-
*14* *14* *14* *14* *14* Všechno nejlepší! ♥
Nejvíc se mi líbil ve Wimbledonu a Příběhu rytíře *14* *14* -
Všechno nejlepší, Paule ^^ :3
-
?
Prosiiim, nevěděl by někdo, pod jakým názvem u nás vyšel film "The Reckoning"??? Jestli vůbec... *7* -
Je dokonalý
Nějak se mi poslední dobou dostal pod kůži. Koukám i na filmy, které by mě jinak nelákaly (Legie), koukám na pohádky (Inkoustové srdce), na nepovedené komerční tipy (Cizinec), na povedené nekomerční (Síla lásky) na starší filmy co jsem míjela (Master & Commander, Čistá duše), no a ostatní, co jsem viděla X-krát (Wimbbledon, Šifra, Příběh rytíře) a on je všude úžasný, a sexy a když zabrousím na youtube, zjistím, že je i vtipný, usměvavý, má nádherný hlas a miluje svou rodinu - prostě dokonalý *14* -
Fantastický
Já jsem viděla Paula Bettany v jeho úžasné roli Prašprsta ve filmu Inkoustové srdce... Kde se mi opravdu hrozně líbil s těmi dlouhýma vlasama. Potom jsem ho také viděla v Cizinci a v Kazateli, ale tam jsem ho vůbec nepoznala a docela mě to potom udivilo, protože on je má platonická láska a to, že ho někde nepoznam, je děsivé. ×D Ty vlasy lidi hrozně mění. -
-
Jj to máš pravdu mě se tenhle herec moooc líbí a když jsem se dívala na kazatela a pak se dívala kdo tam hrál málem mi viletěli oči z dulků !! *1* vůbec jsem ho nepoznala a souhlasím s tím Prašprstem. Tam byl upa nejlepší *3*
-
-
Happy birthday Paul!!! *4* 42 years *3*
Vždycky ho budu mít ráda! *4* -
Vynikajúci herec, a to som ešte nevidela Wimbledon-väčšina ľudí ho totiž hodnotí len podľa tohto filmu, popr. si ho pamätá ako "toho naháča z Príbehu rytiera" Ľudia nedoceňujú jeho herecké výkony, a pritom patrí medzi elitu!
-
Paul Bettany je hrooozně krásný.Neviděla jsem Wimbledon,ale v Příběhu rytíře to byl strašný borec!!!
-
Paul Bettany
je to fantasticky herec, to ako zahral v dogville aj v cistej dusi je jednoducho obdivuhodne, podla mna zastrel aj nicole kidman!!ma ale mrzi, ze hral v takom cukrikovom filme ako wimbledon...trosku klesol u mna...ma na viac!! -
Paul Bettany
Moc se mi líbil jak hrál V Šifře...kdo ji neviděl,tak at na to jde,a když jsme nečetli knihu,tak si jí přečtšte,jinak nepochopíte děj =D Paul tam hraje Silase a je úplně úžasnej..je tam plno dobrejch herců,ale on do toho dal maximum..jen tak dál..moc mu to přeju =D