-
BLAHOPŘÁNÍ
Milý Pavle,srdečně Ti blahopřeji k Tvému
vystoupení v PYGMALIÓNU v neděli 14.září
v YPSILONCE.Mám obrovskou radost z TVÉHO
NÁVRATU NA JEVIŠTĚ.Mirek Čepelák-mirek942
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Blahopřání
Vážený pane Nový,moc Vám blahopřeju k prvním krůčkům a ať máte dost sil na další uzdravování.Jsem po operaci páteře a tak vím,jakou máte radost a co to obnáší.Jste obdivuhodný bojovník,jen tak dál.Majka *4* -
pro Pavla Nového
Milý pane Nový,nedávno jsem Vás potkala na náměstí Míru ani nevíte jak mě potěšilo jak hezky vypadáte a jak jste si vykračoval.Jsu ráda a věřím že budete bryz v pořádku .viděla jsem 13 komnatu a i jsem si pobrečela s Vámi.přeju Vám hodně zdraví a lásky.kdybych Vás někdy potkala ráda bych se s Váma vyfotila. *14* -
Jednička
Mám Vás moc ráda, připomínáte mi tatínka. Jsem moc ráda, že se Vám povedlo zvítězit. A přeju jen neustálé zlepšování a ještě moc a moc dalších let.
Koukala jsem na pořad p. Krause, takže vím, že už zas hrajete. To je dobře. Moc byste mi chyběl a určitě né jenom mě. -
zdraví
Vážený pane Pavle,mého tatínka postihlo asi to co Vás je to infekční onemocnění,nemůže se hýbat ani komunikovat jenom reaguje tím že mrká.Chtěla jsem Vás poprosit kdybyste mě mohl napsat nějaké informace o této nemoci.Děkuji s přáním hezkého dne a hlavně Vám přeji hodně zdraví.Romana -
Pavel je frajer
Na netu jsem si našla "13.komnatu" s Pavlem a musím říct, že je frajer. Málo lidí dokáže bojovat s takovým postižením a ještě u toho nadělat tolik srandy, ikdyž mu moc do smíchu asi není. Jsem moc ráda, že to Pavel zvládl a těším se na dalšího "Pepu Bednára" *14* -
su rád
Pavel Nový je bezva herec a su šťastný jak blecha, že vyhrál nad tou sviňí zákeřnou! Je spousta sqělích herců, kteří boj prohráli, což je věčná škoda. Budu rád, když Pavla znovu uvidím v TV, páč do divadla nechodím *1* *3* -
-
klídek!
To bude dobrý on se z té nemoci dostane
-
-
Pavel Nový
Milý pane Pavle.
Blahopřeji k Vaším dnešním narozeninám
61.let.
Přeji hodně štěstí,zdraví.
Se srdečným pozdravem. *4* -
Ahoj Pavle, velice rád Ti blahopřeji k Tvému letošnímu ocenění na Českém lvu za film Bába z ledu. Je vidět, že jsi stále velký borec. Rád vzpomínám jak jsme se vídali na bazénu v Karlových Varech. Já jsem tam trénoval plavání s ploutvemi a Ty jsi si tam poklidně poplavával a někdy to byla i společná zábava. Přeji Ti stálé zdraví, životní pohodu a další profesní úspěchy. Michal
-
Pro Pavla
Ahoj Pavle, pozoruju kolem sebe různé životní trable, kterým se dá pomoci. Pokud chceš jsem k dispozici - bezplatně.
Fároš