-
no jasan že like!! *1*
-
víte že možná odstoupí z little mix kvůli své nemoci.
-
-
Hmm nene ;) .
-
-
Já vás nechápu, i když tady na ni budete nadávat, tak nic nezměníte!!!! Zkuste se vrátit do reality!!
-
I like Perrie,Little mix and 1D...GOOD LUCK..!!!!!!
Mám ráda Perrie,Little mix a 1D...hodně štěstí..!!!!!! -
Mám Perrie i Zayna ráda. Myslím že se k sobě hodí. Je pravda, že tu svatbu začali plánovat docela brzo, ale brát se budou až v roce 2015. Nemyslím si že kvůli tomu že se vezmou se kapely rozpadnou. Kluci v rozhovorech říkají, že vědí že to všechno jednou skončí a že se chtějí vrátit zase do normálního života. Ale určitě to nebude kvůli jejich svatbě.
-
Když se se Zaynem mají rádi no toje slaby slovo když se se Zaynem Milují tak at se vezmou velmi jim to spolu sluší a já jim to velmi přeji Zayna a kluky z One Direction mám velmi ráda a Perrie taky .
-
vypada jako helena vondrackova za mlada, co rikate na tu jejich svatbu ? podle me jdou do toho moc brzo.
-
Perrie je krásná a umí zpívat.. jen by se nemusela líčit tak moc a ty vlasy by si taky nemusela barvit na všechny barvy co jsou, je pěkná platinka i když nemá makeupu jak klaun.. ale fakt jí mam ráda
-
Mě příde že perrie je o moc hezčí když nenosí ty směšné paruky *9*
-
mám sice pezz ráda , ale nezdá se vám že jí všichni mají strašně rádi jenom proto že je hezká !!!!! přitom to není nejlepší zpěvačka z LM nejlepší je Jesy a leigh anne ... *16* *16*
-
-
Je nejlepší s jade ale každý má svůj nároz
-
podke tebe podle mně je perrie nejlepší a jestli je podle tebe nej Jesy tak si piš pod jeji diskuzi *16* *16* *12* *1*
-