Přejít na výpis diskuzí

Pavel Horňák

OSOBNOST 11.3.2008 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pája je borec

Pájou a Míšou Davidem jsem odkojenej,to co se produkuje dneska je des a hruza,neni nad osmdesatky,mam radost,kdyz mladi dnes napisou,ze se jim nase hudba libi,jeste preci jen ma nekdo hudebni sluch,je jich sice jak safranu,ale zaplatpambu za ne,to co dneska poslouchaji je neco neidentifikovatelneho,usirvouciho a oni tomu,prosim,rikaji hudba a jeste si v tom libuji,az je mi jich lito,ze nemaji poneti,co je krasneho,zneleho
  • Pavel

jj to byla doba,škoda že čas nejde vrátit *7* ,ale líbí se mi od něj písnička zapomen *3* je pomalá a nádherná *15*.Podařilo se mi ji stáhnout z netu....
    • Písnička Zapomen je super moc,moc,pořád si jí pouštím.
  • S tebou i bez tebe

Nemá někdo videoklip k písničce S tebou i bez tebe? Jestli ano,zkuste ho sem přidat. Dík. Točil se v roce 1987 a vysílal se v Pionýrské vlaštovnce.
  • :-)

je mi sice teprve 17 a o tehdejší době nevím skoro nic ale jednou jsem se nudila a jen tak jsem na netu na youtube poslouchala písničky a najednou jsem narazila na píseň Kotě a ta se mi velice líbila a tak sem si prostě musela poslechnout i ty další a musím říct že jsou geniální *4* a poslouchám je pořád a asi úplně nejlepší je písnička Kdo ví *3*
    • Pistalka1974

Jé, to je skvělé 🙂 Myslím, že jeho hudba má pořád co říct.

• Re: :-)

*15* perfektní příspěvek. má dcera má skoro 17 a písničky PH pouštím často a jako ty- schodla se se nejlepší je KDO VÍ. PODLE NÍ. já s ním strávila 9 roků-obrazně. zamilovaná po uši. a jsem ráda,když si doma zablbnem,pustíme Páju a valíme to v obyváku. pozdrav všem
    • Re: :-)

Já se Ti ani nedivím, já ty písničky taky šíleně miluju a můžu je poslouchat prostě pořád. Nejradši mám písničku Nápadná. Takže doporučuju: poslouchej dál!
  • MS

Jenom aktualizace, pan JUDr. Pavel Horňák již soudí na Městském soudě v Praze, pokud vím tak správní agendu.
    • Pistalka1974

Takže, úplná aktualizace, JUDr. Pavel Horňák je od roku 2019 soudcem Nejvyššího soudu a předsedou Senátu.

• pavel

Pavel zpíval krásně a do dneška ne něho vzpomínám na naše osobní setkání bylo to super jen je škoda že se ta doba nedá vrátit.Do dneška se u nás hrajou u nás na oldies jeho písně *3* a škoda že nezpívá dál...ale mám všechny ted už cd a pořád se dají poslouchat *3*
    • Re: pavel

ahojky..nemůžu nikde sehnat píšničku s tebou i bez tebe .byl bys tak hodný a poslal mi jí na mail??olí můj mail ajlin76@seznam.cz *3*
  • Horny

hej lidi co tu řešíte problémy našich pol a jinych co s tím má Pavel společného svůj hlas si nekoupil od nikoho ten je jeho stejně tak jaho písně což sou užasne možná pro nás starší al myslím že i dnes si tu romantiku poslechnou.Neřešte to písně zůstavaji lidi se mini a mnění al myslím že Pavell je stale svůj *3* *3* *5*
    • Re: Horny

Úplně souhlasím s Leninav. Mám stejný názor, že Pavel si svůj překrásný hlas od nikoho nekoupil a stejně tak i jeho úžasný písně, který poslouchám denně. A je jedno, z které doby pocházejí, vůbec na tom nezáleží, jsou stále stejně krásné.
  • Pavel

Vážně nechápu, co má Pavel společného s frontama na základní potraviny,s čekacími lhůtami na auta a se strachem mluvit nahlas o čemkoliv. Právě písně z té doby jsou ty nejhezčí, ne jako to ,co se hraje dnes - to se nedá poslouchat. Ikdyž je mi líto, že Pavel už nechce zpívat, jsem ráda,že má smysluplné zaměstnání, které ho baví.Pavle, přeju vše nejlepší do života.
    • Re: Pavel

s tim ma spolecneho - chleb a hry- uplatek luze aby mlcela.
  • No tak to si snad

děláte všichni srandu ne? Horňák, David, Tofi, Janeček, Cézar, Hannig, Vávra a spousta dalších nýmandů mohla mít úspěchy jen díky tomu, že propagovali komunistický režim(Poupata apod.) a sami přispívali k tomu, že se sem jiná muzika přes důkladný filtr prostě nedostala(maximálně nějaká předělávka s úchylně stupidním textem. Všechny ty laciné šusťákové obleky, hraní na playback a oplzlý skladatelé a hudebníci s kníry jsou hanba české hudby! Nejhorší na tom je, že někteří z nich stále prezentují své "vize" prostřednictvím pokleslých muzikálů... A ačkoliv Pavla Horňáka opravdu nemám rád, všechen respekt, že se dokázal z toho vymanit a má smysluplné zaměstnání! A všem co, vzpomínáte nostalgicky na tu dobu, vzpomeňte si minimálně na fronty na základní potraviny, čekací lhůty na auta či obyčejná kola, a strach mluvit nahlas o čemkoliv *5*
    • Pistalka1974

To nemyslíte doopravdy, že ne? Jeho písně jsou úplně jiný level, než písně dnešních rádoby umělců! Pavel má krásný hlas a i texty dávají smysl.

• Re: No tak to si snad

Tak, tak, lépe bych to nenapsal, plně souhlasím.
      • Myslím si,že až vám dotyčným bude 50 let ,také budete na své mládí vzpomínat jako na tu nejlepší dobu!!!Jo a když vám děti připomenou zabíjení a vraždění bílých koňů,prostituci,krádeže miliard,bezdomovce,gemblery,exekuce,politické vraždy,vraždy na objednávku,sebevraždy z bídy...mám pokračovat???Takže vážený Petře,neboj,čas tě také dostihne a budeš koukat,co vše se na tvou současnost vytáhne na světlo boží!JO,80.léta-DOBA BOŽÍ!!!!!!! *1* *1*
    • Re: No tak to si snad

souhlas ...
  • Prosím

Prosím nevíte někdo kde bych našla písničku s textem..."Narozeniny dneska máš tak všechno nejlepší "Měl by to nazpívat Pavel Horňák...Pište na email Peggy.007@seznam.cz Moc děkuji
    • Re: Prosím

Pokud si dobře pamatuji, tak písničku Narozeniny nazpíval Milan Dyk.
    • Re: Prosím

myslim ,ze tuhle pisnicku nazpival arnost patek nebo milan dyk,nevim presne ,ale pavel urcite ne *3* .kdysi jsem ji nasla kousicek na you tube

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit