Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ??????

taky je škoda že zrušil ten koncert, který měl být 21.června v Ostravě. ČUS,ČUS
  • Maturák

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli by nemohl vystupovat jako host na maturitním plese a kolik by za to chtěl? Děkuji prosím odepiště rychle
  • No tak to je přece jasný!Ale neříkej,že se na jeho cd netěšíš!!!Nejdeš náhodou taky na koncert do Liberce???
  • Dobrý den chci se zeptat jestli budete mít nějaký koncert do konce roku 2011 a nebo až v roce 2012 a kde?Děkuji e-mail renata.tos@centrum.cz
  • teruliska
    Všecno nejlepší. *3* *4*
  • Paľko Habera

Ahojky, Paľka sem viděla včera - s kapelou TEAM měl koncert v Jihlavě. Jako d´Artagnana jsem ho měla pouze jednou (ze tří představení, které sem viděla), což mě mrzí! V té roli je suprovej. Pá, E.
  • Palo je super nechápu proč ho kritizujete Palo dobře zpívá a má všetky písničky hezké
  • Olomouc

Ahojky, nevíte v kolik začíná dnešní koncert v Olomouci?? Díky
  • Pavol Habera je individuum,kreatúra a ne zpevák spolu s Rytmusem a Darou Rolins.Radsi fakt bozský Kája nez tohle yelito.
  • webovky

Čao ! Chtěla jsem se vás zeptat jestli náhodou neznáte nějaký webovky o Pal'ovi Haberovi... já znam jenom www.team-online.sk . Moc díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit