-
Pane bože , je to jen seriál a navíc Nina a Ian spolu jsou doopravdy v reálu a Stefan s nimi nic doopravdy nikdy neměl jen v tom seriálu , seriál není pravdivej!! Tak se vzpamatujte prosím vás než něco napíšete .
Děkuju za pochopení!!!!!!! *3* *3* -
Jste trapnýýý Stefan je de byl!!!Čuryn a taky debšot a mě ty vaše blbý urážky nezajímaj já si sem můžu psát co budu chtít a kdy budu chtít!!!!!!!!(Hahahahaha) Jste všem jen pro smích hlavně ta vaše Mrs.Wesley a Terrinka10 to jsou největší kur*y Široko daleko*2**8*
-
-
Oficiálně jsem Stemonka a abych si to u vás vyžehlila Stefan má prý hodně hodně fanoušků a možná vím jeho tel.číslo:)))vím byla to blbá sranda asi si teď o mě říkáte:to je ale outsider žeeee???
-
A co ses ty..nejlepsi clovek na planetě hele Radci se podívej dolu na tvůj koment s jistým slovem OMLOUVÁM SE to be pryč co ty s***ě vyje****!!!
-
víš co já se jmenuju terynka10 a ne terrinka10 a nadávej rači sobě čau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
No hlavně, že ty tvé urážky jsou skvělé, že?? A vůbec jak už jsem psal nevidím důvod k tomu abys ukazovala, jak zbožňuješ Iana/Damona tím, že urážíš Ianova nejlepší kamaráda, ten by ti jistě poděkoval :DDDDDDDDD. V tom problém některých lidí neuvědomují si fakta a faktem je, že jdeš proti svému zbožňovanému!!!!
-
-
Dobře už jdu pryč a omlouvám se všem kterým jsem uškodila a hlavně ianovi SOOORRRYY
-
-
kdyby něco Lanovi ne ianovi ani neumíš napsat jeho jméno hahahaha
-
Bylo to protože jsem byla naštvaná na mýho kluka že mi dal kopačky a chtěla jsem si to na někom vylít..
-
-
Jj jasně...tak to chápu toho chudaka
-
a proč vylívej si to někde jinde a ne tady už tě máme dost a mi nemůžem za to že se s tebou rozešel čau !!!!!!!!!!!! a si už nudná *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
-
-
-
...
prý si myslí,že bude lepší než Robert Pattinson...Tss... *4* -
-
Re: ...
v poslední době jsem zjistila, že bych se tomu ani nedivila... podle mě je TVD daleko úspěšnější než Twilight, ale tvůj názor ti brát nebudu *3* -
možná když si robert nechá udělt přesnou plastiku paulova -
no vsak bude lepsí *14* a vlastne uz je lepsi *4* *5* -
-
Re: Re: ...
Roberta nesnášim ...... ale Paul je boží -
-
Re: Re: Re: ...
Také slouhlasím. *3* ..vlastně no já Twilight nemám ráda.. *10* ..TVD je 100000000000000% lepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jo tak ted už měnim názor..:-)
koukla sem na TVD a on je fakt boží..:-) Paul...Rob je u mě sice poříd první, ale tenhle herec hraje dobře(myslím):-) a je doost sexy..:-P -
-
Re: Re: Re: Re: ...
:D Robert je opravdu velice špatný herec.. :D a vůbec není pěkný, nechápu jak někdo může něco na něm vidět :D vždyt nemá žádné pořádné tělo, bílý ksicht :D Paul je prostě lepší xP -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no popravdě, já mám ráda oba...Paul je neuvěřitelně sexy a tak a Robert má charisma, ale jako TADY už nebudu Roba nějak víc rozebírat... *4* *4* *4*
ted koukám na další díl VD a je to fáákt mazec... *14* *14* *14*
-
-
-
konečně někdo kdo má stejnej názor jako já *4* *4*
-
-
-
-
Seriál
Nehrál on náhodou v tom posledním (11.) dílu Žraloka II., co byl tento týden na primě? *7* *15* -
Testík restík(jen pro stefbelvamp protože skoro jediný mi na ně odpovídá)
Myslíš si že je Elena nerozhodná???
a) no jasňačka!!
b) ne...
c) jak kdy...
Co je blbost??
a) katherin+Stefan
b) bonnie+Klaus
c) Elena+damon
Je pravda že vlkodlačí kousanec:Dzabije upíra??? -
Nevim co na něm vidite?
-
-
Ahoj,nevite nekdo adresu Paula ? :) diky
-
já nechápu co na něm sakra vidíte vždyt má ksicht ja něaká podělaná opice. *10*
-
-
seš hnusná
-
-
Du se zabít čau
-
-
:(
-
-
Nejdu*4*
-
-
-
-
Si kr*va a né malá!!!!!!!!!ty jedna barbie ™ vole!!!!!!*16* se ti asi líbej nějaký namastený slizáci vid?!!!!
-
-
:-*
milujeem ho *14* *14* *14* moc moc moc moc .... nedá sa to ani povedať! *14* -
važně co*4*
-