-
paul is neksexejší around the world <3 <3 I love it
-
b) damonna!!!!!!!!!!! tak znám upíři deníky!!!!!
-
no ale tady se nelže víš :-/ aby si věděla jen tak !!!!!!
-
najednou tak proč si paula urážela to mi vysvětli a nevymlouvej se na toho kluka!!!!!!!!!!! myslíš že já je taky oba nežeru ale stefena víc!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
-
Bla bla bla Stemonka??Jak prapodivné ale nic ti neodpouštím neměla s s tím vůbec začínat!!!:-(
-
Oficiálně jsem Stemonka a abych si to u vás vyžehlila Stefan má prý hodně hodně fanoušků a možná vím jeho tel.číslo:)))vím byla to blbá sranda asi si teď o mě říkáte:to je ale outsider žeeee???
-
A možná se přejmenuju Stemonka bude lepší protože já je oba prostě žeru:DD
-
Víte co???Všechno jsem to na vás hrála:-)Miluju Stefana!!!pěkně jste mi to zbaštili i s navijákem:-))Paul is so sexy*14**14*
-
Najděte slovo ve větě:
a)- Kde jste fanda už na vás čeká.
b)- Linda monča a lenka jsou bezva.
c)- michale sára už nemůže.
Prosím odpovědi!!! -
Další testík:D
Jak moc znáš upíří deníky???
Koho si Elena na konci vezme?
a)Stefanab)Damonac)Elijáše
Je pravda že Elena umře a pak se vrátí na zem jako "anděl"s blond vlasy??a)ANOb)NE
Co je malach??-a)nestvůra co se dokáže přeměnit v cokolivb)klausc)šaman -
Simca123:
Jj mě je taky smutno po Paulovi jsi taky ráda že ta krůta odsud vypadla???:D -
Ale teď vím další skvělé věci o Paulovi:DDD
Jeho email:
PaulWesley@USA.cz
Jeho adresa:
Los Angeles,CA 90068 USA
Styl bydlení:
Obrovská vila
Obrázky najdete na internetu:-)) -
Upír co znal Klause...Klaus je bozi
-
Je když tady porad nadáváš na Paula a na nás..chudak Ian..ani neví jaky má zasr*** fanynky !!!!
-
A co ses ty..nejlepsi clovek na planetě hele Radci se podívej dolu na tvůj koment s jistým slovem OMLOUVÁM SE to be pryč co ty s***ě vyje****!!!
-
Jj jasně...tak to chápu toho chudaka
-
Prase jedno pouliční
-
Drž tu svoji klapačku a nedovoluj si. Ses jen málo smrádě který vopruzuje
-
Prostě upírka co znala Klause :DDDDDDD
-
a proč vylívej si to někde jinde a ne tady už tě máme dost a mi nemůžem za to že se s tebou rozešel čau !!!!!!!!!!!! a si už nudná *13* *13* *13* *13* *13*