-
PAULÍČEK JE PROSTĚ MILÁČEK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jsi sexy *14*
-
Stefana zahral užasně
-
Jak myslíte že to je??Paul nechce Ninu a nebo Nina nechce Paula?protože nevím co na Ianovi vidí Ian sice taky není ten z těch-méně sexy chlapů ale taky nechápu jak to že Ian má více fandů než Paul????///!!
Vždyť já bych řekla že Paul je populárnější trošku...a je tak okouzlující....*14* -
-
To máš jedno ne?jestli nina chce ho nebo ho.
Mě se sice víc líbí Ian(je sexy!)Ale k Paulovi mám lepší přístup když jzdído Polska. *3* -
-
Jo a kdybys ho tam náhodou potkala což se asi nestane vyřiď mu že ho tady všeci strašně žerem a ať se za náma přijede podívat*1**9*
-
Proč když on bydlí v USA??;/
-
-
přece on jezdí do polska když ztama pochází jeho rodiče. *3*
-
-
No jo..ale proto že jsem se spletla mi hned na ten koment nemusíš dávat mínus!!!
-
-
Promiň *4*
-
-
-
-
-
spíš Paulínek nechce Ninu protože každý chce Paulínka <3 <3 <3 *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* ps:to si teda myslím já , nevím teda jak to je :-/ :-( :-)
-
Nina nechce Paula ale chce Iana (teda oni už spolu zase chodí http://magazin.osobnosti.cz/robert-pattinson-a-kristen-stewart-se-chystaji-na-spolecnou-dovolenou-220874 ) A neni to pravda že Paul je hezčí než Ian. Ian je nejvíc sexy ze všech chlapů a je k nakousnutí. Paul je taky svým způsobem hezký ale nééé tak jako Ian . *3*
-
-
jo tak si di k lanovi jo a stejnak Paul je hezčí to ví každý !!!!!!?????
-
Hmmmm...ale pro mě je hezčí Paul a možná skoro pro všechny co tady jsou ale asi kromě tebe...zřejmě*11*
-
-
hezčí je Ian a má víc fanoušků než ten vás Paul *15* *15* *15*
-
-
Já to ale myslím smrtelně vážně!*1**1*
-
Hahaha jak víš že má více fanoušků???*10* Paul má fandy po celým světě a nejvíce v USA a Číně..viděla jsem video jak posílá vzkaz svým fandům v Číně..*15* Ian taky není šerednej ale prostě Paul je mnohem mnohem vtipnější a hezčí..pro mě *15*..a prostě má něco v sobě co Ian nikdy mít nebude...Ian je sorry hezkej jen v TVD..
-
-
cože že Paul jevtipnější :D :D tak teď jsi mě dostala *1* *1* *1* Ian je hezkej pořád ...... a Nina je a prý bude s Paulem kamarádka nikdy by ho nechtěla ... je zamilovaná do Iana .... to si možná pleteš s upíříma deníkama *1* *1* tam do něj byla zamilovaná (do Paula) a do Iana je zamilovaná doopravdy *3*
-
A určitě je to tak že Ian chce "docela" Ninu Nina chce Paula ale Paul ji asi taky chce ale byl s Torrey no a tak je Nina s Ianem..no..*15*a Nině se asi líbí Paul protože jsem viděla ty jejich fotky spolu jak Paul líbá Ninu na tvář a takový strašně sexy fotky takhle se s Ianem moc nefotila!!!*15*snad z toho n3co bude...ale zatím to vypadá jen na best friends forever..
-
-
-
-
-
-
jak se jmenujou fanousci paula?
-
-
Hmmm...
-
PDubbers
-
-
I love you paul . *14*
-
Tak jo už vím jaké párečky by se mi spolu líbili:
Stefan a Katheryn
Caroline a Klaus-na 10000000%!!!!!
No a to ostatní se mi náko nezamlouvá*1* -
-
Též se mi líbí Stefan a Katherine. Caroline at si je s kým chce...Klaus ke Cami.:D
-
-
Hmmm.
-
-
-
I love you <3 :-*
-
A víte co???máme komentovat Stefana ne nějakou blbou Damonu
-
-
no to mas pravdu