Přejít na výpis diskuzí

Pavel Nedvěd

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meďa

Ahojinek!! Pavel je ten nejkrásnější fotbalista na světě a že to taky někam dotáh!! a kritiku z médií se nedvám!! já jsem přečetla celou jeho biografii asi 100x a vím co je zač!! Fanděte mu, o si to zaslouží!!!
  • Jsem moc ráda, že postoupil A R S E N A L !!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *1*
  • Tvarohový knedlík

Pavle, moj starej hrával také čutec i moji ogaři- sice jenom na krajské úrovni na Vsetínsku. A říkávali : Masopust- to je kus špeku na zeleném pažitu ! A ty mi připomínáš zase bum-bum tvarohový knedlík na zeleném pažitu ! Je dobré, že postoupil dále Arsenal. Byl mnohem lepší !!! *1* *1* *1* *5* *16* *16* *9*
  • Začarovat Nedvěda pro MS ? *9* Uvidíme! *1*
  • prosba

Pavle,u nás hraje jeden nadaný kluk.Chtěl bych se poradit jestli by nebyla nějaká možnost zkusit nějaký trénování v italii.
  • PAVEL!!!!!

PVEL JE ZE VŠECH NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!! *14* *3*
  • PAVEL JE NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAVEL JE ZE VŠECH CELEBRIT ÚPLNĚ NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Pavel Nedvěd

Pro mě si nejlepší fotbalista.Já taky hraju fotbal.Moc ti fandím.Ted dávaj fotbalista roku,tak na tebe koukám.Fandím ti at vyhraješ. *4*
  • Moc ti fandím a líbíš se strašně moc! *14*
  • jsi nejlepsi

Pavle jsi muj idol a jsi nej nej nejlepsi,a prosim prodluz si smlouvu s Juventusem. *3*
  • Jseš pašák že si pomohl České reprezentaci a bojoval o postup na mistrovstvi sveta!!!
  • díky že jsi konečně šel do české reprezentace
  • pavel je best vy...
  • Pan uraženej.

Je to moc velký nafuka.Je pravda že fotbal hrát umi,ale kyž je takovej srdcař nemusel dělat takove okolky kolem ...REPREZENTACE.Jen si spomente na minulou kvalifikaci jak to vedl jako kapitan.
  • Pavel Nedvěd is Best

Cau Pavle.Že Ti ted můžu psát je pro mě velká čest.A kdyby si mi napsal byla by to pro mě ještě větší.Moc Tě přeju aby jsi byl zdravý a taky aby jsi hrál ještě pořád skvěle.Moc Tě ted přeju za skoro celou naší krásnou malou zemičku aby jsi zůstal.Musíte vyhrát mistroství, protože to asi pro většinu mužstva bude poslední co můžete udělat.A určitě by to byl vrchol kariéri.Moc Tě prosim aby jsi mi napsal a taky poslal podepsanou fotku.Moje adresa je Dukelská483 Strakonice 38602.Jméno je:Roman Škoda.Děkuji Ti moc.A at Tě všechno vijde.Cau cau!!!!!
  • Fandím Ti

Ahoj Pavle, považuju Tě za jednoho z nejlepších českých fotbalistů. Je moc dobře, že ses vrátil do nároďáku. Tvoje góly z šestnáctky jsou parádní. Vydrž ještě aspoň dva, tři roky u fotbalu. Těším se na Německo, jak nám pomůžeš do finále. Ahoj Michal
  • AD HONORE NEDVĚD !
  • Ahoj Pavle nadherny fotbal jo a zustan i na mistrovstvi sveta pomužeš nám hodně pa pa Zdenek
  • Miluju te ses nadhernej......
  • ahoj Jardo, vím že nejsem vlivný ani známý, ale přesto fyndím českému sportu a i malou měrou jsem se zasložil o jeho zviditeňění. Hraju 4. ligu házený Německu (není to NHL vím), ale baví mně to a užívám si to. Už mám rodinu a manželka to snáší . A nezávisle na to všem se ptám, nemohl poslat dres české repre "68". pro to že nekecám ti poílám odkaz naší www. stránky (mám č, "5"). http://www.hsv-bad-blankenburg.de/ S pozdravem Pavel Barth

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit