Přejít na výpis diskuzí

Paul Wesley

OSOBNOST 9.10.2008 
1032 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane bože , je to jen seriál a navíc Nina a Ian spolu jsou doopravdy v reálu a Stefan s nimi nic doopravdy nikdy neměl jen v tom seriálu , seriál není pravdivej!! Tak se vzpamatujte prosím vás než něco napíšete .
    Děkuju za pochopení!!!!!!! *3* *3*
  • Jste trapnýýý Stefan je de byl!!!Čuryn a taky debšot a mě ty vaše blbý urážky nezajímaj já si sem můžu psát co budu chtít a kdy budu chtít!!!!!!!!(Hahahahaha) Jste všem jen pro smích hlavně ta vaše Mrs.Wesley a Terrinka10 to jsou největší kur*y Široko daleko*2**8*
    • Oficiálně jsem Stemonka a abych si to u vás vyžehlila Stefan má prý hodně hodně fanoušků a možná vím jeho tel.číslo:)))vím byla to blbá sranda asi si teď o mě říkáte:to je ale outsider žeeee???
    • A co ses ty..nejlepsi clovek na planetě hele Radci se podívej dolu na tvůj koment s jistým slovem OMLOUVÁM SE to be pryč co ty s***ě vyje****!!!
    • terynka10
      víš co já se jmenuju terynka10 a ne terrinka10 a nadávej rači sobě čau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • StefBelVamp
      No hlavně, že ty tvé urážky jsou skvělé, že?? A vůbec jak už jsem psal nevidím důvod k tomu abys ukazovala, jak zbožňuješ Iana/Damona tím, že urážíš Ianova nejlepší kamaráda, ten by ti jistě poděkoval :DDDDDDDDD. V tom problém některých lidí neuvědomují si fakta a faktem je, že jdeš proti svému zbožňovanému!!!!
      • Dobře už jdu pryč a omlouvám se všem kterým jsem uškodila a hlavně ianovi SOOORRRYY
        • terynka10
          kdyby něco Lanovi ne ianovi ani neumíš napsat jeho jméno hahahaha
        • Bylo to protože jsem byla naštvaná na mýho kluka že mi dal kopačky a chtěla jsem si to na někom vylít..
          • Jj jasně...tak to chápu toho chudaka
          • terynka10
            a proč vylívej si to někde jinde a ne tady už tě máme dost a mi nemůžem za to že se s tebou rozešel čau !!!!!!!!!!!! a si už nudná *13* *13* *13* *13* *13*
  • your-darling

...

prý si myslí,že bude lepší než Robert Pattinson...Tss... *4*
    • Re: ...

v poslední době jsem zjistila, že bych se tomu ani nedivila... podle mě je TVD daleko úspěšnější než Twilight, ale tvůj názor ti brát nebudu *3*
    • Re: ...

možná když si robert nechá udělt přesnou plastiku paulova
    • pawlinkalice

Re: ...

no vsak bude lepsí *14* a vlastne uz je lepsi *4* *5*
      • blond.girl.third

Re: Re: ...

Roberta nesnášim ...... ale Paul je boží
        • demisalvatore

Re: Re: Re: ...

Také slouhlasím. *3* ..vlastně no já Twilight nemám ráda.. *10* ..TVD je 100000000000000% lepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: ...

jo tak ted už měnim názor..:-)
          koukla sem na TVD a on je fakt boží..:-) Paul...Rob je u mě sice poříd první, ale tenhle herec hraje dobře(myslím):-) a je doost sexy..:-P
          • z.u.z.k.a

Re: Re: Re: Re: ...

:D Robert je opravdu velice špatný herec.. :D a vůbec není pěkný, nechápu jak někdo může něco na něm vidět :D vždyt nemá žádné pořádné tělo, bílý ksicht :D Paul je prostě lepší xP
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no popravdě, já mám ráda oba...Paul je neuvěřitelně sexy a tak a Robert má charisma, ale jako TADY už nebudu Roba nějak víc rozebírat... *4* *4* *4*
              ted koukám na další díl VD a je to fáákt mazec... *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: ...

konečně někdo kdo má stejnej názor jako já *4* *4*
  • Seriál

Nehrál on náhodou v tom posledním (11.) dílu Žraloka II., co byl tento týden na primě? *7* *15*
  • Mrs.Wesley
    Testík restík(jen pro stefbelvamp protože skoro jediný mi na ně odpovídá)
    Myslíš si že je Elena nerozhodná???
    a) no jasňačka!!
    b) ne...
    c) jak kdy...
    Co je blbost??
    a) katherin+Stefan
    b) bonnie+Klaus
    c) Elena+damon
    Je pravda že vlkodlačí kousanec:Dzabije upíra???
  • Nevim co na něm vidite?
  • Ahoj,nevite nekdo adresu Paula ? :) diky
  • já nechápu co na něm sakra vidíte vždyt má ksicht ja něaká podělaná opice. *10*
    • seš hnusná
      • Mrs.Wesley
        Du se zabít čau
        • :(
          • Mrs.Wesley
            Nejdu*4*
    • Mrs.Wesley
      Si kr*va a né malá!!!!!!!!!ty jedna barbie ™ vole!!!!!!*16* se ti asi líbej nějaký namastený slizáci vid?!!!!
  • :-*

milujeem ho *14* *14* *14* moc moc moc moc .... nedá sa to ani povedať! *14*
  • važně co*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit