Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosííím

Ahojky nemáte někdo CD od skupiny TEAM. Jestli jo tak mi napište a potom by sme se nějak domluvili. Prosím
  • Pozdrav

Zdravím Tě Paľo, přeji ti všechno dobré v novém roce 2006 Tobě i Tvé rodině. Třicítku už mám dávno za sebou, ale od mých 15-ti let jsi můj miláček a vždy Tě ráda poslouchám.Jezdila jsem na vaše koncerty, ještě když jste hrávali v tvz. kulturních domech a malých sálech, což už samo dávno není pravda. Právě teď poslouchám vaše nové CD. Je skvělé. Přeji hodně úspěchů a štěstí v osobním i pracovním životě.
  • martina81
    Paľo vše néj k 50-tým narozeninám *3* *14*
  • Palinko...

Dne 11.11.2005 jsem byla na koncertě skupiny TEAM,Palinko se na mě usmál a já byla strašně moooc ráda!!!Skupina TEAM je nejlepší na světě!!!
  • Habera je urcite lepsí zpevák nez Rytmus,Dara Rolins,Dj David Guetta,Jozo Ráz a Britney Spears to bez debaty.
  • Luky1987
    Habera je môj najoblúbenejsí slovenský spevák
  • Mám Vás moooc ráda....

• Radeji fakt Božský Kája než tuhle hruzu a yelito počúvat ako je Habera
  • Paľi všetko naj k tvojim narodeninam.Doufám že si je užiješ.... :P si tu s náma už půl století a stále si sexy a aj dobre spievas :P :**** *14* *14* *3* *14* *3*
  • Pavle hodně zdraví štěstí vypadáš výborně jsi můj idol jsem nemocná můj sen je se s Vámi setkat hezký den přeje Ostrvačka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit