-
Re: Pavol
Určitě s tebou souhlasím,líbí se mi stále víc a víc *14* *4* -
Pavol
Ten chlap nestárne, je čím dál tím víc krásnější *14* -
VÝZVA
Vyzívám buď slečnu, nebo mladou paní, která byla na koncertě ve Zlíně, měla na sobě červené triko, krátce střižené vlasy a na levé ruce (hodinky, nebo náramek). Když PH vystoupil z pódia mezi publikum, tak se mi podařilo tuhle osůbku s PH vyfotit. Je to sice v pološeru, ale ujde to. Jinak koncert to byl úžasný. -
team
koncert v brně byl super
team je nejlepší sem velká faninka pavola habery -
team
Včera konzík v Praze byl super, díky moc. Doufám, že Vás uvidím brzy na koncertě papa Mirča
*3* -
Supeeer
KOncík ve Zlíně, největší mazec....sou prostě super, úžasní, skvělí, byla srandy a taky sqelá atmosféra, hned bych jela o5...dufám že tu zas co nevidět budou, ať to zas můžem rozjet...byla to fakt paráda, kdo ste tam nebyli, tak to ste o hodně přišli....palo byl prostě sldkej, což on je dycky *14* *4* ..FAKT MAZÉÉÉÉÉÉÉC *14* *14* ... *1* -
CD
Ahoj lidi, prosím sháním CD Team 5,6,7
je tady nějaká dobrá duše, která by mi poradila?
Děkuji -
Re: Re: Není nad časko a slovenskou hudbu!!!
Děkuji za opravu *7* *8* ,ale já nevěděla,že tady se to bere jako diktát.Omyl se stane a není to zrovna příjemné,ale až tak...Ty opravuješ a máš černé brýle..já tu chybu udělám,přiznám a ráda se ponaučím,ale aspoň nemám černé brýle a lektorské myšlení.Díky za upozornění *3* -
Re: Není nad časko a slovenskou hudbu!!!
bylo to opravdu suprovní,dokonce vedle mě fandili lidi ze Slovenska, protože nestihli koncert doma.
Jinak tanga nešly(se píše tvrdé y) vidět... *5* -
Oprava nad českou a slovenskou hudbou...
Koncert v Ostravě. -
Není nad časko a slovenskou hudbu!!!
Perfektní koncert,atmosféra a Team nemá po dnešním-včerejším koncertě konkurenci,mezi slovenskou hudbou. *13* Pavle,klobouk dolů jsi i po úraze supr a nejen kondičně *8* Tak ne za 20 let v OV,ale aspoň do 2 let... Jsem ráda,že jsem tam byla,protože úsměv,energie a hudba,která na podiu byla,tak mi dodala to co hudba má. *3* Jinak škoda,že ty tanga,mam na Teba chuť nešli vidět... -
Team v Ostravě
Koncert v Ostravě byl naprosto úžasný, perfektní světelná show, no a Pavol opět nezklamal. Teame jste čím dál tím lepší, jen tak dál, moc vám fandím *14* -
poděkování..
Ahoj Pavle i celá kapelo Team!
Ještě stále cítim dozvuky po pátečním koncertě v Českých Budějovicích,byl to pro mne úžasný zážitek – symfonie pro duši,která se završila velmi nečekaným, o to milejším osobním setkáním s Tebou u Potrefené Husy..:-)J
DÍKY za Vaši hudbu a krásné texty... Zvláště v poslední době mi rezonovaly s mými pocity a rozpoložením /rozchod s manželem../… Pouštím si denně v autě vaše CD- výběr; Vaše hudba se snad stala pro mne i jakousi „psychoterapií“,uvolňovala mé pocity a nabíjela mne radostí i nadějí..
Mam dva syny/3 a 7 let/ a oba též s nadšením poslouchají vaše písničky“:-)Starší je „zamilován“ do“Severanky“/stejně jako já:-)/,takže nám téměř den co den zní /nejen ona,ale i všechny další oblíbené../ při našich cestách autem.. Těším se moc,že se dostanu na další Váš nevšední koncert! A to budu mít doprovod- syna Dana,protože i ten si jej už nechce nechat ujít..:-)
Díky za to,že jste a tvoříte dál..!
Jitka z Tábora
PS.Ta,co je narozená ve stejný den jako Ty,jen o 10 let později..:-)Děkuji za podpis a milé přání k němu! -
Poděkování.
Ahoj Pavle a celý Teame,moc Vám fandím a přeju to nej v hudbě i v životě.
Pavle,Tobě opožděně k narozkám vše NEJ a také celé Vaší rodině hodně zdraví.
Dnes jsem náhodou a jsem tomu velmi ráda poslouchala rádio Impuls,kde jsi měl rozhovor...máš příjemný hlas,mohl by jsi mít nějaký častější vstupy v rádiu...Co Ty na to?????Nebo třeba přímo svůj pořad.
Poslouchám Tě od svých 18 let,mám 7 letýho kluka a taky Tě rád poslouchá...
Miluju písničku "Kým Ťa mám"-to je opravdu balzám pro uši.
Před 3 lety jsem byli na koncertě v Pardubicích a Ty ses ptal lidí,kdo Tě poslouchá od roku 1988 a já mávala a Ty jsi se divil,že mám dítě a že mě je 32,bylo to pro mě příjemný a moc hezkej pocit.
Dnes v rádiu jsi přiznal,že Liberec není vždy moc vyprodanej a řikal jsi ,že nevíš proč????Já věřím,že Liberec bude letos vyprodaný víc.
Moc Vám to celému Teamu přeju a těším se na Vás do Liberce a Pardubic.
Jana Kracíková-z Českého ráje. -
Přání k narozeninám
Paľo, všechno néjlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody... *3* *14* *3* *8* *4* -
paľo
palo je nejlepší zpěvák a Team samozhřejmě s nim miluju ho zlatíčko moje.....už dost dlouho...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A VŠECHNO NEJ K NAROZKÁM 12.4. i LOVE YOU PAĽO!!!!!!!! *14* *14* *1* *1* *15* *5* -
Fracek???
jo a fracek si asi ty... -
Fracek???
Ted trochu nechápu jakej fracek??? pavol je ten nej nej zpevak na svete...
*13* *14* -
borec
nejvetsi borec.mrte hezkej tipek -
Diamantik Pavlík
Nazdar Pájo, ať si v paměti promítám Slovenskou hudební scénu jak chci musímkonstatovat, že tam není nikdo tak skvělej jako ty. Ano Elán, Tublatanka nebo Meky jsou hodně blízko, ale ty jsi jednička. Vlastně tě nedávám do jednoho pytle s nimi. Pro mě jsi prostě náš, super zpěvak,který zpívá slovensky. Jen mě mrzí že jsem dosud nikde nevyděla dvd s koncertu. Co takhle nahrát Olomoucký koncert? Jsi prostě bomba a už se moc těším na další album a další koncert v Olomouci. Hodně štěstí a spoustu vyprodanejch hal. s pozdravem, Lucie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*