-
Kdybych mněla paula na tapetě myslím že bych se pozvracela !!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Ježiši!Nejdřív se koukni sama do zrcadla a pak se pozvracej sama!Paul je pěknej chlap a ty mu nešaháš ani po kotníky!On je slavnej a ty jen nějaká šáhlá pubertačka která umí jenom tak soudit aniž by ses koukla na sebe! *16*
-
Já ho mam na tapetě :D.
A nechápu proč by ses pozvracela.
Mě přijde pěkný!!!
Jako Stefan v TVD je skvělý, miluju ho!! -
-
no byl to ji nazor ja ho taky vlasce nemam
-
-
-
Chci aby mě oprcal tak že budu vzrušením hekat!!!!!!¡chci aby mě ošoustal!!!!ách ách
-
-
Mají pravdu je to dost vulgární tak jestli chceš posílej to do správ jen mne já už jsem zkaženej dost :DDDDDDDDDDDDDD já si top přečtu a taky ti něco napíšu :DDDD ale neprzni tu diskusi výkřiky do tmy
-
můžeš mi říct co to máš za jméno chováš se jak puboška !!!!!!!!!! ps:si trapná
-
-
To jo no takový prasarny sem psát
-
-
fakt krá*a že
-
-
Hmm
-
-
-
-
-
*14* Ian je sladoušek
-
-
Ehm Paul*5*
-
-
Boží
On je uplne nadherny:D v The Vampire diaries sú s Ianom užasný.MILUJEM ICH :D :* (no to som prehnala ale nevadi).Proste Ian neni krajší ani škradši:) Aj ked obaja su ale uplne iné typi sú KRASNY :D *14* *1* -
-
Re: Boží
To som znovu ja Nemenovaná.Mám Taký dojem že Paul má veľkú hlavu,neviem či mu to robia té krasne vlasy alebo sa mi to len zdá.Ak toto niekto čitat kuknute sa a napíšte sem svoj názor.
-
-
Nevite jak se davaji smajlici
-
-
*7* ???
normálně klikneš na smajlíka :'D -
-
No víš ale na mobilu to je trochu jináč
-
-
aha
-
-
-
Př: * 6 * ale hned za sebou ne takhle
-
Zadáš hvězdičku a hned za ni nějaký číslo třeba 4 a za to číslo ještě jednu hvězdičku...
-
-
Děkiuju
-
-
-
Díky moc za podporu :) Spíše jsem čekala odpor, ale tohle taky potěší :)
-
miluju,miluju,muluju *14* *14* *14*
-
tvd
Miluju TVD, miluju Stefana, miluju Damona, miluju Elenu.. prostě TVD je nej! :) a Paul je sexy chlap!! :D -
V upířích denících mám nejraději ♥Stefana♥ (Paul Wesley) a Elenu (Nina Dobrev)
A hlavně je nejhezčí z celého seriál (UPÍŘÍ DENÍKY) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
neni!!! mě se nelíbí
-
-
hh
UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
-
Re: hh
hej ty! chod robiť reklamu niekde, kde ju budú chcieť vyskúšať!
-