Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Palo

Mě se nejvíc líbí Krátke Lásky!!Já ho tomu Slovesku fakt závidim.Strašně bych se s ním chtěla setkat!!Jo a v tý porotě je vážně sexy kost *14* *3* *14* *15* *1*
  • Re: Palo

jj souhlasím svatá pravda je to stéle pěknej chlap *4*
  • pusiinka5

Re: Palo

Áách,souhlasím,neznám nikoho kdo by měl medovější hlas,nejvíc toužím se s ním setkat a poznat ho pořádně,a ne jen z telky,ale to asi nesplní *9* ,ale to je jedno,no prostě úžasný zpěvák...kdybych to prostě měla všechno vypsat,byla bych tu do večerA *15*
  • Palo

Palo je na svůj věk ten nejkrásnější chlap, jaký může být...moc se mi líbí a jeho písničky jsou úúúžasné *14* *14*
  • 8.ball.8

Re: Re: Domčís

Snad ne! *5*
  • luciq-dc

Re: Domčís

kradeš mi názory jasný? *15*
  • Re: Pavol

Jo no....čím je starší tím je víc a víc SEXY *14* ....je to úžasný a charismatický človíček....libí se mi..;-) *14*
  • Domčís

takže, Palo je sexy! NEJLEPSI CHLAP NA SVETE!!! :3 ou.. oh.. :D žeru ho nejvíc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 8.ball.8

ROFLÍÍÍÍÍÍÍČEK

Radši ani neříkej kolik Ti je. *5*
  • pusiinka5

Re: Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....

a kolik ti je? *1*
  • Jestli mu chcete nadavat tak děte do pi.....

Hele nenadavejte jste pěkni hajzli a děte stym někam jo..... ja osobně na muj věk ho zbožnuju je fajn a libi se mi na něm že je velice upřimny *14*
  • skih

Re: Pa´lo Habera

ja mu nenadavam! doufam ze si to nemyslela vseobecne... *9* *5* *13*
  • Re: nemám čo stratiť

nemá někdo jeho poštovní adresu
  • 8.ball.8

Re: nemám čo stratiť

Ano, taky Tě hnojím. *5*
  • 8.ball.8

_

Je to borec, jen ať jim dá co proto, nemaj tam lézt ti lidi, když neumí ku*va zpívat. *5*
  • Re: Re: Re: On je boží

To je to nejhezčí co tadyk asi kdo napsal nezbývá mi než souhlasit já ho úplně žeru a navíc jsem zjistila že mám narozký uplně ve stejnej den no to je BESTOVNÍ xD *14* *14*
  • luciq-dc

Re: nemám čo stratiť

přelož si co to znamená "muck" *15* *15* *15* *15* *15* třeba na seznamu *15*
  • nemám čo stratiť

Jednou sme v hudepce psali písemku já sem si začala spívat "nemám čo stratiť" ke mě se všichni přidali a ůča nám vzala písemky a dala nám známku za zpěv. *15*
    PS:Habera má úžasný písničky a je nádherej *14* *14* MUCK
  • Re: ...

úplně s tebou souhlasím, bez Pala by to nebyla ta správná superstar, PALO JE NEJLEPŠÍ!!! *14*
  • pusiinka5

...

ste trapný ti co Palovi nadáváte*8* ,nejdřív se koukněte na sebe,třeba co jste dokázali?Náhodou je Paľo v tý superstar úžasnej,prostě je jen upřímnej,a to vám vadí?Upřímnost nade vše,no ne?PS-Pali moc mě šokovalo jak byl o vás článek,že chcete skončit v superstar,,kdyby jste tam nebyl vy tak by to tam nebylo ono,chápu proč jste chtěl odejít,moc dobře to chápu,ale chtěla bych vám jen vzkázat at se držíte a nevšímáte si těch blbých lidí,moc vám držím palce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit