Přejít na výpis diskuzí

Perrie Edwards

OSOBNOST 22.3.2013 
220 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím jak vy, ale já mám Perrie ráda jenom jako zpěvačku z LM, jako Zaynova holku ji krutě nemám ráda :D
    Jo a navíc má úžasnej hlas.. Ale k Zaynovi se mi moc nehodí :D
  • Perrie Edwards je super ale holky z LITTLE MIX jsou taky bomboví
    • Prosím Tě, Pezz je také zpěvačka z LM :)
  • Já Perrie prostě miluju :) Je úžasná, má nádherný hlas a je hezká i bez make-upu... A kecy na květiny? Ale no ták, to už jste trapný lidi :D Je můj vzor!

Přestaňte ji hatovat kvůli falešné naději na ulovení Zayna, samy v hloubi duše víte, že nemáte šanci, ne? Je mi jedno, jestli tady budu mít XXX dislikeů, protože je to pravda! Moc jim to se Zaynem sluší a já osobně jim to přeju! Je mi jedno, co kecá BRAVO atd, není to pravda! Kdyby mu nakazovala, proč by se s ní nerozešel?

Tvoří šťastný pár tak je KRUCI nechce být!

vaše Xxx
    • vaness123v
      Naprosto s Tebou souhlasím *14* *3* *4*
    • přesně !!
    • Super rešpekt :-* za toto mas big Like..su spolu dokonalí a baby s LM sú úplne najtopkovanjesie ^^ uplne mega som hrda že som MIXERKA
  • nesnášim jí *16* Zayn má na lepší :) . Příde mi jako strašně namyšlená krá** která ze Zayna chce udělat úplně jinýho člověka *16*
    • ty by si znej teprve neco udelela
      popravde chudak zayn kdyby mel nekoho jako si ty
      zrudo *1* *1* *1*
    • a bty si jako co když o ní takhle mlvíš tak nejsi o nic lepší
    • jo přesně...
    • Chápu že jí nemusíš ale říkat o ní že je krá** jsi fakt nemusela.Zayn je s ní šťastný a ty bys to měla respektovat.Chce Zayna udělat úplně jinýho člověka?to jako vážně?!Ona je s ním šťastná a on je šťastný s ní,budou se brát a ty s tím nic neuděláš.
  • Věděla sem, že ta (...) dřív nebo později, Bude moct za to že se LM rozpadne! Všichni se zajímají jen o svatbu se Zaynem a o LM se nikdo nezajímá :( Takže buď to teď bude tak že se na dobro rozpadnou, nebo už budou pokračovat jen ve třech...
    • jezis ty to hrotis
  • Vy jste hulvati tak v klidu lidi kazdy ma pravo na nazor a to nezmenite ....tak k veci Perrie jsem zacla mit rada asi pred 3 mesici jinak cekou dobu jsem nemohla nejak zkousnout ze si Zayn vezme ale to je muj problem . Muj nazor na Pezz: je krasna a prekrasne zpiva ma krasna modra ocka a i kdyby Zaynovi poroucela tak my stim nic neudelame jsou mladi a musi se to naucit co je vlastne manzelstvi . Kazdy z nas si tim vzivote bude muset taky projit .. ale nemuzu rict jestli jim drzim palce jo nebo ne ... vysledek budou muset uz rozhodnout Zayn a Perrie ..........tak cau detska :)
  • Perrie je dokonalá a se Zaynem jim to strašně sluší, takže ji nechejte na pokoji.! Jaké by to bylo pro vás, kdyby ste chodili s někým slavným a pořád by vás někdo hejtoval ?? Hmm.. ? *8* Nejdřív přemýšlejte než něco napíšete!!
  • výte že perry rozkazuje zaynovy taková svyně
    • A to ti řekl kdo ? Bulvár ?
    • Pravidla pravopisu na tebe! -.-
    • Tak bacha! Jestli věříš těm s*****m co píšou v Bravu tak jsi pěkně blbá!
      Myslíš si že kdyby Perrie (píše se s měkým i) rozkazovala Zaynovi tak že by s ní byl ? Zkus nejdříve přemýšlet na d tím co píšeš a pak to teprve napiš ! Kdyby si věděla tak Zayn je šťastný s Pezz a ty na tom nic nezměníš! Já nemůžu za to že Perrie závidíš Zayna a slávu! Nevěř Bravu !
    • no to jo *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10*
  • Zaynova budoucí manželka *5* *5* *5*
    • Blesk se probral!!!!! *1*
  • je fakt krasna se zaynem ji to slusi ma styl a drzim jim palce *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4*
    • jezis vy ste !!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
    • jo to je fakt *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší