Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle hruzu jako je Habera rozhodne ja za speváka nepovažuju ani omylem.Skutečná celebrita a nejlepší zpevák je Kája Gott,tak se lidi prosím vás UVEDOMTE!!!!
  • Luky1987

🤮

• Luky1987

Inak tieto naše súčasné slovenské celebrity neuznávam vôbec 

• MartinDyntar

Přesně tak Luky1987 souhlasím s tebou a přeji ti za sebe vše nejlepší v novém roce, at se ti a Vašemu Ondreji Ďuricovi u vás na Slovensku jen daří Luky1987, protože Ondrej Ďurica je snad dnes jedinou tou skutečnou národní Vaší hudební hvězdou, která nechce být už sama u posluchaču už nikdy žádná rádoby popová celebrita. Je pro mě dnes Váš zpěvák a textař Ondrej Ďurica, který si tolik právem zaslouží u vás i u nás mnohem více už tu tolik širší mediální pozornost, které se mu bohužel ne vždy dostává a zaslouží si zájem právě mladších hudebních posluchaču jak u nás tak i u vás na Slovensku, snad protože Ondrej Ďurica je už velice dobrý a velice nadaný textař, není to prostě už o žádné čistě zábavné komerci v jeho hudbě, není to už žádný komerční zábavný popoví mainstream, protože Ondreji Ďuricovi záleží tolik na druhých lidech. Ondrej Ďurica ví vlastenecky nejlíp o čem píše své texty písní a ví nejlíp také o čem už zpívá. Věří tomu, je tomu plně oddaný a je věrný svým vlasteneckým ideálum jako už nikdo jiný, jako právě nikdo z nás..

• MartinDyntar

Přesně tak Luky1987, ale nezapomínej že sám Váš znamenitý textař a zpěvák Ondrej Ďurica je jinak výjimkou hodné pozornosti! Já miluji jeho písně, ale o tom jsem už hodně psal k Tomášu Ortelovi co si o nich vlastně upřímně myslím..

• palo je uzas ale aj pekny *14* *14* *14* *14*
  • Palinko H.je supeeer......

• Luky1987

Všetko najlepšie k narodeninám prajem Haberovi. Je to v pohode slovenský spevák 

• palo si este o nicom aôe to co som ti napisala tak to je trochu pravda ale moc jakoze nie
  • Ahoj, moje manželka je již od mládí velkou fanynkou Pavla. Poradíte mi někdo jak zařídit osobní setkání s Pavlem k příležitosti kulatých narozenin mojí ženy. Díky. Luboš.
  • Nejhorsí zpeváci a kreatúry jsou:Rytmus,Dara Rolins,Habera,Dj David Guetta a Britney Spears tyhle hudební osobnosti nenávidím a chci aby to vsichni vedeli.
    • Nechápu jak můžeš srovnávat lidi jako je Rytmus a Haberou . On narozdíl od Rytmuse umí zpívat a jeho texty jsou o něčem normálním ne o Zlatokopkách ... Je věc tvého názoru kdo se ti líbí ,ale jestli srovnáváš Haberu s Rytmusem tak to říká hodně o tom jak rozumíš muzice
      • No tak to je jasné,ze Rytmus je horsí nez Habera to není o cem mluvit.Rytmuse nenávidím i Daru Rolins.
  • Habera na VHS

Ahoj fanoušci Teamu,nemáte někdo prosím nějeké rozhovory,videoklipy nebo koncerty Teamu,z jakéhokoliv období na vhs nebo dvd?Nahrajte mi prosím,nemám skoro nic,dobře zaplatím.Děkuji předem.mějte se 604 87 46 43

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit