Přejít na výpis diskuzí

Pavol Habera

OSOBNOST 31.12.2006 
472 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Všetky naše súčasné celebrity typu Habera atd. mám na háku
  • FanClub-TEAM a Paľa Haberu - Pridajte sa aj vy https://www.facebook.com/fanclubteam
  • děkuji za vše

ahoj palo máš velmis kvělé píně jsou dobré i na zpívání obdivuji te že dokážeš zazpívat tak težké písně ty výšky jsou zajímavé ted budu mít školní koncert kde budu zpívat tvou píseň jmenem:Keď sa baba zblázni je to krásná píseň a ten text je nádherný jemi sice 16 ale i tak si pro mě hvězdou mám tě vážně ráda jestli chces můžes mi napsat na můj e-mailFuckanka@seznam.cz děkuji *4* *4*
  • Luky1987
    Všetky naše súčasné celebrity sú o ničom a mám ich na háku aj Haberu *11* *11* *11* *11*
  • Ahojik Palo,jsi ten nejlepší zpěvák nas větě...mám Tě moooc ráda!Jsem Tvá nejvěrnější fanynka.Je mi sice 17 ale tvé písničky mňe vždy dokážou tak dobře naladit.Když mi je nejhůř tak si Tě pustím a hned je mi líp.Jednou bych se chtěla s tebou setkat osobně a popovídat si s tebou.Byla bych velice šťastná kdyby to šlo.papapa
  • Palo Habera je aspon jeden jediný normálny spevák
  • Pomoc

Dobry den.Volam sa Lukas.Som z vranovskeho okrasu,no od septembra budem studovat v Bratislave.Chcel by som Vas poziadat o jednu radu.Rad spievam,no sam presne neviem,aky styl hudby by som hlasovo zvladol najlepsie-som uz taky,aj ked ma to mrzi.Mohol by mi s mojim problemom niekto pomoct? Prosim Vas,aby ste sa na to aspon pozreli.Vopred Vam dakujem.
  • ahojííííííííííík Palo

jsem strašně ráda že ti můžu zase napsat,ja jsem chtěla jít na koncert do Ostravy 9.9.2006,jenže nějak mi to nevyšlo,jsem se tam neměla jak dostat,ale myslela jsem na tebe.doufam že budeš mít ještě koncert ve Zlíně tento rok,papa,měj se hezky. *3*
  • Děkuji...

Ahoj Pavle. Přeji krásný večer. Chtěla bych jen poděkovat za všechny krásné písničky, které jste napsal a nazpíval. Vždycky dokážou chytit za srdíčko. Mám dnes právě 29.narozeniny. Vím, že je to spíš důvod k oslavě, ale mě je smutno. Poslouchám písničku "Odkial a kam" z Vašeho alba "Fontána pre Zuzanu 2". Je to má nejoblíbenější píseň. Toto album jsem dostala jako dárek od velmi dobrého kamaráda. Bohužel před rokem zemřel. Poslouchám tu krásnou píseň a přemýšlím, proč je život tak nespravedlivý. Proč musel tak brzy skončit život tak báječného člověka, jako byl můj kamarád. Ale to je prostě život, a nám zbývají jen krásné vzpomínky. Ještě jednou děkuji za ty krásné písně, a přeji v další kariéře samé úspěchy. Díky moc... Jitka
  • Palo si super!

I LOVE YOU!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit