-
hE
He is great in superstar and I love him. -
Re: Re: dotaz
HELE HOCHU, TY MNĚ VŽDYCKY ROZESMĚJEŠ, AŤ MÁM JAKOUKOLI NÁLADU *1* TY TVOJE PŘÍSPĚVKY A NARÁŽKY JSOU FAKT DOBRÝ *1* DOBŘE TYYY *5* *5* -
xD
no včea na tý motorce, to byla prdel, všichni za rockery a on?? Zůstal prostě jako vždy svůj, takových lidí si vážim .. *1* -
Re: ..... :-)
to u nás ve třídě říkaj i holky že je trapnej *9* ,ale já s nima nemůžu souhlasit *4* -
..... :-)
ahojte všichni... *4* ...myslim si,že Palo je mocinky hezkej a má skvělý písničky.Ta do superstar se mu vážně povedla,ale asi to tu všechno jenom opakuju... *14* ...normálně kluci z naší třídy na něj snad žárlý,protože všechny holky ze třídy si o něm myslí že je fakt úžasnej.Kluci o něm říkaj,že je blbej,namachrovanej a že je to pitomec...ale sami jsou blbý a namachrovaný... *1* -
pozdrav PALOVI HABEROVI
MILÝ PAVLE
moc VÁS zdravím musím VÁM říct že jste šikovný chlap že v takovém věku máte už třetí dítě také bych chtěla ale nemůžu mám epilepsiu mám moc děti ráda aled mám doma dvě neteřinky ty mi dodávají sílu žít moje neteř umí hezky zpívat její 7 let také si myslím jak se bude snažit může se dostat do superstar tina.konopcikova@atlas.cz *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: palo
hlavně ty se nezblázni Skih,protože to vypadá že ty se k tomu už blížíš *1* ,v tvým očích se do tebe všichni zavážejí,tak aspoň otevři oči *15* -
Re: Re: Pa´lo Habera
skih to byla reakce na ty co Palimu nadávaj *15* -
Re: Pali je super
Pvol je vážně supera.ty novinářisi fakt vždycky vymyslej něco hnusnýho!!!!má krásnej sametovej hlas a super je písnička mám na teba chut´. *14* *14* *14* *14* *15* *15* -
Re: pal'o
Ano hlasujte na Slavika aj pre Papa lebo u nas na Slovensku zakazali pala volit nielen pala aj tych co nevidali 2 roky album a ty co su skupine.preco.lebo Palovi zavidia a nechu aby vyhral.Chcu aby vyhral ten Zbiro alebo cmorik -
Palo
Hlasujte pro Pala jako pro Slavíka bez hranic!! Český Slavík Mattoni!!! -
Re: Re: Re: Re: dotaz
a mně se líbí pořád *3* moc ráda ho mám *14* -
Re: Re: Re: dotaz
PRESNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 8.BALL.8 JE VEDLÉÉÉÉ *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: palo
haHAHAHA!!!!!!!!!!!!§ ABYSTE SE VSICHNI NEZBLAZNILI!!!!!!!!!!!!!!§ NAVIC,CO SE DO ME FURT NAVAZI TEN 8.BALL.8???????'!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! NEBO KDOSI!!! LIDI,NESNAZTESE ME FURT NASTVAT!!! A VY OSTATNI,CO TU JSTE SI TAKY HLEDTE SVYHO...(TI CO JSOU PROTI ME) *16* *16* *16* -
ČTĚTE!!
http://vtipy-vesele.wgz.cz/ -
Re: Re: Re: Re: On je boží
Pali je úúúžasnej,zpívá nádherně,úžasně a nejlíp ze všech zpěváků,můžu jeho písničky poslouchat každej den a dokola a neomrzí mě,můžu se koukat na fontánu pre Zuzanu každý 2 týdny a neomrzí mě to,ve fontáně je nejvííc roztomilej,ale i ted,na to že je mu 47 vypadá minimálně na 40 -
Palo je děda???
"Jeho dcera z prvního manželství mu v dubnu 2009 porodila první vnouče."... COŽE??? Jaká dcera z prvního manželství? jaký vnouče? cože? kdo to je o tom nic nwm.. -
mě se taky líbí jak to má ted a myslím že ikdyby byl oholený taky mu to bude slušet ale myslim že z vousama víc ;) *14* -
pal'o
PAl'O JE VÁŽNĚ ŮŽASNEJ JE STRAŠNĚ HEZKEJ MÁ NÁDHERNÉ PÍSNĚ MUSELA JSEM SI KOUPIT I JEHO CD PŘEJU MU ABY BYL ŠT'ASTNÝ A ABY BYL MALÝ PAUL ZDRAVÝ A ŠIKOVNÝ,HEZKÝ PO TATÍNKOVY
*4* *3* *3* *14* -
Aha, mmm *1*