-
*2* jo já chci aby žil v česku a byl trochu mladší!!! 😍
a to je skvělí ,že je v top 10!!!!!!!!!!!!!!!!! 😍 😂
a Nina a Ian? -
-
Jestli je nina a Ian v top desítce??ano jsou
-
-
A DO HÁJE!! On už není v TOP deseti! NÉÉÉÉÉÉÉÉ!! 😲 😨 😟 😟
Místo něj je tam Patizon 😞 ne že bych měla něco proti Robertovi, ale jeho už všichni znaj, bylo by fajn, kdyby ale spíš víc lidí poznalo Pavlíka 😞 Tak cool nádherný chlap a celkem neznámý 😞( -
-
Jo bylo by to fajn kdyby zase vystrčil Patizona ale nesouhlasí v tom že je skoro neznámý!Protože upíří deníky už snad viděl celý svět*5*
-
*9* jak to??
-
-
Já Stefana v TVD tak obdivuju ale zároveň strašně lituju protože madam gilbertová ho nejdříve strašně miluje a potom když mu Klaus sebral jeho lidskost tak ho kliďánko nechá na holičkách jestli se už nikdy nevrátí starý stefan.No a ještě se s ním kliďánko vyspí a on pro ni dělá co ji na očích vidí....a stefan za nic nemůže!!!to Klaus mu tohle způsobil!!!!no a potom bác líbá se s Damonem jako kdyby Chudáka Stefana nikdy neznala...narukuje s tím svým já nevím co cítím...a proto ji tak strašně nenávidím..vždyť jim to spolu tak moc moc sluší!!
-
je prostě sexy i love you <3 <3 <3 <3
-
-
No dobrej komentář ale jukni na druhou stranu budeš valit oči co jsem tam napsala!!!!:-))
-
-
hmm
-
-
To já ráda píšu dlouhý slohy o stefanovi
-
-
to vidím
-
-
-
-
-
A nevíte proč Elena nakonec nechá Stefana???a je zas s Damonem
-
Happy birthday Paul!!! 🙂 🙂
-
Paul a Torrey se rozvádějí.. 😟 😨 😟 😨
-
-
četla jsem to na krásná.cz 😁
-
-
Víš co Dejmonko???Nebudu ti nic psát pusť si písničku:těžkej pokondr-já ti jednu fláknu!a pochopíš co tím chci říct:)
-
paul je fakt sexyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
proč nejsou upíři deníky aji o víkendu??????????????? 🙄 🙄 🙄