-
Re: Miminko
Tak je to kluk a narodil se 31.3. v Podolí.Jmenuje se Paul Henry *4* -
Re: Miminko
No a prý jí je 5 dní.To je divný že to ještě neprosáklo.Pět dní je přeci jen dlouhá doba na naše paparazi *1*
Aspoň si jí rodiče užívají v klidu (do dnes) bez těch otravů -
Miminko
JE TO HOLCICKA *1* *14* Psali to na novinkach. -
Gratulace
I já se přidávám ke gratulaci k potomkovi.Ze srdce Vám přeji ať roste ve zdraví do krásy a celý život Vám dělá jen radost.
Ps:já jsem byla na Vašem koncertě v Č.B. 9.5.08 což bylo 4 dny před mým porodem *4*
Opatrujte se.E -
Miminko
Ahoj Palo a Danielo!
Prave jsem si na novinkach precetla, ze se Vam narodilo miminko. Preji Vam jen to nejlepsi. Skoda jen, ze nevim, zda je to dcera nebo syn. *1* -
palo habera
musím souhlasit, Palo je fakt jednička,čím dál lepší *14* ...Palo, jen tak dál!!! *3* -
Palííí
PalííínQo........Jáááj moc dobrej zpěwááQ hlawně když šlo na markííze slovensko máá talent xD....Já ho ploste miluji!!Je sympaťáááááááááQ máá kráásny vlasy a oči!!A hezQýý zpííwa *14* *8* *14* -
Pavol Habera
Pavol Je dobrý zpěvák,muzikant.
Rock,Pop.Sk.Tea m.Na rozhlasových
vlnách,gramofonové desky,CD,DVD,
média,koncerty.S Úctou! -
rocker s andělským hlasem
Ahoj všichni! Prosííím,nevíte někdo,kde se dá sehnat kniha od Pala in flagranti? *3* *3* *3* -
palo
Palo je prostě super,a já jsem šťastná že slavím narozky ve stejný den jako on,jen jsem o pár let mladší.To ale nemění nic na tom že vypadá stále skvěle,už ho poslouchá i moje 11-letá dcera. *3* *4* -
Pala Habera
Pavol Habera je proste Pala je super spevak hudobnik a secko jeho pesnicky su paradne krasne strasne rad ich pocuvam no co dodat je PARADNY..pls nemate niekdo jeho cele albumy?ked ano a poslali by ste mi ich tak sa mi ozvide dakujem *3* -
krásnej chlap
jo a ještě jsem zapomněla napsat, že je to krásnej chlap *14* *8* -
Sympaťák s krásným hlasem
Pali je prostě Pali. Vynikající zpěvák a hudebník. Je to prostě sympaťák. -
Moje láska!!!
*14* Pavol Habera *14* -
Pavlo
Awojky Všem - Pavlo Hbera je fakt užasnej - jak tu píšete že koukáte na soutěž Slovensko má talent - já taky a taky pomalu jen kvuli nemu je fakt uzasnej - proste takovej mno upe senzační .... Jinak jak ma pokazdy tu žvejkačku tim mě taky dostává... *14* Prostě je bomba a jeho Mp3 taky prostě jj super....je good... very very good.... *14* *14* *14* -
Habera
písničky má super *4* poslouchám ho od děctví,ale zdá se mi namyšlený -
Re: pali
DECKA POSLE TE MI PROSIM NEJAKE PISNICKY JESTE SE V TOM MOC NEORINTUJU MOC DEKUJU -
Re: Fracek???
SI MOC FAJN MOC TI FANDIM MAS HESKY PISNICKY A SES FURT HESKEJ CHLAP MOC TI FANDIM
*4* -
*11*
-
i love you
palko miluju tě poslouchám tě od svých 8 let koncert v brně byl super.líbíš se mi vůbec se nedivím daniele peštové že s tebou chodí.chtěla bych být jednou na jejím místě.ještě nemám tvůj autogram nikdy jsem tě neviděla osobně z blzíka ale chtěla bych strašně moc. *14* *14* *3*