Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • webovky

Čao ! Chtěla jsem se vás zeptat jestli náhodou neznáte nějaký webovky o Pal'ovi Haberovi... já znam jenom www.team-online.sk . Moc díky
  • Prosim

Team- Spravte koncert v Presove. PROSIM
  • Palinko H.je supeeer......

• Super zážitek

Ahojte fanoušci super Teamu! Ve čtvrtek 17.11.2005 jsem byla na tom nejúžasnějším koncertu, který se kdy v Olomouci konal. Díky Teamu jsem do sebe dostala pořádnou dávku energie a euforie, ale nevim jestli to vystačí na další 3 roky. Takže doufám a věřím, že se nám tito SUPER CHALANI přijedou ukázat dříve!!! Mějte se všichni krásně, z Olomouce zdraví Petruška.
  • Olomouc

Ahojky, nevíte v kolik začíná dnešní koncert v Olomouci?? Díky
  • Palo Habera je veľmi vychcaný chlap. Poznám ho osobne a vždy keď sa stretneme tak sa vieme dobre o všetkom porozprávať. To vychcaný som nemyslela vážne. Nemám rada, keď niekto hovorí o niekom koho nepozná. Ja Pala poznám a hovorím Vám ľudia je to skvelý chlap. Takisto Daniela ... Skvelí ľudia.
  • Paľko Habera

Ahojky, Paľka sem viděla včera - s kapelou TEAM měl koncert v Jihlavě. Jako d´Artagnana jsem ho měla pouze jednou (ze tří představení, které sem viděla), což mě mrzí! V té roli je suprovej. Pá, E.
  • n

Ahoj byla jsem na koncerte v Pardubicích,krásně jse si zazpívala a Pavol působil příjemně a uvolněně a myslim že opravdu upřímně zpíval pro lidi. Přeju celé skupině ať se jim takhle povedou všechna vystoupení Z.17
  • Jo,taky doufám,že tam budou ty jeho krásný slaďáčky,na tom posledním cd mi chybí
  • Už jsou zase v provozu stránky Teamu
  • To teda nechápu jak jsi to uhodla, to víš že jdu!A do Prahy taky!!jinak si myslím, že cd bude bomba, takový ty jeho slaďáčky..jéééé
  • No tak to je přece jasný!Ale neříkej,že se na jeho cd netěšíš!!!Nejdeš náhodou taky na koncert do Liberce???
  • Tak tebe tady zajímá cd?!!No je suprový, ale Pavol je stejně nej!!!
  • Zdravím všechny fanoušky Teamu,cd je super, ale ještě víc se těším na jeho sólové cd a taky se už moc těším na koncert v Liberci :-)
  • Maturák

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli by nemohl vystupovat jako host na maturitním plese a kolik by za to chtěl? Děkuji prosím odepiště rychle
  • =)

tak co říkáte na nové "cédko" teamu??? je super!!! už se těším na koncert ve Zlíně... a co vy??? =)
  • Dotaz

Chtěl bych se zeptat jestli Pavol Habera naspíval nějaké koledy a jestli ano tak jak se jmenuje to CD. Děkuji za odpověď.
  • soukr. zpráva

Věř, že si byl můj idol, miláček, když mi bylo 17. A to, že sis mě vybral v oném roce 1991(21.12.), na zimním stadioně v Karviné, na podium, kde jsem s tebou mohla zazpívat, písen Oda na t..., byl můj dlouho nejhezčí zážitek, dodnes na to vzpomínám a to už mám děti, rodinu a stále se tím chlubím.... pá Verča
  • pavlovi

mám ponuku textov ,sú originálne a krásne. ozvi sa mi,čakám.Jane
  • =)

Ahojíík,zdrawím wšecky fanoušky..a samo že taky Palíka=)brouzdala sem jen tag po netu a zjištění,že nejsem jediná stálá a neohrožená fanynka je potěšující.=)Miluju jeho hudbu a písničky..a to už od svých pěti let,kdy sem dostala tehdy první kazetu...Pali si skwělí chlap,doufám že si budu moct koupit další,jistě fantastické cédéčka..gdyby ste chtěli gdokoliw napsat,tag napište,odepíšu aj gdyž to nebude Pali=) P.S.:v Superstar si byl úžasný..=) tag papáčko..čekám na mailíky Martina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit