Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • už je zase v TOP 10 !!! :)))))) *1* *14* *4* *5*
    • Mrs.Wesley
      Konečně se někdo vzchopil a toho šunta z vyvolených poslal někam!!*1**6**5**5**5**5*5*
      • :DD to jo
  • Mrs.Wesley
    To není jako z žízní*3**3**3*když máš žízeň dej si nohy křížem ale co když chci*3**3**3**3**3**3**3**3*Stefana???Na to nohy křížem nezaberou...*9*
  • Mrs.Wesley
    Pane bože příští rok mu bude už 32!a další 33,34,35,36,37,38,39,40!!!néééé on nám zestárne!!!!*9**9**9**9*ach jo já chci aby nikdy nezestárnul..
  • Mrs.Wesley
    Stefan,stefan,stefan přirost mi k srdci tak že ho nemůžu pustit..*14*ještě že tak!!
  • Mrs.Wesley
    Stefan is sweet he is Very beautiful boy he is my dream body*14*
  • Ahoj Paule přeji ti abysis užil tento krásný svátek a dnes pod stromečkem našel to co chceš*14**14*jsi skvělý jako Paul i jako Stefan a moc tě Loveeeju;-)
  • Mrs.Wesley
    Stefan stefan stefan
  • on už je v deseti TOP osobnostech! *8* *8* *8*
    dobrá práce mrs. Wesley
    • Mrs.Wesley
      Hele jestli se ti taky tak líbí musíš mi pomoct...pomůžeš?*2**3**4*
      • jo, hele to sem já Naruto, ale už nej sem Naruto, ale Ziall Horik. A ve fanklubu toho tvýho slaďouše jsem jako paul.w *1*
        • No hlavně že v ty top desítce už jsou všechny tři hlavní postavy z TVD..
        • Mrs.Wesley
          Ty jsi taky všude*3*...
        • Mrs.Wesley
          A ty jsi holka?
          • ano *1*
        • Mrs.Wesley
          *1**1*děkuju
    • Mrs.Wesley
      Díky*3*já jsem totiž jeho věrná fanynka a udělala bych cokoli proto aby byl oblíbenější..ale nečekala jsem že to dokážu..*6*
    • Mrs.Wesley
      Fakt???Ježíš to bylo snad moje největší přání...moc děkuju!!!a pak že se nevyplatí psát to všude..*5*
  • terynka10
    on je tak krásný <3 ♥
  • Mrs.Wesley
    Paula v TVD mluví Martin Písařík*8**8*ale kdyby tenhle hlas měl Paul napořát bylo by to super protože se na něj strašně ale strašně hodí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit