Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímalo by mě kdo a jak přišel na to, že spolu Paul a Phoebe chodí...NECHODÍ!
  • škoda že Paul Wesley nechodí z Ninou Dobrev *9* *9* *9* *9* ale strašně je hezkej *14* *14* *14* *14* *14*
    • presne :-D škoda , že nechodí a presne je strašne pekny!! :-D
  • Nejkrasnejsi

v tom serialu the vampire stories je uzasnej a taak krasnej....ten Damon je o proti nemu hnus...
    a je tak sexy Paul...:)
    nejkrasnejsi....v tom prvnim dilu sem se do nej upe zblaznila :)*
    • Re: Nejkrasnejsi

Ježišííí :) zajimalo by mě kdyby o tobě někdo řikal, že si hnus jak by ses tvářila :) nejspíš lolitka předpokládám
    • thepopsie

Re: Nejkrasnejsi

Názor na něčí zevnějšek je jen tvůj subjektivní.Takže by bylo vhodné,až se o někom/něčem budeš opět vyjadřovat,aby použila tu formuli:"Mě se (ne)líbí..... ."

*16* v tom s tebou nesouhlasím! *1* mě se víc líbí Damon *4* on, Stefan není škaredej, on je spíš pohledově strašně tvrdej.. rozhodně si ale nemyslim, že damon je hnus *13* *10* i kdyby se mi nelíbil tak o nikom psat nebudu.... *13*

ten seriálm se jmenuje the vampire diaries *13*

já naprosto souhlasím! ... *14* *14* *14* *14* *14* miluji ho! *14* *14* *14*
  • Ahoj píšu jako anonym protože se nemůžu dostat na profil
    Myslím si že Paul je docela krasavec ale je od vás hnusne že ho takhle očernujete
    • si smutná
      • ? *6*
  • i love you paul *14* *14* *14*
  • Hele kdyby se mě někdo zeptal kdo je muj nejoblibenější herec a kterej se mi i zaroven libi tak neřeknu Depp nebo Pattinsona a až vubec neřeknu Somerhaldera. Řeknu PAULA WESLEYE :-* :-* je to slaďoušek žejo wesleovky ??
    • presne tak *14* *
    • Přesně ! nechápu co všichni vidí na Somerhalderovi Paul je skvělej má nadherný vztah s jeho manželkou a je hezkej ,vtipnej a skvělý herec, v upířích deníkách doufam že skončí s elenou!
      • L.a.s.k.a
        V upířích deníkách doufej,že skončí Elena s Damonem..a ze Stefana se stane hroznej hajzl,protože se to fakt tak stane ... *3* .. (Jinač mě osobně se víc líbi Ian) *14* *4* *6*
    • *14* *14* *14* *14*
    • Ano! :D Souhlasím :-*
  • Mrs.Wesley
    Kdo máte rádi pár Katheryn+Stefan dejte mi like*15*
  • Mrs.Wesley
    Paul je prostě hezoun*14**8*
  • Tak heléé lidičkýýý!!!!!Vy slizáci co se tady celém den nudíte a neďěláte nic jiný ho než pomlouváte Stefana tak laskavě jděte někam tohle je stránka pro stefanovce a ne pro ianovce!!!!!!!vypadnete!!!!
  • AnabelleTurner
    Happy B-day Paul! :):*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit