Přejít na výpis diskuzí

Paul Bettany

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • loreleis

fall in love too

Ahojky, dovolte mi , abych i já se připojila k chvalozpěvům na tohotdle fešáka. Jansě, že jsem si ho pamatovala z Příběhu rytíře a z Čistý duše, ale to, co předvedl v Šifře mistra Leonarda bylo jedním slovem úžasný....(ačkoliv tam vypadá jako blázen, hned bych si ho vzala domu:-))A tak ted koukám na jeden jeho film za druhým a jsem totálně zamilovaná *14*
  • T Ray

ve filmu Tajný život včel hraje skvěle toho zlýho otce..
  • Jéééj

Nejlepší herec na světěěě :D
    Nwjvíc se mi líbil v Šifře a ještě v Inkheart:P
    Prostě je to božní človíčeeeek:) *14*
  • SILAS

Mě se taky moc líbí poprvé jsem ho viděla v příběhu rytíře kde se mi líbilo ty jeho slovní výlevy a potom v Šifře já nejdřív četla knihu teprve potom viděla film a musím říct že to zahrál skvěle je úžasnej on i Silas jsou nejlepší (jako albínovi mu to velmi slušelo) *14* *14*
  • tinna333

Nádhernej

Poprvé jsem ho viděla ve filmu Návrat domů,říkala jsem si další pitomá romanťárna,ale jakmile jsem uviděla jeho myslela jsem že padnu.Jeho pohled je naprodto dokonalej.Fakt síla , dokonalost!!!! *14*
  • A mám tu další platonickou lásku .. Začalo to tím, že se mi o něm zdálo .. Ten sen se na mě podepsal, a on taky .. Doufám ale, že ho co nejdříve vyženu z hlavy .. Jinak je to samozřejmě úžasný herec :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit