-
Pavol Habera
Ahoj já jsem ho zarobiť spievať a mám všetky jeho alpa a náhodou je dost dobrej *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
c c
S tím jak řekl že by se měly bít děti tak nesouhlasím..můžeme na ně být velmi tvrdí a přitom je nikdy neuhodit a zároveň jim dávat hoodně lásky správně? -
Pavol
Pavol Habera je pro mě skvělý zpěvák, porotce a skladatel.V SuperStar byl z porotců pro mě nejlepší, na rovinu řekl co si myslí, jak "nakráčel" v rockovým kole?Luxus, Dara tam ze sebe dělala rockerku, přitom zpívá nějaký popový písničky, typu "Keby som bola princezna Arabela"
Byla jsem na koncertě TEAMu, když bylo Best fo tour 2008 a Paľo byl nejvíc na pohodu, kdybych měla srovnat šoumenství frontmana v TEAMu a Elánu, TEAM vyhrává!!
*3* -
skladatel
Je to naprosto vynikající skladatel.. Muž se ženou snídá od Gotta je skvělá písen, a nejen tato.. fakt je dobrej.. *4* -
Re: Re: ..... :-)
palisek vadnej a trapnej??? nikdy!!!! je to nej zpevak pride mi MILEJ SIMPATICKEJ PRISNEJ HEZKEJ proste cim je starsi tim je hezci.. (i kdyz zas tak starej neni..) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
jj je hezký *14* *4* -
HABERA
Je krásnej *4* -
hh
Myslím že míval nejlepší názory z porotců v superstar :D -
Re: Re: Re: ..... :-)
Hm,,nerada to říkám,ale bohužel joo,,nejvíc mě štve když má pořád něco proti Mirovi a když říká že Chodúr vypadá líp než Lady GaGa,,to je fakt i Lady GaGa hežčí než Chodúr *1* ,nebo ,,skoro vždycky jmenuje na vypadnutí slováka,už mě s tím hrozně štve,,dobrý,má super písničky ale někdy se chová příšerně,, -
..
Je nejlepší.. <333 -
SI FAJN
Milý Palo!!!
Já i celá naše rodina si myslíme že jsi moc FAJN.Každý ze superstar se tak vyjadřuje no PRISERNE.Jenom ty jsi takový normalný já mám takové lidi v oblibě.Marta Jandová má hnusný názory.VžDYCKY VIDIš PRAVDě DO OčI!!!
Si SUUPPPEEERRR!!!Tvoje sylva *3* -
´habera? ne,díky
habera? možná dobrej...habera? někdy divnej...habera? dobře zpívá...habera? těžko se to říká...moc ho nemusím,vím. habera? zkrátka a dobře:ne,díky *5* *15* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: palo
sama si je votevři,když seš tak chytrááá...to nebylo nic na tebe,tak si nemysli... *9* -
Re: Re: ..... :-)
ty holky majmněkdy pravdu *9* -
Re: dotaz
to je ale diskuze,co všechno vy nezačnete řešit *1* -
Re: Re: Re: Palo
Heh,já sem slovenka není to nic zvláštního *15* věř mi -
Re: Re: Palo
naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
*14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
má nádherné písničky♥♥♥ *14*
milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14* -
Re: Re: Palo
naprosto souhlasím,palo je super,hezounek
*14* jsem do něj blázen,a tky škoda že je mu tolik,kolik mu je...........
má nádherné písničky♥♥♥ *14*
milujŮŮŮ a tky nikdy na něj nezapomenŮŮŮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pstě je úžasnej,chci být slovenka,VÁŽNĚ!
ale aspon,že žije v Prazeee *14* *14* -
je super
je super jak vždycky řekne svuj nazor...
ale já mam radší Martu Jandovou -
Jo Habera
Habera se mi líbí jako zpěvák ale taky jako porodce ČeskoSlovenskej superstár!Je tam myslím i nejlepší *1*