Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky Stefbelvamp ty jsi opravdu jako Stefan Salvatore taky takovej Zastávající se anděl:-)
  • mě se strašně líbí paul wesley je tak sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • A moc moc moc moc moc moc moc moc moc se omlouvám za tu blbou srandu asi tě to hodně urazilo...
  • Jo Paul je ženatý s Devitto, jeho manželka si zahraje od 10 dílu v Upířích denících, dnes jsem brouzdala po netu a našla jsme fotku jak je Paul vyfocený s miminkem tak možná má i miminko.. :) každopádně je nejlepší :**
    • ahoj a na jakých stránkách jsi ho viděla s miminkem?díky *3*
  • terynka10
    Paule štastné a veselé vánoce a štastný nový rok přeji , a doufám že dostaneš to co o přeješ určitě si to zasloužíš <3 tvoje:terezka
  • Mrs.Wesley
    Moje největší vánoční přání:
    Chci(přeji si)
    Aby za mnou Stefan přijel!!!!!*9*
    • terynka10
      já takyyyyy :-))))
      :-DDDD
      • Mrs.Wesley
        Ach pane bože já bych ho uobjímala k smrti:-)*1**2**3**3**3**3*
        • terynka10
          myslíš že jááá neee jááá ještě jak by byl mrtví :-) :-))) *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *7* *7* *7* *8* *8* *8*
          • Mrs.Wesley
            To snad ne..*8*
  • Mrs.Wesley
    Ona se nikdy nepoučí...*5*
  • Ne teď čumim na čtvrtou*1*
  • Text Vašeho příspěvku miluju ho strašně nemužu si pomoct *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • Hele lidi a nevíte teda jak to dopadne s Elenou???vezme si Stefana???(byl bych moc rád)*2**2**2**2**2**2**2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit