Přejít na výpis diskuzí

Pavel Horňák

OSOBNOST 11.3.2008 
90 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pavel

ahoj,já byla do Pavla zamilovaná a drželo mě to od 13 do 15let,poslal mi tenkrát též pár fotek s věnováním.Musela jsem být na každém jeho koncertě,vzpomínám,že jsem vyrazila i s teplotou.Ale ráda na ta léta vzpomínám.Nakonec jsem se taky vdala v91.roce. *14*
  • Dobrý den nebo třeba ahoj Pavlíku nevím jak se s Tebou setkat ale mam pocit že tě znám ja pochazím z Aše a mám pocit že jste bydleli v Aši taky a tvoje maminka dělala v Doubravě u Aše ředitelku mateřske školky snad se mi povede s tebou spojit nutně potřebuji pomoct ohledně meho zaměstnavatele udělal na mě podvod a ja bych potřebovala poradit jak dostat výplatu kterou micelou zadržel mé jméno je Miroslava Hanzlova bydlím na Kladně napsat mi můžeš na seznam vnoucatka zavinač seznam .cz děkuji za kladnou odpověď
  • nejlepšíííí

hej mě je 14 ale úplně ho žeru škoda že sem nežila v té době *1*
  • Škoda že už nezpíváš byl jsi skvělej podle mě je nejlepší písnička od tebe kdo ví
  • Horny

hej lidi co tu řešíte problémy našich pol a jinych co s tím má Pavel společného svůj hlas si nekoupil od nikoho ten je jeho stejně tak jaho písně což sou užasne možná pro nás starší al myslím že i dnes si tu romantiku poslechnou.Neřešte to písně zůstavaji lidi se mini a mnění al myslím že Pavell je stale svůj *3* *3* *5*
    • Re: Horny

Úplně souhlasím s Leninav. Mám stejný názor, že Pavel si svůj překrásný hlas od nikoho nekoupil a stejně tak i jeho úžasný písně, který poslouchám denně. A je jedno, z které doby pocházejí, vůbec na tom nezáleží, jsou stále stejně krásné.
  • narozky

vše nnnnnneeeeejjjjj *16*
  • http://youtu.be/3xFgPfh2l-8 DAVID a HORŇÁK - JSME SEHRANÍ (1986)
  • Ahoj Pavle,vše nejlepší k narozeninám,hodně zdraví a ať se Ti vše daří.Zdraví Tě Jana z Č.Budějovic.Doufám,Že sem taky vyrazíš s Amforou.Posledně se mi moje rodinka posmívala,že je tahám na fotbal a Ty zrovna nepřijedeš.To už je let,co jsme se neviděli.Ahojky Jana
  • Vše nejlepší *4* *4* *4* *4*
  • leninav

Pokud máte nějaké fota vkládejte díky:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit