-
zkusme to
Jsem tady čerstvě zaregistrovanej, přesto si dovolím něco navrhnout.Ps sežeňte hafo lidí a zítra o půlnoci mysleme na Patrika a jeho uzdravení(třeba do rána), tím i zároveň na všechno dobrý co nás oslovuje na tomdle problémovým světě. dík Milan
p.s. nemluvím za žádnou sektu,jen za sebe -
Herec Patrick Swayze se loučí s nejbližšími, umírá
http://www.novinky.cz/clanek/155359 -video-herec-patrick-swayze-se-louc i-s-nejblizsimi-umira.html
Je to hrozný! -
-
Re: Herec Patrick Swayze se loučí s nejbližšími, umírá
Je mi ho hrozně líto. Jeho film Hříšný tanec jsem viděla 60 krát v kině a na dvd 20 krát je to nejlepší taneční film, který jsem viděla a Patrik tam byl výborný. Držím mu palečky, ať se uzdraví, ale po včerejší zprávě je to opravdu hodně kruté.
-
-
Patrickovy narozeniny
18.8.2008!!!!!!!
Happy Birthday
Patrick!
We send you all our love and best wishes for a Wonderful Day!!!!!!! *14* -
Patrick
Já doufám,že Patrick to překoná.Je to má láska od dětství,moc ho stále miluji a taky věřím že to překoná.Má spoustu fanoušků kteří ho podporují a mysli na něho jako já¨.Držme mu proto všichni všechny prsty, at se uzdraví,a at mu znížíme trochu tu bolest. *9* -
lev
je ve znamení lva,doufám že to dokáže překonat a bude silný jako LEV *14* -
-
Re: lev
No víte, lidi ve znamení Lva jsou docela co se týče jejich zdravotního stavu dost citliví, takže i když Patrick dělá, že je nad věcí, psychicky musí trpět jako zvíře a kdo by netrpěl a co teprv fyzicky, mě je ho opravdu moc líto a nikdy bych si byla nepomyslela, že se mu něco takového přihodí *9* *9* *9* Moc s ním soucítím, s celou jeho rodinou. Jestli Patrick zemře tak to bude pro jeho maminku už druhé dítě o které během svého života přijde.. Fakt strašnej osud. *9* *9* *9* -
-
Re: Re: lev
jsem také lev, je mi 35 let a se stejnou nemocí bojuji už 4 roky /s půl roční přestávkou/ Vím co pro nás znamená pozitivní myšlení......takoví jsme ...umíme to v sobě potlačit a jít dál....doufám, že všechny takové čeká co nejdelší cesta -
-
Re: Re: Re: lev
To boli asi tie najpozitivnejsie slova co som tu doteraz citala a dufam, ze ty aj Patrick budeto v poriadku tak vam prajem len to najlepsie a nech ste zdravi ostatne sa da zaobstarat no zdravie nie
-
-
-
-
Patrick
Nesmutněte, V tuto chvíli je to Patrick, kdo vítězí!!!!!! *15* -
-
Re: Patrick
Také jsem četla,že Patrick překonal nemoc,a že mu dávali pár týdnu života nebyla pravda. *14*
-
-
M
Ahoj obávám se mu dávají jen pár týdnů života četla jsem to na internezu, Je mi to líto u Hříšného Tance jsem strávila nekonečné hodiny. *9* -
nemoc
Držím Patrikovi palečky ať to zvládne, sice peníze moc nezmůžou,ale aspoň něco, může si dovolit nákladnější léčby a různé metody, doufám, že to zvládne a všechno zase bude dobrý. Hříšňák je pro mě zásadní Film s velkým F.... -
Miluju patricka!!!
já bych se asi zbláznila kdybych se někde na netu dozvědělaže.......že už není prostě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
LASKA MOJE VYSNĚNÁ HVĚZDA
*14* JÁ JSEM TO SPLETLA, MELA JSEM NAPSAT TANEČNÍK SNAD SE NIC NESTALO , KAŽDY SE UPÍŠE. *14* *14* *14* JÁ SI MYSLIM ŽE SE UZDRAVÍŠ MY DRŽÍME S TEBOU A JÁ OBVLÁŠT S TEBOU CÍTÍM. TO CO BOLÍ TEBE TO BOLÍ I MĚ *9* JĚŠTĚ JEDNA VĚC OČI MÁM JENOM PRO TEBE *14* *14* *14*
JEDNOU BUDU JAKO TY ,PROTOŽE SE UŽ O TO SNAŽÍM A TO SI MYSLÍM ŽE JE KRÁSNÉ GESTO MĚJ SE HEZKY JA TI DRŽÍM PALEČKY I VE SNU *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*