Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojik Palo,jsi ten nejlepší zpěvák nas větě...mám Tě moooc ráda!Jsem Tvá nejvěrnější fanynka.Je mi sice 17 ale tvé písničky mňe vždy dokážou tak dobře naladit.Když mi je nejhůř tak si Tě pustím a hned je mi líp.Jednou bych se chtěla s tebou setkat osobně a popovídat si s tebou.Byla bych velice šťastná kdyby to šlo.papapa
  • *1* Pavole jsem tvá faninka a to proto nejlíp spíváš a chtela bych album tři mušketři.... *15*
  • Slunečný pozdrav Paľovi

*4* Milý Paľo, zdravím Vás z Uničova, města ležícího nedaleko krásné Olomouce.Vaše písničky mě spolehlivě a věrně provázely celou pubertou, smála jsem se při nich i plakala, pomáhaly mi vždy, když mi bylo nejhůř...Všechny umím zpaměti, často jsem si je s Vámi zpívala. Při jejich poslechu jsem snila o krásné romantické lásce *4* a jako řada dívek jsem byla do Vás beznadějně zamilovaná. Teď jsem však našla svoji životní lásku, budu se vdávat a můžu Vám slíbit, že Vašim písničkám budu věrná nadále.Těším se, až vydáte další album-svoje nebo s Teamem. Moc děkuji za skvělý koncert 17.11.05 v Olomouci.Odvázala jsem se jako puberťačka, však jste roztancoval a rozezpíval celou halu.Také vzpomínám na svoji první návštěvu Vašeho koncertu v Jihlavě na letním kině v roce 1993 i na ten předpovodńový olomoucký v 97. roce. Za všechno dík,hodně lásky a štěstí v osobním životě, hodně zdraví, úspěchů a hodně dobrých hudebních nápadů a fanoušků. Zdraví Vás i "kluky" z Teamu Dáša z Uničova. *4*
  • děkuji za vše

ahoj palo máš velmis kvělé píně jsou dobré i na zpívání obdivuji te že dokážeš zazpívat tak težké písně ty výšky jsou zajímavé ted budu mít školní koncert kde budu zpívat tvou píseň jmenem:Keď sa baba zblázni je to krásná píseň a ten text je nádherný jemi sice 16 ale i tak si pro mě hvězdou mám tě vážně ráda jestli chces můžes mi napsat na můj e-mailFuckanka@seznam.cz děkuji *4* *4*
  • Pro palínka

Habera je super že??je to krásnej chlap,a keště tak krásně zpívá,ale škoda že u nás není k sehnaní nějaké dvd nebo snad je????? *14*
  • Ramazzotti is the Best!!!

• Palovi

Palo,chci ti popřát vše nelepší,hlavně hodně zdraví k tvým 44.narozeninám.Píšu ti to sice opožděně,ale co se dá dělat. Tak si hlavně užívej života. *5*
  • Koncert

Cau Paľo Byl jsem na koncertu v Jihlave.Bylo to super az na tu zimu co tam byla.Uz se tesim na dalsi co budou. Jake to bylo po koncertu v Grandu? Bylo to az do rana,ze? Jestli budes mit cas tak klidne napis. Mej se!!! Petr *4*
  • Mám Vás moooc ráda....

• Palinko...

...je super mám ho moc ráda,jsem štastná že jsem ho mohla vidět poprvé v životě,bylo to ve Zlíně na koncertě,krásně zpívá,miluju ho jako zpěváka!
  • Mam vas raaaaaaaada

ahoj lidi sem fakt rada ze sou naci lidi kteri jsou do Teamu stejni blazni jako ja a kdyby ste chteli tak napiste zaroven chci klukum z Teamu poprat vsechno nej at se jim dari a doufam ze se s nima brzo setkam na nakem koncertu papa *1* *1* *1*
  • Palovi

Palo, děkuji ti za skvělý koncert v Liberci. Moc se mi líbil. Vaše staré i nové hity jsou super. Rada bych vás a celou skupinu poznala. Je to bohužel nemožný sen. Snad nám zase přijedete zahrát. Byl jste nastydlý,že ano. Když tak mi napište,prosím.Jste fajn chlap. To je menší poznámka.
  • palovi

Palo napiš mi na e-mail *4*
  • Si SUPER!!!

Palino je SUPER spevak.Bola som na 2 koncertoch v Cechach v Zline a v Prahe.A bol to neskutocne SUPER.To mam uz zazitok na cely zivot.Bola by som rada keby aj u nas na Slovensku koncertovali.Hlavne Bratislave.
  • Habera na VHS

Ahoj fanoušci Teamu,nemáte někdo prosím nějeké rozhovory,videoklipy nebo koncerty Teamu,z jakéhokoliv období na vhs nebo dvd?Nahrajte mi prosím,nemám skoro nic,dobře zaplatím.Děkuji předem.mějte se 604 87 46 43
  • Dotaz

Jsi dobrej????????????????
  • Miluju skupinu TEAM...

Hodně moooc se mi líbí skupina TEAM!Chci se s Palinkem setkat...mám Vás všechny ráda!!!pápá
  • Palinko...

Dne 11.11.2005 jsem byla na koncertě skupiny TEAM,Palinko se na mě usmál a já byla strašně moooc ráda!!!Skupina TEAM je nejlepší na světě!!!
  • Pozdrav

Zdravím Tě Paľo, přeji ti všechno dobré v novém roce 2006 Tobě i Tvé rodině. Třicítku už mám dávno za sebou, ale od mých 15-ti let jsi můj miláček a vždy Tě ráda poslouchám.Jezdila jsem na vaše koncerty, ještě když jste hrávali v tvz. kulturních domech a malých sálech, což už samo dávno není pravda. Právě teď poslouchám vaše nové CD. Je skvělé. Přeji hodně úspěchů a štěstí v osobním i pracovním životě.
  • Prosííím

Ahojky nemáte někdo CD od skupiny TEAM. Jestli jo tak mi napište a potom by sme se nějak domluvili. Prosím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit