-
Všechno nejlepší Pezz! Zřejmě jsem jedna z mála, co jí to se Zaynem přejí, je mi jako jediná přítelkyně kluků z One Direction sympatická. :D
-
vše nej perrie k tvým 21 narozkám
-
Hodně neště , nezdráví at schcípneš a at se rozejdeš se Zaynem .Tysi ho nezasložíš. *11* mi je s tebe
-
-
Ty jo tebe bych chtěla vidět jak bys jí to řekla radši sklapni.
-
Holka si děláš p*del ne?? -,- Pezz fakt nadávat nebudeš!!! -,- Tvoje věc že jí Zaynovi závidíš, ale s tím nic neuděláš.... Zayn se s Pezz nerozejde kvůli krávě jako jsi ty. Kdybys byla aspoň trochu DIRECTIONERKA, tak jim to přeješ. Ale né, ty ji přeješ smrt -,- Fakt holka, skoč do zdi a pozdravuj cihly -,- Nebo lépe - Jdi se bodnout -,-
-
tak poslouchej ty kurwo
perri je uzasna osoba dokazala mnoho veci a ty si tak leda hovinko
!!!!
rekni mi co si dokazala ty! krome toho ze si mislis ze ty si ta prava pro zeyna?! *2* *2* *2* *2* tak to asi tezko
ona a on jsou pro sebe jako stvoreni a oba maji stesti ze jsou spolu? lepsi nez aby byl s takovou kravou jako si ty!!!!
co si dokazala ty!!! nic
myslim ze jedine cim by ses mohla v zivote pochlubit je ze si vysrala 10cm hovinko protoze to i si *2* *16* -
já ti něco řeknu de vidět že buť jenom žárlíž nebo fakt nemáš vkus a přece bude někomu zle ale Zaynovi z tebe a tvých blbých keců
-
-
mas naprostou pravdu
ahoj to sem ja
Nk
pokud tvoje opravdu sem
*1* *1* *1* *1*
-
-
Děláš si prrdel?! Obvykle sprostě nemluvím, ale ty jsi taková p*ča!
Rozhodně si ho zaslouží a on ji. A jestli to říkáš jen kvůli tomu, že si myslíš, že ty si zasloužíš ho, tak se pleteš, d*vko! Tohle už mě vážně vytáčí, to byla poslední kapka! Nikdy jsem na tohle neodepisovala, ale už mi došla trpělivost! Co si k*rva myslíš, že jsi? Ty si ho nezasloužíš už jen kvůli tomu, co tady píšeš. Jak můžeš někomu přát smrt, jen proto, že jsi namyšlená a drzá krááva?! Takový lidi fakt nechápu! Panebože, tobě on nepatří! Lituju všechny lidi, co s tebou musí žít! A na závěr snad jen: JDI SE LÉČIT! -
BOŽE BOŽE BOŽE. *16* *16* *16* *16* *16* Už vás vážně nechápu :) Holka tobě už nic nepomůže :) Tím ,že sem budeš psát ať zemře a ať se rozejde se Zaynem nedocílíš toho ,že si zrovna tebe Zayn vezme za ženu Brouku *3* Akoráde tady ze sebe děláš trapku ;)
-
-
Vy ste ale K***Y .. kritizujete ju iba kvoly tomu že chodi so znamym a oblubenym spevakom zo skupiny 1D Zajnom ! ... ste ubohe ak si myslite ze tymi sprostymi recami im rozbijete vztah ... oni z vas z vysoka kaslu .. :) tak drzte si jazyk za zubami ... lebo tie trapne komentare nenavidim *16* *16* *16* *14* *14*
-
-
Ano máš pravdu. Copak si vážně myslíte že ho zajímáte?
-
so Zajnom? Kto je Zajn? Ono to moc ako vzťah ani nevyzerá. Tiež som si na začiatku hovorila, že ich vzťah je skutoční a podoporovala ho. Ale časom mi to prišlo len ako reklama pre LM. Proste sa k sebe nesprávajú ako milenci a aj keď boli na Kids Choice Awards (myslím, že sa to tak volalo) tak sa Zayn naklonil k Perrie, že jej ide niečo povedať, ale ona sa otočila tiež a potom sa od nej rýchlo odtiahol, pretože boli blízko pri sebe :D A k tomu, že "sú zasnúbení, tak ako môžu byť fake?!" Môžu. Zásnuby môžu byť fake tiež. V podstate oni možno ani nie sú zasnúbení, len Perrie nosí prsteň a povedali to a vieš kedy? Keď Little Mix vydalo nový singel a pripravovali nové album. Obe zvieratá si kúpili, keď malo Little Mix niečo "veľké" (napr album)A dnes majú live stream a Perrie pridala na svoj ig fotku Zayna, ich topánok a "ich mačky". Aj na účet LM. Nepríde ti to trochu ako reklama? :) Možno sú naozaj spolu, to nikto z nás nevie na 100%, ale toto si o nich myslím ja. A náhodou som mixer. Perrie mám rada, je to dobrá speváčka, ale pre mňa je Jiam (Jade+Liam) viac skutočný, ako Zerrie. :)
-
-
Akoja to chapem ja viem vsetko co sa tam dialo, len co ked ju zmenil ? Je to k***a ktora vie dobre vybavovat veci :-) podla mna ju zmenil, vlastne ani neviem naco ju zmenil lebo on je tiez d***l :-)
-
-
-
Perrie mám ráda :3 Je úžasná a krásná!A myslím si,že se ze Zaynem vůbec k sobě nehodí :/ Můj názor a je mi jedno,že tu budu mít nějaký dislike je to můj názor a já si ho cením ! ;)
-
je nejhusnější MONSTRUM !!!!!!! a trapka nic vicc :P !!!!!!
-
-
drz hubu ty pi...skurwena
podivej se na sebe *1* *1* *1* *1* -
v tom případě chci vydět tebe
-
Jsi se zrovna koukala do zrcadla když jsi to psala ? *14* :*
-
-
je strašná nenávidím ji je trapka a je to velká K***A *1* *8* *10* *10*
-
-
podívej se na sebe a pak něco říkej
-
Ty ji znáš osobně ? :) Že víš jaká doopravdy je ? :) *3* Jen jí závidíš nic víc :) *4* *4*
-
-
len za to, že ju nemá rada, jej musí závidieť? A čo také? Okrem hlasu jej niet čo závidieť. A Zayna? haha zerrie je fake, takže asi tak,..
-
-
Že jí nemají co závidět?? JE TO HO SPOUSTA! A na to ,že je Zerrie fake si přišla jak ? :* *1*
-
-
-
-
Doufám, že vaše svatba se Zaynem bude co nejrychleji. Tedy aspon´ jsem něco o tý svatbě četla v časopise.
-
Nič proti nej nemám, ale keby nebola so Zaynom, nebola by taká populárna. Proste ma štve, že všetci stále kecáte len o Perrie, Perrie to, Perrie tam to... Stále Zerrie, Zerrie, Zerrie. Vždy som si myslela, že Zerrie je skutočné, ale teraz mám pochybnosti. Je o tom toľko vecí, že mi to už fakt pripadá ako "reklama" pre LM. A navyše sa k sebe nehodia. Zayn povedal, že sa mú páčia brunety s hnedými očami, tak prečo Perrie? Geneva sa k nemu hodila viac... proste sa k nemu hodia brunety :) Little Mix mám rada, Jesy, Jade a Leigh-Anne si tiež zaslúžia pozornosť. Tiež majú talent a sú o MNOHO lepšie tanečníčky. (sorry Perrie :D ) A nie, nie som hater. Je to dobrá speváčka. Niektorí z vás ste hrozne zaslepení... bozkávate Perrie zadok a stále ju len zastávate, ale čo je moc, to je moc :) aj keď budem mať x dislikes, je mi to jedno. Je to môj názor a každí má právo povedať ho. :)
-
-
Jo, chápu tvůj názor, ale myslím, že láska je celkem slepá. A co, že řekl, že se mu líbí brunety s hnědýma očima? Mohl se zamilovat do blondýny s modrýma, vždyť to všechno není jen o vzhledu. Taky myslím, že Zaynovi je úplně jedno, že se k němu Geneva hodila víc, když je teď evidentně šťastný s Perrie. Já věřím, že Zerrie je pravé, prostě mi tak připadají, ale můžu se mýlit. Perrie nemůže za to, že je se Zaynem, pokud je jejich vztah pravý, nemůže za to, že ho miluje.
Mám ráda Little Mix, mám ráda i Perrie, kdysi byla moje nejoblíbenější, teď mám nejradši Leigh-Anne, protože se Perrie změnila a už mi tak moc nesedne, i když má stále podle mě nejlepší hlas, ale osobnostně mi víc sedí Leigh. A taky si myslím, že holky jsou lepší tanečnice než Perrie, ale zase oceňuju, že Perrie na to tvrdě dře, aby se jim trochu vyrovnala. Ale taky mě štve, že Perrie miluje tolik holek jen kvůli Zaynovi. Já teda objevila dřív Little Mix než 1D, je to tak, a Perrie byla moje oblíbenkyně dávno před jejich vztahem. Jste zaslepení jejich vztahem, co tak si něco o LM zjistit a mít na holky vlastní názor a až pak říkat, která je vaše oblíbená? :)
-
-
Perrie is nice. Zayn them to look nice too. They are the perfect couple, A much they want it. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*