-
bojuj
HŘIŠNY TANEC PĚKNY FILM I ON TOJE ŠKODA COJO POTKALO *4* *4* -
Povzbudťe Patricka
Zdravím všechny Buddies!
Margaret-Club President zveřejnila se svolením Lisy a Patrickova tiskového mluvčího tuto adresu:
WKT Public Relations
335 North Maple Drive
Suite #351
Beverly Hills
CA 90210
USA
Povzbudťe Patricka-Buddyho!!! *14* -
Náš Buddy
Vyjádři svou podporu !
Piš: fanclub@patrickswayze.net
Vím, že většina z vás anglicky umí! *4* -
-
Re: Náš Buddy
je mi ho líto a když jsem to slyšela tak se mi slzy jenom lily z očí chudák doufám že sou to ty hnusný keci
-
-
BOJOVNÍK
PATRICK TO ZVLÁDNE !!!NIKDO NEMŮŽE ŘÍCT KOLIK MU ZBÝVÁ ČASU TO NEVÍ NIKDO A ON TU BUDE JEŠTĚ PĚKNĚ DLOUHO.ZVLÁDNE TO PROTOŽE JINAK MI SNAD PUKNE SRDÍČKO. -
to zvládne
Taky mu držím palce je to super herec a taky krásnej chlap když jsem se to dozvěděla chtělo se mi brečet..tak hodně štěstí -
-
Re: to zvládne
Já tomu taky věřím, že to zvládne! Přeci to nevzdá jen proto, že v novinách píšou, že mu zbývá jen 5 týdnů života! Je to bojovník a určitě to ZVLÁDNE! *4*
Strašlivě mu držím palečky a věřím, že to dopadne dobře... *3*
-
-
hruza
kdyz mi nasi zdelili co rikali ve zpravach o patrikovy tak se mi taky udelalo docela zle,takovej krasnej chlap a pry ma poslednich 5 TYDNU zivota,hruza *8* *8* -
Náš Buddy
Zdravím všechny Buddies Patricka - držte mu
pěsti ze všech sil ! ! !
Moc to potřebuje ! -
-
Re: Náš Buddy
Ahoj všem.
Držím, právě před chvílí jsem slyšela o tom, že má rakovinu slinivky. To mě tedy dost vzalo. Patrick je fakt kus, snad se z toho dostane. Budu držet pěsti!!! -
-
Re: Re: Náš Buddy
Chceš-li mu vyjádřit podporu, piš :
fanclub@patrickswayze.net !
Vím, že většina z vás anglicky umí.
Je dobré aby věděl, že na něj nezapomínáme!
Je to přece náš BUDDY !!
-
-
-
Patrick
Ta zpráva mě absolutně šokovala, seděla jsem u toho a jen mi šly slzy z očí. Proč se dějou takové věci jen lidem, kteří si to nezaslouží?! Pevně doufám, že se z toho Patrick dostane. Ve zprávách řekl jeho tiskový mluvčí, že nádor zasáhl jen určitou část slinivky a že jeho organismus léčbu přijal docela dobře. Patrick bojuje a já mu držím palce! -
-
Re: Patrick
Já doufala, že je to jen "drb" bulváru......je to vážně pravda? kde se o tom píše seriozně? je to hrůza......
-
-
Správnej chlap
Patrik je kus pořádnýho a správnýho chlapa , moc se mi líbí a když už mu není dvacet je stále mužný. Jenom jsem se dnes dočetla na netu, že onemocněl rakovinou slinivky a moc života mu prý nezbývá. Je mi z toho moc smutno, taky nemám ráda ty herce tkzv,, šampony,,. Přála bych mu , aby se z toho dostal a uzdravil se, dost na tom, že nemůžou mít žádné děti a teď ještě tohle. -
-
Re: Správnej chlap
ahoj tiež ma"dorazila"tá správa o Patrickovi je dosť kruté,že práve taký ľudia ktorý si to najmenej zaslúžia sa dočkajú od života len takýchto kopancov do zadku.Je to zlatý človek a držím mu palce *14*
-
-
písnička
Ahoj všem prosim vás jak se jmenuje ta pomalá písnička z filmu Duch díky -
-
Re: písnička
Písnička se jmenuje Unchained Melody a nazpíval ji Gareth Gates.
CD má název What My Heart Wants To Say. *15* -
-
Re: Re: písnička
Ještě doplňuji - původně ji nazpívali
Righteous Brothers *5*
-
-