-
už je zase v TOP 10 !!! :)))))) *1* *14* *4* *5*
-
-
Konečně se někdo vzchopil a toho šunta z vyvolených poslal někam!!*1**6**5**5**5**5*5*
-
-
:DD to jo
-
-
-
To není jako z žízní*3**3**3*když máš žízeň dej si nohy křížem ale co když chci*3**3**3**3**3**3**3**3*Stefana???Na to nohy křížem nezaberou...*9*
-
Pane bože příští rok mu bude už 32!a další 33,34,35,36,37,38,39,40!!!néééé on nám zestárne!!!!*9**9**9**9*ach jo já chci aby nikdy nezestárnul..
-
Stefan,stefan,stefan přirost mi k srdci tak že ho nemůžu pustit..*14*ještě že tak!!
-
Stefan is sweet he is Very beautiful boy he is my dream body*14*
-
Ahoj Paule přeji ti abysis užil tento krásný svátek a dnes pod stromečkem našel to co chceš*14**14*jsi skvělý jako Paul i jako Stefan a moc tě Loveeeju;-)
-
Stefan stefan stefan
-
on už je v deseti TOP osobnostech! *8* *8* *8*
dobrá práce mrs. Wesley -
-
Hele jestli se ti taky tak líbí musíš mi pomoct...pomůžeš?*2**3**4*
-
-
jo, hele to sem já Naruto, ale už nej sem Naruto, ale Ziall Horik. A ve fanklubu toho tvýho slaďouše jsem jako paul.w *1*
-
-
No hlavně že v ty top desítce už jsou všechny tři hlavní postavy z TVD..
-
Ty jsi taky všude*3*...
-
A ty jsi holka?
-
-
ano *1*
-
-
*1**1*děkuju
-
-
-
Díky*3*já jsem totiž jeho věrná fanynka a udělala bych cokoli proto aby byl oblíbenější..ale nečekala jsem že to dokážu..*6*
-
Fakt???Ježíš to bylo snad moje největší přání...moc děkuju!!!a pak že se nevyplatí psát to všude..*5*
-
-
on je tak krásný <3 ♥
-
Paula v TVD mluví Martin Písařík*8**8*ale kdyby tenhle hlas měl Paul napořát bylo by to super protože se na něj strašně ale strašně hodí