Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anna.N
    Ve filmografii chybí, že hrál ve filmu The Fallen hlavní postavu Arona Corbeta.
  • Paul je bléééé Paul Veslo!!!!*3*hahahahahaha
    • Týjo..to jsem se pobavila. ........asi nejtrapnější koment. -.- Smůla holka. Tedy pokud holka seš.
    • zalez už
      • Mrs.Wesley
        Niall horan
        • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • Fakt?noo já Paula začala mít ráda a to jsem tady fakt hooodně urážela.že jo stefbelvamp???*3**10**10**a ty Didi nech Paula být a už vůbec nekritizuj Iana s.
  • sandra27
    Happy B-Day Paul :)
  • Bože vzpamatujte se lidi, tahle stránka není chatroom...
  • Všechno nejlepší!!! Jsi naprosto sexi!!
  • terynka10
    It is simply wonderful to not complain <3 <3 <3 <3
  • Vážně lidi nezlobte se že jsem si z vás zas udělala prču ale doopravdy nemám ráda ani Iana a už vůbec Stefana Damonka je zpátky hodnou Stemonku už jsem vyrazila!!!!jste hnusáci prasáci a čurá*i
    • StefBelVamp
      OMG děvče děvče až dostaneš rozum tak si pohovíš :) nechte ji být očivdně se baví když vás štve
    • Ty ses fakt PI** chováš se jak mali mrdě
      • Mrs.Wesley
        Simco jukni na můj sloh o stefanovi na druhou stránku:-)
      • A ty jak malí smrdě!!!srejdo
    • terynka10
      ty si fakt kra*a
      • Jo a ještě něco:
        Chci šous*at Stefana hahahachach
      • A ty jsi nafoukaná srejda ty pindo
        • terynka10
          a co já stím *8* *8* *8* *8*
        • A co jsi ty???
          Ty jsi ta největší ČORKA na celým světě I HATE YOU!!!!!*16**16**16*
  • Jžš ! vy děláte jako by to byla realita !! proberte se !!! je to jenom seriál :DD je to směšný jak to prožíváte !! :D *15* *15* *15* jo koukám se na to taky ! ale tohle je moc :D
    • A co!
    • Mrs.Wesley
      Já vím...nooo ale to tu nemůžem vyjádřit svoje city???*15**7*
      • Tk joo !! napíšu sem je hezkej,sexy atd.. ale jako třeba někdo sem píše Přijedeš do CZ? a takový Homoklády !! :D tk určitě přijede sem do cz ! kdo by chtěl jít do takový pr***e jako je cz! jo chápu je sexy kráásnej ,ale některý to prožívaj až moc můj názor !! Jestli chce někdo aby jsem přijel !? PROBERTE SE ! on ani neví že existuješ !!!!!!!!! :D radši se zamiřte na Karla Gotta " !! když ho budete chtít vidět tk ho na 100% uvidíte :D *15* *15* *15* *15*
  • namyšlenec:D vzhledově je ošklivý ale prostě i příde hrozně namyšlený prosím nereagujte na tento coment díky:D
    • Mrs.Wesley
      Blbko sama si namyšlená až to bolí*10*
  • veverka14
    ja sem zaslechla ze ma byt i 4 rada The Vampire Diaries je to pravda?????? predem diky za odpoved
    *3* *3* *3*
    • V USA je premiéra 4.série stanovena na říjen:)
    • jojo bude.. =D *3*
    • a četla jsem že možná bude 6 serií :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit