-
Pa´lo Habera
Jako jestly mu tu míníte nadávat tak táhněte jinam. Každý má snad právo říct svůj názor ať je jakej koliv. A i když jsou jeho některé poznámky trochu mimo. Tak ti lidi si je zaslouží. Když neumím spívat tak snad nelezu do superstar a polovina co tam byl tak opravdu zpívat neuměly připadámy že se tam jen předvádijou. A ta porota je v pohodě. Pokod nechcete slyšet jejich názor tak tam nelezte !!!!!!!!! -
Re: Re: On je boží
já s vámi taky souhlasim -
nevzdávej to
Palo nevzdávej to bez tebe ty to superstar stratilo še co do tedka má a myslím že by prudce klesla sledovanost... drž se jsi fajn chlap *3* *3* *1* *1* *1* -
Re: habera
je to borec *15*
a je hezkej *3* -
Re: habera
tak,tak,jako zpěvák,jo,ale to,co předvádí v tom superstar jako porotce,to je opravdu hnus -
Palo Habera
Palo je fajn a pěknej chlap. Jestli je namyšlený, to si vůbec nemyslím, ale složení poroty se mi taky moc nelíbí. Občas má ztrapňující a zhazující otázky a tohle nás přece ve škole neučili? Měli by jsme se k lidem chovat lépe a né, toještě vysílat v TV! Chování některých členů poroty je občas do nebe volající. Věřím, že je toho taky moc, ale proboha poslouchá vás několik tisíc lidí.Děkuji -
habera
taky mam rada haberu ,poslouchala jsem ho uz od mala ,moc se mi libi jeho pisne ale v ty porote mu to moc nesedi ,je namysleny anebo se jen predvadi a je dost sprosty jako porotce se mi nelibi *9* -
NEEEEEEEEEEJ
Pavol je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj hezčí
slovenský zpevak.....Je vlastne muj neeeeejlepší a neeeeeeejHEZČÍ zpevak.Mooooocinky ho miluju...je kus...MTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMM MMMRRRR!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: MiMčO=D
nauč se psát... ty trubko!!! *9* -
Paľo
Co vám některým pořád je? *7* ,furt si na něco stěžujete,nelíbí se vám Paľova hudba?Nelíbí se vám jakej je?Tak ho neposlouchejte a nevšímejte si ho,ale furt jenom nadávat jakej je to debil atd...*13* To už je vážně trapný,Paľo je super zpěvák a normal chlap...Jinak přeju hodně štěstí v životě Paľo *3* -
Pavol Habera.
Kdo zná kontakt na p.Haberu?
Stačí email.Ohledně pracovního návrhu.
Nebo cokoliv,kam mohu oznámit nabídku.Neznám kontakty,jsem v zahraničí. -
KOncert xD
KOncert Fontána pre ZUzanu v Praze byl suprovej:..Když bude ještě nějaký takový v Praze tak určitě dorazím,to si nenechám ujít *14* -
Re: palo
Hh,mě je 13 a taky ho poslouchám *1* -
Re: On je boží
ÁÁ,konečně někdo s kým můžu souhlasit *1* ,ten film je prostě nejlepší a Palo taky *4* -
otcko
otcko vždy ta budem velmi lúbit...navždy -
trapnýý *10*
-
On je boží
Tak tutoho borce já prostě žeru. Nejvíc úžasnej je asi ve fontáně pro zuzanu, ten film je neskutečně pěknej a můžu se na něj koukat dokola už kuli tomuhle suprovýmu zpěvákovi. Jak říkam, prostě pro mě je NEJBESTOVNĚJŠÍ *14* *14* *14* *14* -
Re: MiMčO=D
kluk -
Přání k dnešním narozeninám
MILÝ PALO HABERA
MOC VÁM PŘEJI K DNEŠNÍM NAROZENINÁM HODNĚ ZDRAVÍČKA,ŠTĚSTÍČKA,SPOKOJENN OSTI AJEŠTĚ VÁM gratuluji ze srdce k narození miminka at je krásné zdravé a je po vás nebo po manželce moc VÁM fandím
martinka.konopcikova@sez nam.cz *3* *3* *3* -
MiMčO=D
tAk cO jE tO hOlkA nebO kLUk???xD KažDeJ tU řiKátE něcO jiNýH...xD