Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luucka

Re: Re: Re: Můj názor

každej má jinej názor...já zase patřím mezi ty co ho maj rádi...taky vidím že v televizi si nestoupnul u pár lidí kteří mi přišli dobří...ale myslím si...že tím že jím řekne,že nejsou dokonalý a že to ještě není ono,na sobě budou ještě víc pracovat...já nádodou ocenuju to že umí říct svůj vlastní názor...a nepekrucuje se jako věčina
  • sarda

Re: Re: Můj názor

Ale jistě, zpívá hezky, to jo, má aji celkem pěkný hlas, ale to, jak se mi jeví v televizi, tak tak se mi jeví i ve śkutečnosti. I když ho vlastně neznám. Proti jeho písničkám nic nemám, ale je mi líto lidí, kteří musí snášet jeho kritiku, i když prostě se snažili hrozně moc. Protože ono to někdy z jeho úst zní hůř, než jak to myslel...
  • Re: Můj názor

Habera zpívá hezky, a dobře. Je i skladatel, a dobrý. Je šikovný, a určitě je tak úžasný zpěvák, aby mohl hodnotit, tak jak hodnotí.
    Jsi zaujata! Myslím, že neznáš celou jeho tvorbu, nebo nesnášíš otevřenou kritiku. Nevnucuji ti Pavla, máš svůj názor.
    Za ten tvůj názor by tě mohli hodnotit taky, že si nesymatická a nerozumíš hudbě.
  • sarda

Můj názor

Chtěla bych se s vámi podělit o svůj názor na Pala. Chápu lidi, kteří ho maj rádi, je zpěvák, je rocker, je hezký a podle některých i sympatický.
    Já sama pokud bych měla říct svůj názor na něj, je takový: Vůbec ho nemám ráda, není mi vůbec sympatický, už z Talent Manie a různých Superstar. Nikdy co jsem viděla nějakou tu Superstar neměl ani jeden kladný komentář. Bylo to samé ale, ale... To by ani tak nevadilo, všechno má svůj zápor. Ale jde i o to, že když byla TalentManie, všichni z poroty si stoupli při jedné té zpěvačce (Vanesa jménem...?) A jediný Palo (nečekaně) seděl. Takže mně absolutně není sympatický a sám taky není žádný úžasný zpěvák aby mohl hodnotit tak, jak hodnotí.
  • palo!

Miluju tě sice nejsi na prvním místě,ale jsi ten druhý nejlepší zpěvák u mně.První je Vilém Čok.
  • ♥♥ nejlepší

Palo je nejlepší ♥♥ upe milujůůů má nejlepší písničky ....:)) máte pravdu holky :D ..... *14* :D :PP
  • Palo Habera

Je môj najoblúbenejší Slovenský spevák žiadny iný nie je taký dobrý,sympatický ako on . *4* *3*
  • Re: =))

presne tak:)je nejlepsejsi na svete uz od mala ho miluju *14* jeho pisnicky mne vzdycky potesi ma hodne pravdive texty je proste bombastickej dkybych menal psat vsechno co k nemu citim atd...bylo by z toho tisice deniku
  • luucka

Palo je nejlepší =)

Chtěla bych ho vidět na živo =(,vyfotit se s ním a říct mu,že je úžasný a že má ty nejhezčí písničky...chtěla bych aby věděl že ikdyž mi je 15 tak že ho miluju a ráda ho poslouchám..už z toho důvodu,že je mi tolik let..asi nebudu mít možnost ho vidět...mrzí mě to =( =(,ale stojí to za to...nikdy na něj nezapomenu...protože jeho úsměv a jeho písničky mě naplńují a jsem díky tomu štastná...děkuju za to že jsi takový
  • luucka

Re: pavol habera

to je moc hezky napsaný..přesně tal nějak to cítím i já =)
  • Pavol Habera

Palo Habera je mi velmi sympatický,fešák a dobrý spevák najlepší zo Slovenských. *4* *3*
  • pavol habera

Vím že nikdy neuslyším paluv hlas na živo *9* ale hrozně moc ho miluju *14* i když má manželku a děti přeju mu aby se mu v životě ještě stalo spoustu krásných věcí a i když má plno fanynek a fanoušku já sem jedna z nich a je mi líto že jsem jen neduležitá osoba jen co sem ho viděla věděla sem že mi v srdíčku něco hřeje a když jsem začala poslouchat jeho písničky líbili se mi všechny některá mín - (ale těch bylo málo) ale většinopu se mi líbili hned na první poslechnutí . má krásný hlas a je mi líto že sem ho ještě neviděla na živo - zdá se mi o něm . zdá se mi že ho znám a jsme přátelé ale to je jen pouhý sen který ale dokáže potěšit . přála bych si abych ho viděla a byla sem pro něj hezká když se mi s klukama vubec nedaří je mi teprve 12 a celý život mám ještě před sebou ale bez něho by to tu nebylo - alespon pro mě by to tu nebylo zajímavé doufám že se stane zázrak a já budu jeho třeba kamarádkou ale mě se zatím zázrak nestal už jsme o něm napsala nejmín padesát komentářu mohla bych na počítači strávit klidně celý den jenom abych mohla poslouchat jeho písničky a dívat se na videa třeba o talentmanii *14* *14* *14* vím že má rodinu a moc mu přeju aby si s ní užíval . : měj se hezky Pa'lo a miluju tě jako tvoje rodina a spoustu jinejch fanynek - nevím proč bych měla být něčím zajímavá *9* *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsi skeli

ma nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nejolibmejsi z tvich pisnicek je mam na teba chut.Posloucham ji den co den. *1* *14* *14* *3* *4*
  • luucka

=))

Jeho písníčky jsou krásný...dokážou dojmout i potěšit...=) je to prostě úžasnej člověk...nevím co proti němu každej má...je jeden z mála lidí...který dokážou říct narovinu co si myslej...a to já oceněju..=) a na svůj věk je prostě neodolatelnej *14*
  • luucka

Re: Re: Habera válí :D

=) souhlasím =) *4*
  • Re: Habera válí :D

Souhlasím, je opravdu sexy a jeho písničky mám ráda.
  • Habera válí :D

Na rovinu -- neposlouchám jeho písničky, ani nijak zvlášt nezkoumám jeho kariéru.. ale je nehorázně sexy ♥ *1*
  • Re: Bartošová

přesně...to co o něm někdy píšou je děs
  • Bartošová

Dojímá mě,když Palo Habera řekl že měsíc strávil s Bartošovou na nějaké soutěži jak si to hned bulvár vykládá po svém.A ani zmínka o tom že tam s ní byl i Sepeši se kterým chodila.Jsou fakt trapní.Nehledě na to, že si myslím že Habera by o ní nezakopl ani kdyby byla ze zlata.
  • Re: Palo je skvělý!

Pavol Habera jeten nejúžasnější a nejkrááásnější na světě dala byc hvše za to abych HO viděla a nebo měla aspon plakááát *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit