresu:

WKT Public Relations
    335 North Maple Drive
    Suite #351
    Beverly Hills
    CA 90210
    USA

Povzbudťe Patricka-Buddyho!!! *14*
  • Náš Buddy

Vyjádři svou podporu !

Piš: fanclub@patrickswayze.net

Vím, že většina z vás anglicky umí! *4*
    • Re: Náš Buddy

je mi ho líto a když jsem to slyšela tak se mi slzy jenom lily z očí chudák doufám že sou to ty hnusný keci
  • BOJOVNÍK

PATRICK TO ZVLÁDNE !!!NIKDO NEMŮŽE ŘÍCT KOLIK MU ZBÝVÁ ČASU TO NEVÍ NIKDO A ON TU BUDE JEŠTĚ PĚKNĚ DLOUHO.ZVLÁDNE TO PROTOŽE JINAK MI SNAD PUKNE SRDÍČKO.
  • to zvládne

Taky mu držím palce je to super herec a taky krásnej chlap když jsem se to dozvěděla chtělo se mi brečet..tak hodně štěstí
    • Re: to zvládne

Já tomu taky věřím, že to zvládne! Přeci to nevzdá jen proto, že v novinách píšou, že mu zbývá jen 5 týdnů života! Je to bojovník a určitě to ZVLÁDNE! *4*
      Strašlivě mu držím palečky a věřím, že to dopadne dobře... *3*
  • hruza

kdyz mi nasi zdelili co rikali ve zpravach o patrikovy tak se mi taky udelalo docela zle,takovej krasnej chlap a pry ma poslednich 5 TYDNU zivota,hruza *8* *8*
  • Náš Buddy

Zdravím všechny Buddies Patricka - držte mu
    pěsti ze všech sil ! ! !

Moc to potřebuje !
    • Re: Náš Buddy

Ahoj všem.
      Držím, právě před chvílí jsem slyšela o tom, že má rakovinu slinivky. To mě tedy dost vzalo. Patrick je fakt kus, snad se z toho dostane. Budu držet pěsti!!!
      • Re: Re: Náš Buddy

Chceš-li mu vyjádřit podporu, piš :
        fanclub@patrickswayze.net !
        Vím, že většina z vás anglicky umí.
        Je dobré aby věděl, že na něj nezapomínáme!

Je to přece náš BUDDY !!
  • Patrick

Ta zpráva mě absolutně šokovala, seděla jsem u toho a jen mi šly slzy z očí. Proč se dějou takové věci jen lidem, kteří si to nezaslouží?! Pevně doufám, že se z toho Patrick dostane. Ve zprávách řekl jeho tiskový mluvčí, že nádor zasáhl jen určitou část slinivky a že jeho organismus léčbu přijal docela dobře. Patrick bojuje a já mu držím palce!
    • Re: Patrick

Já doufala, že je to jen "drb" bulváru......je to vážně pravda? kde se o tom píše seriozně? je to hrůza......
  • Správnej chlap

Patrik je kus pořádnýho a správnýho chlapa , moc se mi líbí a když už mu není dvacet je stále mužný. Jenom jsem se dnes dočetla na netu, že onemocněl rakovinou slinivky a moc života mu prý nezbývá. Je mi z toho moc smutno, taky nemám ráda ty herce tkzv,, šampony,,. Přála bych mu , aby se z toho dostal a uzdravil se, dost na tom, že nemůžou mít žádné děti a teď ještě tohle.
    • Re: Správnej chlap

ahoj tiež ma"dorazila"tá správa o Patrickovi je dosť kruté,že práve taký ľudia ktorý si to najmenej zaslúžia sa dočkajú od života len takýchto kopancov do zadku.Je to zlatý človek a držím mu palce *14*
  • písnička

Ahoj všem prosim vás jak se jmenuje ta pomalá písnička z filmu Duch díky
    • Re: písnička

Písnička se jmenuje Unchained Melody a nazpíval ji Gareth Gates.
      CD má název What My Heart Wants To Say. *15*
      • Re: Re: písnička

Ještě doplňuji - původně ji nazpívali
        Righteous Brothers *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit