-
Pls
Pls nemámte někdo film One Last Dance kterej byste mi mohli poslat na maila bo přes icq??? prosím prosím smutně koukám*7*
Ps:Patrick Swayze je nej nej nej *14* *14* *4* -
-
Re: Pls
Je na netu - stáhni torrentem *5*
-
-
nej
Stále je pro mne ten "nej". Je mi 54, pro mě je mu stále 30. Kontaktní aderesa na Pátˇu je Patrick Swayze
c/o Black and Hart
280,Tradwinds Drive
San José
CA95 123/USA
Má někdo jiný kontakt? -
MUCK
Ja Swayzeho miluju! *14* *1*
Krásně hrál ve filmu Tři přání *14*
A pozor Swayze je muj *13*
Patrick Swayze *14* *15* *15* *15*
Miluju ho,Miluju ho,miluju ho... *8*
A v M*A*S*H nehraje *13*
Ted se mi nelibi ale kdyz byl mladej *14* -
-
Re: MUCK
http://www.csfd.cz/herec/137-swayze -patrick/,
poslední věta článku: Na začátku své herecké kariéry hostoval v jedné epizodě seriálu M.A.S.H..
-
-
M*A*S*H*
A co hraje v M*A*S*H? -
Co Patrick Swayze hraje v pomadě???
V Pomadě???
Wow *1* -
-
Novinky
Zdraví "stařenka" Helena!Nové kontakty na Patricka:Wiliam Morris Agency,One Wiliam Morris Place, Beverly Hills,California 90212,USA. Další kontakt je možný přes Official Patrick Swayze International Fan Club. Adresa u mě. Mám od nich SUPER kalendář na rok 2008 s Patrickem,magazín,časopis s Patrickovou filmografií,velkou fotku Patricka Lisy z Vánoc 2007 a 2 nádherné plakáty Patricka!
Tak pište,pište Pátˇovi, ale jen anglicky! -
-
Dotaz
Ahoj mam dotaz má Páťa ňáký dítě? Protože já nikde nemůžu najít jeho děti. Je skvělej zbožňuju ho a v Hříšnym tanci je úžasnej. Je škoda že umírá. Miluju ho. *14*
-
-
-
Patrick Swayze
máte rádi Patricka Swayze?
Já moc *14* *1* -
ve své době
ten musel v těch osmdesátých letech lámat rekordy co se týče zástupů žen patřila bych tam i já..v hříšným tanci nemá chybu..fakt krásnej chlap..víc takových..ne že teď neni hezkej ale čas nezastavíš ale pořád má něco do sebe.. *14* *14* -
Prosim:)
oprava: zpivana *5* -
Prosim:)
Jak se jmenuje ta pisnicka co je spivana v tom filmu Duch moc moc prosim nevite nedko? *4* -
videoclip
Hral i v jednom videoclipu, ale nemuzu si vzpomenout v jakym? Poradi mi nekdo, prosim? *9*