-
Fallen
nevite nekdo, kde se da stahnout film Fallen? nikde to nemuzu najit. vim jenom, ze existuje knizka od lauren Kate. pls. -
-
Re: Fallen
Není to náhodou seriál? Teď ho dávaj každej pátek v 21:30 hodit na AXN
-
-
By mě zajímalo kdo vložil na profil Nině Dobrev a Paulovi Wesleymu, že spolu někdy chodili. Nechodili! A s Torrey DeVitto se nerozvedli. Pořád jsou manželé.
-
-
je pravda, že Paul a Nina spolu nechodili, akorát se říkalo, že spolu něco mají...ale Paul a Torrey se opravdu rozvádějí :( potvrdil to i Torreyin otec
-
S tou ninou dobrev mas pravdu ze spolu nechodili ale s torrey jsou rozvedeni ja to cetla
-
-
ninu mam na fcb a pišu si s ninou , poulem a dejmonem s ninou jsem nej lepši karatka a s poulem přitelkine
-
-
Radši se nauč psát .. ;) :D Napíšu ti jak si to správně měla napsat : Ninu mám na Fb a píšu si s Ninou, Paulem, a Damonem, s Ninou jsem '' Nejlepší kamarádka a s Paulem přítelkyně '' :D :D Pochybuji, že americké hvězdy si budou s tebou psát, když jsou to Američani, a pochybuji, že ty umíš Anglicky :D vždyť neumíš pořádně ani česky.. :D a když už píšeš s Ninou a Paulem , nepiš Damonem ale rovnou s Ianem :D :D
-
-
ahoj já teda osobně myslím že to tu trochu přeháníte-to jak se nad ním rozplíváte... jako mě se taky "líbí" ale vy tu pisete- ,,chlap mých snů"-atd. ve skutečnosti ho ale vubec nezáte... o_O
-
-
a co je ti do toho?
-
Zkus sem ještě něco podobnýho napsat....a! Pocítíš můj hněv!*10**1*
-
-
Klid holky, nic se neděje.
-
-
Hele!Pruď si laskavě někoho jiného!*10*na takový buzny jako ty FAKT!!!nemám náladu!!!!!!*16*
-
-
Prosím
Velmi vás prosím kde bych mohla zdarma stáhnout jednu část z upírských deníků? moc to potřebuji ... Děkuji -
-
Re: Prosím
Například na ulož.to...mě by tam být k mání všechny díly 1. série, s cz titulky
-
-
podla mna nieco spolu maju..tych naznakov je uz pomerne vela..minuly tyzden vraj boli spolu videni v NY a dnes je ona zase v ATL..a este som toho cital viac
-
HB Paul..♥♥
Všecko nejlepší Paule..hodně štěstíčka. zdravíčka, lásky, úspěchu a spooostu dalšího..!!..♥♥..Miluju tě...seš boží..!! *14* *14* -
miluju Stefana Salvatora(pau wesley) já ho miluju je tak hezký
-
Paul je noc hezkej chlap , kdy bych ho mohla mít tak se od nej nehnu :P
-
love vd
Všechno nej! Paul je vynikající, stejně jako celý Deníky *14* -
-
Re: love vd
joo :D máš naprostou pravdu :)
-