-
Palo si super!
Moj otec vlastni motorest Sosna, v ktorom ste natacali Fontana pre Zuzanu a ten film som videla uz ked som bola mala a asi stokrat. Mam Ta velmi velmi velmi rada. Tvoje cedecka pocuvam pred spanim kazdy vecer. I LOVE YOU PALKO! -
Pali
Co bych měla napsat... Pali je ten nejskvělejší člověk, osobnost mezi celebritami, protože se tak nechová. Je milý a stále stejný. Jsem jeho fanynkou od 16 let.. a že to už je dávno.. kdy jsme spolu byli na podiu.. no roky letí. Ráda chodím na jejich ofic. stránky,jsou super. A koncert v Ostravě Landeku byl suprový,bavila jsem se ohromě a kdek pod podiem to je jasný né *14* -
Radsi fakt bozský Kája, nez tuhle tu hruzu poslouchat jakou je Habera
-
jste super
Ahojky Palo a Teame.Jste první kapela, kterou jsem začala poslouchat, dneska je mi pomalu 30 let a posloucham vás pořád.Na prvním koncertě jsem byla ve 12 a zatím na posledním ve 27 letech a musim říst, že pořád dokážete skvěle rozpumpovat celou halu. Tímto vám děkuji za skvělé CD koncerty v okolí Klatov a Plzně a doufám, že budou další.Zároven Vám přeju ještě mnoho tak skvělých písniček a at Vám vše vychází i v osobním životě.Zdraví Pavla *3* -
Palo, děkuji za nové CD. Jako vždy si nezklamal, je prima. Jen tak dál.
-
Habera je najlepší slovenský spevák
-
Habera bol dobrý za mlada aj v skupine Team. Aj vo filme Fontána pre Zuzanu 2. Teraz už je nič moc
-
Milý Pavle, patříte a budete vždy patřit k mým nejoblíbenějším interpretům! Zdravím Vás a přeji Vám i Vaší rodině hodně úspěchů v pracovním i osobním životě!
-
Milý Paľo, moc Vás zdravím z Olomoucka:) Velmi ráda poslouchám Vaše písničky.S nimi jsem prožila celou pubertu a vždy mě držely nad vodou *4* Jsou takové, jako jsem já-romantické, takové, při kterých se člověk krásně zasní *14* Díky i za Vaše koncerty, v roce 1993 v Jihlavě, v 97. roce a v roce 2005 na "úpéčku" v Olomouci. Všechny byly moc super. Nevíc snad ten poslední vloni. Moc se těším na Vaše nové CD, bude to vánoční překvapení od manžela:) Hodně zdraví a štěstí Vám, Vaší rodině i kapele Team přeje Kopretina(Dáša)
-
Od Haberu se mi líbí jedine písnička Kým ťa mám jinak ho nemusím