-
zajímalo by mě kdo a jak přišel na to, že spolu Paul a Phoebe chodí...NECHODÍ!
-
škoda že Paul Wesley nechodí z Ninou Dobrev *9* *9* *9* *9* ale strašně je hezkej *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
presne :-D škoda , že nechodí a presne je strašne pekny!! :-D
-
-
Nejkrasnejsi
v tom serialu the vampire stories je uzasnej a taak krasnej....ten Damon je o proti nemu hnus...
a je tak sexy Paul...:)
nejkrasnejsi....v tom prvnim dilu sem se do nej upe zblaznila :)* -
-
Re: Nejkrasnejsi
Ježišííí :) zajimalo by mě kdyby o tobě někdo řikal, že si hnus jak by ses tvářila :) nejspíš lolitka předpokládám -
Názor na něčí zevnějšek je jen tvůj subjektivní.Takže by bylo vhodné,až se o někom/něčem budeš opět vyjadřovat,aby použila tu formuli:"Mě se (ne)líbí..... ." -
*16* v tom s tebou nesouhlasím! *1* mě se víc líbí Damon *4* on, Stefan není škaredej, on je spíš pohledově strašně tvrdej.. rozhodně si ale nemyslim, že damon je hnus *13* *10* i kdyby se mi nelíbil tak o nikom psat nebudu.... *13* -
ten seriálm se jmenuje the vampire diaries *13* -
já naprosto souhlasím! ... *14* *14* *14* *14* *14* miluji ho! *14* *14* *14*
-
-
Ahoj píšu jako anonym protože se nemůžu dostat na profil
Myslím si že Paul je docela krasavec ale je od vás hnusne že ho takhle očernujete -
-
si smutná
-
-
? *6*
-
-
-
i love you paul *14* *14* *14*
-
Hele kdyby se mě někdo zeptal kdo je muj nejoblibenější herec a kterej se mi i zaroven libi tak neřeknu Depp nebo Pattinsona a až vubec neřeknu Somerhaldera. Řeknu PAULA WESLEYE :-* :-* je to slaďoušek žejo wesleovky ??
-
-
presne tak *14* *
-
Přesně ! nechápu co všichni vidí na Somerhalderovi Paul je skvělej má nadherný vztah s jeho manželkou a je hezkej ,vtipnej a skvělý herec, v upířích deníkách doufam že skončí s elenou!
-
-
V upířích deníkách doufej,že skončí Elena s Damonem..a ze Stefana se stane hroznej hajzl,protože se to fakt tak stane ... *3* .. (Jinač mě osobně se víc líbi Ian) *14* *4* *6*
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
Ano! :D Souhlasím :-*
-
-
Kdo máte rádi pár Katheryn+Stefan dejte mi like*15*
-
Paul je prostě hezoun*14**8*
-
Tak heléé lidičkýýý!!!!!Vy slizáci co se tady celém den nudíte a neďěláte nic jiný ho než pomlouváte Stefana tak laskavě jděte někam tohle je stránka pro stefanovce a ne pro ianovce!!!!!!!vypadnete!!!!
-
Happy B-day Paul! :):*