Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
473 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mému od mládí jedinému nejoblíbenějšímu zpěvákovi k jeho 50ti-nám přeji jen to nejlepší co mu život ještě nabídne.Vlasta *14*
  • Paľi všetko naj k tvojim narodeninam.Doufám že si je užiješ.... :P si tu s náma už půl století a stále si sexy a aj dobre spievas :P :**** *14* *14* *3* *14* *3*
  • Milý Paľo
    Všechno nejlepší k 50.narozeninám!!!!!
  • Pavle, jen vám chcí říct, že už nyní došlo na vaše slova.
    Přesvědčit se o tom mužete při poslechu Debutového alba Patricie Janečkové. Opravdová profesionálka a už v tak mladém věku.
    Váš zpěv taky samozřejmě není k zahození.
  • vše nejlepší k narozeninam, at seti daři dalšim roku
  • je možné nějak zajistit setkání s Palem Hberou chtěla bych s ním udělat rozhovor do studentského časopisu děkuji. můj e-mail : kikina941997@seznam.cz *3*
  • Dobrý den chci se zeptat jestli budete mít nějaký koncert do konce roku 2011 a nebo až v roce 2012 a kde?Děkuji e-mail renata.tos@centrum.cz
  • ...psala jsem ti na email,adresa nereaguje,změnil jsi ji?posilám svoje t.č.731474006.pro Pala.H.Určitě se ozvi,těším se..
  • Čau,Pali.To tvoje zdraví mě fakt vzalo.Pevně doufám,že už jsi redy!Pekelně bolestivá záležitost!Nevím jestli si ještě vzpomeneš,už je to přece jenom dlouho.Nemám na tebe žádný kontakt,tak píšu takto...Určitě se ozvi,ráda tě zas uvidím.Š
  • Ahoj, moje manželka je již od mládí velkou fanynkou Pavla. Poradíte mi někdo jak zařídit osobní setkání s Pavlem k příležitosti kulatých narozenin mojí ženy. Díky. Luboš.
  • Re: Re: habera

bych chtel videt co bys tam vyvadel a laskave kdyz vam palo neni prijemnej tk se nevsimej!!!!!!!!!!!§
  • wauworld

Re: Re: áách

nezávidím ! Fanatici !
  • Blog

Zdravim, včera jsem si založila blog a je tam krátká úvaha o Haberovi, tak si to přečtěte a když se bude líbit tak hodte koment, díky ;DD http://fatal-evolution.blog.cz/1105 /ne-chci-ho#komentar90205281
  • ♥♥♥

Ahoj Palo, js úžasný zpěvák, líbí se mi každá tvoje písnička a k tomu jsi tak strašně charismatickej, krásnej a sexy *4* ... co dodat... prostě tě miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • martina81

Všechno néjlepší

Vše néj k narozeninám Paľo *14* *4* *4*
  • narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám *3*
  • faith93

Gratulace

Vše nejlepší k narozeninám,hodně štěstíčka a zdravíčka a spoustu dalších úspěchů... *3*
  • luucka

Narozeniny

Habííí..přeju všechno nejlepší a nejkrásnější...=)
  • pavol habera

palíčku vše nejlepši k nešním narozeninám mam te strasne ráda a tak to bude navzdy ikdyz budu mít kluka ,proste si promne zivotní láska *3* *14*
  • Narozeniny

Všechno nejlepší k narozeninám, mnoho úspěchů a ještě mnoho vydařených koncertů! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit