-
Jsi borec
Ahoj Pavle,právě jsem v TV dokoukal 13.komnatu s Tebou. Musim říct, že jsi borec a fakt silák. Dost mě ten příběh dojal a fak si dokážu představit, jak ses asi cítil. Byl jsem totiž ve velmi podobné situaci, kdy jsem jako ležící vozíčkář po vážné autonehodě nastoupil na rehabilitaci do VRÚ Slapy. Tam mě po pěti měsících postavili na berle a domů jsem šel stejně jako ty, plný štěstí a vděku. Takže když tobě v TV pořadu ukápla slza, mě také a věř, že byla stejně upřímná jako ta tvá.
Přeji brzké uzdravení a mnoho sil do života.
Ahoj Michal -
Jako herce jsem ho měl strašně rád. Filmy ve kterých hrál stále zbožňuji, ale svým výstupem ke kauze "BRADY" mě zklamal. Bez prokazatelných důkazů povídá nesmysly a buď je to tím, že se dívá na "veřejnoprávní" ČT a nechá se ovlivňovat a druhá a to horší možnost je, že se dal do party ukřivděných voličů knížete Šláfenberka.
-
-
Je vidět,že má charakter a nenechá si nic líbit!!! Kdo je HRADY kamarád Hitlera nebo protekni strýček dalšího sudetaka HERMANA? Jsem už nějaký ten pátek na světě ale o nějakým BRADYM jsem bohužel neslyšela!!!! Kde byl celou dobu,co pro náš národ udělal???
-
Jinak Vám jako člověku přeji k Vašim narozeninám vše nej a hlavně hodně zdraví a sil do dalších rolí.
-
-
Pozdraveníčko
Dobrý den pane Nový.
Dodatečně přeji k Vašim kulatým narozeninám. Shlédl jsem dnes 13.komnatu s Vámi a moc Vám fandím. Máme s manželkou dcerku, která se narodila o 4 měsíce dříve než měla a má DMO - dětskou mozkovou obrnu. Moc dobře víme jak je ten mozek složitý orgán a jak těžké je rozhýbat člověka. My se o to snažíme už 8 let a je to jak sám říkáte: "Není to dobrý, ale je to čím dál lepší". Cvičení Vojty, hypoterapie, rehabilitační plavání a jiné činnosti však dokážou divy, tak pořád doufáme, že se třeba taky jednou dcerka rozchodí. Vy jste si musel na určité pohyby vzpomenout, kdežto ona tím extrémně předčasným příchodem na svět nemá v mozečku žádné pohybové vzorce a musí si je sama vytvořit. Pokud by Vás zajímalo jak válčí, jukněte na www.nikolka-zikova.cz
Mějte se moc fajn, hodně síly a hlavně pohodové mysli a brzký návrat na obrazovku Vám přejí Zíkovi. -
zpet na prknech?
Mily Pavle,
dneska jsem shledla na doporuceni sveho tatinka Vasi 13. komnatu - vubec jsem nevedela, ze se vam neco takoveho prihodilo?! vas pribeh me rozhodne nenechal chladnou, probrecela jsem to uz jen proto, ze jsem si vzpomnela na sveho dedu, ktery pred par lety svuj boj prohral. Bylo mu 65. Jsem moc rada, ze se Vam podarilo svuj boj vyhrat! Moc Vam to preju, jste moc sympaticky clovek.
Po shlednuti 13. komnaty jsme jen s tatkou premysleli, jak jste na tom asi dnes po pul roce od nataceni. ale zda se podle posledniho prispevku, ze uz stojite zase na prknech, co znamenaji svet, a mam z toho uprimnou radost, verte!
Preju Vam i vsem lidem, ktere postihne neco podobneho, moc moc sil, vule a optimismu! Zivot za to stoji.
Jitka -
super človíček
PAN PAVEL? PROSTĚ ČLOVĚK,KTERÝ MÁ NEUVĚŘITELNOU SÍLU BOJOVAT!!! POZNALA JSE HO V KLADRUBECH A MĚLA MOŽNOST POZOROVAT JEHO ZMĚNY K UZDRAVENÍ...PŘEJI MU DO DALŠÍHO ŽIVOT HODNĚ ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ A SÍLY!!!RÁDA VZPOMÍNÁM NA PAVLA I KLADRUBY (ČLOVĚK SI V TOMTO PROSTŘEDÍ UVĚDOMÍ HODNOTY ŽIVOTA) SLADKÉ JÍDLO STÁLE CHUTNÁ? -
Dobrý večer pane Nový,
dnes jsem sledoval Vaši diskusi s paní Tachecí. Překvapil mě Vaš výrok na adresu pana Fischera. Máte pravdu, ale co v tom případě řeknete na adresu člověka, který současně zastává funkci o které jste hovořil. Kromě členství ve stejné straně jako byl pan Fischer se také říká, že jeho manželka je dcerou pana Šalgoviče (jeden ze signatářů zvacího dopisu pro vojska Varšavské smlouvy v roce 1968). Myslím, že páni Labus a Kaiser měli a stále mají pravdu. Potkali jsme se i osobně. Přeji hodně zdraví.
Jiří Moskal -
BLAHOPŘEJI
Moc Vám blahopřeji k uzdravení, pravě jsem se dodívala na 13. komnatu...
Jsem také z filmové branže a má maminka-maskérka s Vámi točila VEKLÉ SEDLO, takže Vás znám z vyprávění.
Moc Vás maminka Olga pozdravuje a držíme palce...
Mějte se krásně
Lea + Olga Dušákovy -
kraťasy
Ahoj sem jmenovec prostě Pavel a rád bych založil klub kraťasů za boj s Pavlem Novým a všem co se přihodilo něco obdobného.
Tak lidičky vzhůru do kraťas a hurá do ulic.Pavel kratasy *4* -
Abyste byl v obraze, umělče -) : http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Umelec-Pavel-Novy-se-vyjadril-ke-kauze-Jiriho-Bradyho-O-Zemanovi-mluvil-velmi-nepekne-460007/diskuse
-
Železná Ruda
Ahoj Pavle,
vím,že to co bych napsal, dávno už ti všichni napsali-bojuj,nevzdávej to protože kluci ze Šumavy nikdy nic nevzdali a až zahodíš berle a vyměníš je za hůlky na lyže, tak spolu sjedeme kopce na kterých jsme vyrostli.
Když jsme byli mladší, tak jsme nemohli ochutnat pivo z našeho pivovaru,kde pracoval i tvůj tatínek.Dnes se u nás opět vaří a je tě zvu na žejdlík. Pavel