-
Tuhle hruzu jako je Habera rozhodne ja za speváka nepovažuju ani omylem.Skutečná celebrita a nejlepší zpevák je Kája Gott,tak se lidi prosím vás UVEDOMTE!!!!
-
🤮
-
Inak tieto naše súčasné slovenské celebrity neuznávam vôbec
-
-
Přesně tak Luky1987 souhlasím s tebou a přeji ti za sebe vše nejlepší v novém roce, at se ti a Vašemu Ondreji Ďuricovi u vás na Slovensku jen daří Luky1987, protože Ondrej Ďurica je snad dnes jedinou tou skutečnou národní Vaší hudební hvězdou, která nechce být už sama u posluchaču už nikdy žádná rádoby popová celebrita. Je pro mě dnes Váš zpěvák a textař Ondrej Ďurica, který si tolik právem zaslouží u vás i u nás mnohem více už tu tolik širší mediální pozornost, které se mu bohužel ne vždy dostává a zaslouží si zájem právě mladších hudebních posluchaču jak u nás tak i u vás na Slovensku, snad protože Ondrej Ďurica je už velice dobrý a velice nadaný textař, není to prostě už o žádné čistě zábavné komerci v jeho hudbě, není to už žádný komerční zábavný popoví mainstream, protože Ondreji Ďuricovi záleží tolik na druhých lidech. Ondrej Ďurica ví vlastenecky nejlíp o čem píše své texty písní a ví nejlíp také o čem už zpívá. Věří tomu, je tomu plně oddaný a je věrný svým vlasteneckým ideálum jako už nikdo jiný, jako právě nikdo z nás..
-
Přesně tak Luky1987, ale nezapomínej že sám Váš znamenitý textař a zpěvák Ondrej Ďurica je jinak výjimkou hodné pozornosti! Já miluji jeho písně, ale o tom jsem už hodně psal k Tomášu Ortelovi co si o nich vlastně upřímně myslím..
-
-
-
palo je uzas ale aj pekny *14* *14* *14* *14*
-
Palinko H.je supeeer......
-
Všetko najlepšie k narodeninám prajem Haberovi. Je to v pohode slovenský spevák
-
palo si este o nicom aôe to co som ti napisala tak to je trochu pravda ale moc jakoze nie
-
Ahoj, moje manželka je již od mládí velkou fanynkou Pavla. Poradíte mi někdo jak zařídit osobní setkání s Pavlem k příležitosti kulatých narozenin mojí ženy. Díky. Luboš.
-
Nejhorsí zpeváci a kreatúry jsou:Rytmus,Dara Rolins,Habera,Dj David Guetta a Britney Spears tyhle hudební osobnosti nenávidím a chci aby to vsichni vedeli.
-
-
Nechápu jak můžeš srovnávat lidi jako je Rytmus a Haberou . On narozdíl od Rytmuse umí zpívat a jeho texty jsou o něčem normálním ne o Zlatokopkách ... Je věc tvého názoru kdo se ti líbí ,ale jestli srovnáváš Haberu s Rytmusem tak to říká hodně o tom jak rozumíš muzice
-
-
No tak to je jasné,ze Rytmus je horsí nez Habera to není o cem mluvit.Rytmuse nenávidím i Daru Rolins.
-
-
-
Habera na VHS
Ahoj fanoušci Teamu,nemáte někdo prosím nějeké rozhovory,videoklipy nebo koncerty Teamu,z jakéhokoliv období na vhs nebo dvd?Nahrajte mi prosím,nemám skoro nic,dobře zaplatím.Děkuji předem.mějte se 604 87 46 43