-
Habera je dobrej,nic proti nemu nemám
-
Habera je jako porotce v Superstar čím dál tím vulgárnější.
-
Habera není špatný zpěvák,zamlada válcoval hitparády a na koncertech má vždy plno.Každému se líbí prostě něco jiného.A i Dara a Rytmus jak píšete nejsou jistě špatný lidi,jen dělají hudbu což ani já nemusím teda,nic mi to neříká.Ale někomu asi jo.U mě vede slovenská Tublatanka a z našich miluju Tri sestry-Fanánek,to je borec!Každý máme jiný vkus a tak ani Haberu nezatracujte,je fajn!
-
Habera není dobrej zpevák Michal David je lepsí nez on na neho nemá
-
Habera je urcite lepsí zpevák nez Rytmus,Dara Rolins,Dj David Guetta,Jozo Ráz a Britney Spears to bez debaty.
-
No tak to je jasné,ze Rytmus je horsí nez Habera to není o cem mluvit.Rytmuse nenávidím i Daru Rolins.
-
Nechápu jak můžeš srovnávat lidi jako je Rytmus a Haberou . On narozdíl od Rytmuse umí zpívat a jeho texty jsou o něčem normálním ne o Zlatokopkách ... Je věc tvého názoru kdo se ti líbí ,ale jestli srovnáváš Haberu s Rytmusem tak to říká hodně o tom jak rozumíš muzice
-
Nejhorsí zpeváci a kreatúry jsou:Rytmus,Dara Rolins,Habera,Dj David Guetta a Britney Spears tyhle hudební osobnosti nenávidím a chci aby to vsichni vedeli.
-
Pavol Habera je individuum,kreatúra a ne zpevák spolu s Rytmusem a Darou Rolins.Radsi fakt bozský Kája nez tohle yelito.
-
Jo. A o Dezovi Ursinym jsi slysel? Asi ne, kdyz tuhle hruzu povazujes za zpevaka. Ursiny - to byl Pan zpevak!
-
Celebritou je Kaja Gott, ne tenhle "zpevak"
-
Neskutečný krásný zážitek z Ostravského koncertu.Někdo takový jako Pavel Habera by rozhodně neměl přestat zpívat.
-
Ostravský koncert pod holým nebom,bol boží.Aj počasie sa zmilovalo a nerozpršalo sa.Páčilo sa mi,že toľko českých fanúšikov spievalo pekne po slovensky,ešte je poznať,že sme boli jeden štát.Svetelné efekty boli skvelé,ale najlepší bol Paľov spev,prajem mu hodne elánu do budúcej práce. *14*
-
Aj ja sa pripajam.Zelm Plainovym okruhlym narodeninam vela zdravicka,stassticka,lask,pohody,Bozieho poozehnania a rodinka ta posluchala a vela novych pesniciek a vela vela koncertov.Ty este hadam nekonci.Len Team.Teba potrebujeme este. *14*
-
Pal'o je můj nejnejoblíbenější zpěvák s úžasným hlasem a velkým charismem *14*
-
Všechno nejlepší Palo :) *7*
-
Paľo vše néj k 50-tým narozeninám *3* *14*
-
Všecno nejlepší. *3* *4*
-
Všechno nejlepší ke kulatým narozeninám...škoda že už je konec *9* *10* *9* ale jinak ještě jednou vše nej k narozkám
-
přeju ke kulatým narozeninám všechno nejlepší hlavně zdraví.. ♥