-
Nikomu nezazlivam že má Haberu rád prostě každý má jiný vkus já mám třeba ráda Michala Davida a teď budete psát že je nanic hledte si svýho vás taky nikdo nekritizuje
-
Habera je dobrej pro mě.Je to podle mě nejlepší slovenskej spěvák. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Habera je dobrý spevák a nič proti nemu nemám *4* *3*
-
Tieto naše súčasné celebrity o ničom typu Habera mám na háku
-
Vzpomínáte si na ty jeho pokusy dělat ze sebe frajera v soutěži Talentmania? Patrícia Janečková 1. kolem soutěže dostala 3x ano a 3x od 3 porotců ze 4 standing ovation a "kupodivu" se nepostavil Habera. To samé bylo i v semifinále, kde vůbec prokázal, že to není žádná celebrita a amatérský porotce. Kdyby v Talentmanii byl porotcem Simon Cowell, po vystoupení Patrície by se určitě postavil pokaždé jejím vystoupení, tudíž by zesměšnil Haberu a prokázal, že Habera není profesionální ve svém oboru hudby. *16*
-
Všechno nejlepší ke kulatým narozeninám...škoda že už je konec *9* *10* *9* ale jinak ještě jednou vše nej k narozkám
-
Pavol je moje vsechno
Pavla zboznuju yz 10let a mam pocit ze me jen tak nepusti.Proto prosim vsechny?kdo ma neco o nem at mi brzy pisne na tel:736 640 185!Vsem predem moc dekuju -
tři mušketýři
Nevíte prosím vás někdo jestli se dá někde zjistit program P.Habery?jestli bude 25.5 v muzikálu 3M? -
pomoc
Poslouchám tvé písně jsou super, ale potřeboval bych poradit. sháním tvoji písničku co začína slovy: "Z ust do ust píše láska list". A le nevim jaký je její název a na kterém albu je. Diky moc. -
!!!!!!!!!!!!!
Čaute lidi!!! taky tak máte rádi Pavola Haberu??? já teda jo. tak ať nás je čím dál víc a ať je ho ještě více slyšet. mějte se. zdravím...