-
Si SUPER!!!
Palino je SUPER spevak.Bola som na 2 koncertoch v Cechach v Zline a v Prahe.A bol to neskutocne SUPER.To mam uz zazitok na cely zivot.Bola by som rada keby aj u nas na Slovensku koncertovali.Hlavne Bratislave. -
palovi
Palo napiš mi na e-mail *4* -
Prosím vás,ako môzete tuhle hruzu jako je Habera povazovat za zpeváka
-
-
nepochopím,proč stále měníš názor?tak buď se ti Habera jako zpěvák líbí nebo ne.přijde mi to dost divný ty tvé komentáře,asi nemáš vlastní názor a odpovídáš podle jiných,trochu ujetý, nemyslíš?
-
-
Habera je proste pablb a hruza,ne zpevák to je môj názor
-
-
-
Mam vas raaaaaaaada
ahoj lidi sem fakt rada ze sou naci lidi kteri jsou do Teamu stejni blazni jako ja a kdyby ste chteli tak napiste zaroven chci klukum z Teamu poprat vsechno nej at se jim dari a doufam ze se s nima brzo setkam na nakem koncertu papa *1* *1* *1* -
Palinko...
...je super mám ho moc ráda,jsem štastná že jsem ho mohla vidět poprvé v životě,bylo to ve Zlíně na koncertě,krásně zpívá,miluju ho jako zpěváka! -
pala nemam rada ako chlapa a celebritu ale ako normalneho cloveka je tak trochu..............
-
Koncert
Cau Paľo Byl jsem na koncertu v Jihlave.Bylo to super az na tu zimu co tam byla.Uz se tesim na dalsi co budou. Jake to bylo po koncertu v Grandu? Bylo to az do rana,ze? Jestli budes mit cas tak klidne napis. Mej se!!! Petr *4* -
Habera bol dobrý spevák kedysi keď spieval so skupinou Team
-
Ramazzotti is the Best!!!
-
Pro palínka
Habera je super že??je to krásnej chlap,a keště tak krásně zpívá,ale škoda že u nás není k sehnaní nějaké dvd nebo snad je????? *14*