Přejít na výpis diskuzí

Paul Bettany

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul Bettany

Nadhera? Skvost? Krasa? Nelze vyjadrit slovy tohoto mocneho muze, jenz me nadobro okouzlil ve filmu Sifra mistra Leonarda. Oci, vlasy, telo, herecky vykon.... nic uchvatnejsiho jsem jakziv nevidela.) Proste Silas *14*
  • Kde sem ho jen viděla...?:)

No jasně, už mi bliklo, včera sem koukala na Šifru a pořád sem nevěděla odkud tohohle chlapíka znám, ale hned na začátku jak se tam začal nahej bičovat, tak sem si řikala, že už sem tu jeho prdelku někde viděla (Příběh rytíře :D:D:D)..., ale kde...svitlo mi až dnes...když sem se koukla na osobnosti a potvrdilo se mi to...jinak Wimbledon považuju za fajn film, takovej oddychovej:)ale v Šifře je každopádně lepší jelikož je to charakterově zajímavější role...
  • Paul

Velmi impozantní muž a talentovaný herec, jen víc takových ... V rouše Adamově mu to obzvlášť sluší *14*
  • My love

Paul je nejlepší a nejhezčí herec....lowuju ho...jako silas byl uuplně mrtě krásnej...moc mu tato role slušela a hlavně tam vypadal tak roztomile tak nevině...prostě dokonale... *14* *14* *14* ...Paul navždy *14* *14* *14*
  • Paul Bettany je největší miláček!

Je to ten nejhezčí herec-angličan na světě a má obrovský talent.Určitě se v budoucnu více uplatní a kdo nevěří ať se podívá na Wimbledon!
  • zac_efron

Nejlepší je stejně tady

Njelepší je stejně ve filmu Wimbledon kde je prostě úžasnej, sice sem kluk, jinak se mi fakt líbí jak ve filmu Wimbledon tak i ve filmu Příběh rytíře kde hrál na naháče *1* *1*
  • Paul

Ja si taky myslim, ze je skvelej:) V Pribehu rytire se mi libil daleko vic nez treba H. Ledger, takze mu preju hodne uspechu:o)
  • lili444

Fešák k nakousnutí..

V Sobotu jsem viděla film Šifra Mistra Leonarda, kde hraje..svou roli zahrál skvěle a i když tam působí jako blázen, nejde si ho tam neoblíbit...
    Má v sobě nějaké to vnitřní kouzlo...ano, nemá nějaké vypracované svaly ani takový ksichtík jako Brat Pitt...ale sluší mu to o to daleko víc..
    Až dneska..ano až dneska jsem si teprve uvědomila, že ho znám xD..z filmu Wimbledon...tam jsem do něj byla blázen...nu, tak abych zkoukla ostatní filmíky :))...Fešák...k nakousnutí :D
    • Slečno,dovolila bych si podotknout,že Brad Pitt není jen krásný,ale taky výborný herec,líbí se mi hlavně pro jeho hraní,je to můj nejoblíbenejší herec:))...a proto není hezké Paula s ním srovnávat:)každý je vyjímečný:)Paul se mi taky moc líbí jeho herecký výkony jsou skvělé:)a řekla bych,že jsou si vzhledově docela podobní,oba jsou prostě krásní *14*
  • Nábor nových cvičenců na karate (Praha) je: září - říjen od 6-ti let.
    http://www.kabu-praha.cz/
  • me se libi ve filmu Kazatel poprve sem ho vydela a uz je muj nejoblibenejsi film nejvic se mi libil ve filmu Kazatel *14*
    • Tak se ještě podívej na Legion!! Tam je ještě víc sexy než v Kazatelovi!! *1* *14*
      • Diky:DDDDD *1* *1* *1* *1* *1*
      • Diky:DDDDD *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit